- 12 Mart 2023
- 2.460
- 2.713
- 53
Annenin de bulanıyor muydu acaba hani annelerden mi geçiyor bu da?Sağol canım inşallah seninde sımsıkı tutunsunbende 3 temmuzda transfer oldum ama son adet tarihime göre 6. Haftadayım bugün tam 3 gündür kusmak değilde kuru bir öğürmem var sadece öğürüyorum kusma aşamasına geçemedim doktor kanama alnı içeride çok şükür yok anlık bir durumdan kanama olmuş olabilir dedi kusuyor musun mide bulantın ne durum da dedi sadece öğürüyorum kusamıyorum şuan dedim o da yapar mide bulantısında kasılır o bölge dedi üst üste kasılmalardan dolayı olmuş olabilir dedi üstüne dün bir de sürekli hapşırdım canım yandı öğürdüm tam üstüne hapşırdım ama canım çok yandı hissettim yani hemen korktum gittim yattım uzandım 30 dk anca kendime geldim o acıdan doktor ondan olabilir dedi mide bulantısı için ilaç verdi bundan al istersen dedi serum yaparken hastanede seruma da koydular mide bulantısı olmasın diye ama 3 saat geçti midem yine bulanmaya başlıyor sende böyle oluyor mu bulantı canım
Sanırım bu süreçte en önemli şey yıkılmamak benim ilk transferim negatifti transferim 8.günğ direk regl oldum beta baktırmaya bile zamanım olmadı yaniii eşimde varikosel vardı ameliyat oldu düzelmedi sperm değerlerimiz bizde tüp bebeğe başladık benim herhangi bir sıkıntım yok rahim flan çok iyiymiş mayıs başınfa tedaviye başlamıştım 20mayıs ilk ttansfer negatif olunca hiç ara vermeden direk ikinci transferi yaptırdım 17haziranda çok şükür pozitifi gördüm ikinci denemem dePazartesiden beri evden bile çıkmadım korkudan o kadar olmasına odaklandım ki olmazsa yikilacagim sanırım hep iyi düşünmeye çalışıyorum çok teşekkür ederim motive oldumsenin adına da çok sevindim Allah sağ salim eline almayı da nasip etsin inşallah bizlere de nasip olsun. Sizin ilk denemenizde mi oldu ne probleminiz vardı acaba
Çok haklısınız inşallah hayirli haberler alırsınızİnsan sürekli ev tek başına olunca kendini dinliyor bı beklenti içine giriyor
Anneme sordum o da ikiz gebelik geçirdi zamanında doğuma giderken bile kustuğumu biliyorum dedi genetik olabilir belkiAnnenin de bulanıyor muydu acaba hani annelerden mi geçiyor bu da?
İlk 2-3 gün yatmak bana mantıklı gelen canım ama sonra ağır iş yapmadan eğilmeden kalkmadan hafif yürüyüşlerle gün geçirebilirsin ama ben 3 gün hep yattım sonra da sadece günlük yürürler yapmıştım yemek iş temizlik hiçbir şey yapmadımKızlar bu transferden sonraki günler yatıp dinlenmek mi iyi sizce yoksa günlük hayata devam mı etmek lazım doktorum bana yatmana gerek yok dedi . Bugün transferden sonraki 4. Günüm ilk 2 gün yattım dün bugün kalktım genelde
3 Temmuz beraber oldukSağol canım inşallah seninde sımsıkı tutunsunbende 3 temmuzda transfer oldum ama son adet tarihime göre 6. Haftadayım bugün tam 3 gündür kusmak değilde kuru bir öğürmem var sadece öğürüyorum kusma aşamasına geçemedim doktor kanama alnı içeride çok şükür yok anlık bir durumdan kanama olmuş olabilir dedi kusuyor musun mide bulantın ne durum da dedi sadece öğürüyorum kusamıyorum şuan dedim o da yapar mide bulantısında kasılır o bölge dedi üst üste kasılmalardan dolayı olmuş olabilir dedi üstüne dün bir de sürekli hapşırdım canım yandı öğürdüm tam üstüne hapşırdım ama canım çok yandı hissettim yani hemen korktum gittim yattım uzandım 30 dk anca kendime geldim o acıdan doktor ondan olabilir dedi mide bulantısı için ilaç verdi bundan al istersen dedi serum yaparken hastanede seruma da koydular mide bulantısı olmasın diye ama 3 saat geçti midem yine bulanmaya başlıyor sende böyle oluyor mu bulantı canım
İlk 2 gün dinlendim ama aklımda hep şey kaldı transferden hemen sonra bi 5 dk dinlendirdiler sadece sonradan ben odama yürüyerek gittim kaldırdılar tuvalete de gönderdiler o sorun olmuş mudur sizceİlk 2-3 gün yatmak bana mantıklı gelen canım ama sonra ağır iş yapmadan eğilmeden kalkmadan hafif yürüyüşlerle gün geçirebilirsin ama ben 3 gün hep yattım sonra da sadece günlük yürürler yapmıştım yemek iş temizlik hiçbir şey yapmadım
Bende mesela ilk ve hiç bir lekelenme yoktu. 9 gün bel ağrısı biraz vardı ve kasik ağrısı. Bu kadar. O yüzden hiç merak etme , hiç stres yapma.Kizlar bana da cevap verebilir misiniz. Pazartesi günü 5. Gün embriyosu transfer edildi. Hiç bir belirtim lekelenmem filan yok. İlk denemem olduğu için bilgim de yok. Pozitif cikanlarda hep lekelenme yada belirti oluyor mu
Ayy aynı benimde öyle canım 3 gündür çok bulanıyor ama kusmuyorum her an kusmaya hazırım bazen kendi kokumdan bile bulanıyor3 Temmuz beraber olduk. Bende az oluyordu mesela. Ama son üç gün baya midem bulanıyor. Artık yemek kokulardan rahatsız oluyorum. Kusma daha yok. Ama kesin olacak hissediyorum. Su çok az içinde bi 10 dakika bulanmıyor.
Sanmıyorum canım sonuçta herkes saatlerce yatmıyor dediğim gibi yurt dışında 5-10 dk tutup hastaneden gönderiyorlarmış yurt dışında transfer olanlar yazmış. Sen içini ferah tut bebeğime güven inan ona pozitif enerji verİlk 2 gün dinlendim ama aklımda hep şey kaldı transferden hemen sonra bi 5 dk dinlendirdiler sadece sonradan ben odama yürüyerek gittim kaldırdılar tuvalete de gönderdiler o sorun olmuş mudur sizce
canım çok şükür ben de hiç bulantı yok bazen mide ekşimesi oluyor ve ilaçlardan kaynaklı bağırsaklarım çok çalışmıyo arada bi duphalac şrp içiyorumSağol canım inşallah seninde sımsıkı tutunsunbende 3 temmuzda transfer oldum ama son adet tarihime göre 6. Haftadayım bugün tam 3 gündür kusmak değilde kuru bir öğürmem var sadece öğürüyorum kusma aşamasına geçemedim doktor kanama alnı içeride çok şükür yok anlık bir durumdan kanama olmuş olabilir dedi kusuyor musun mide bulantın ne durum da dedi sadece öğürüyorum kusamıyorum şuan dedim o da yapar mide bulantısında kasılır o bölge dedi üst üste kasılmalardan dolayı olmuş olabilir dedi üstüne dün bir de sürekli hapşırdım canım yandı öğürdüm tam üstüne hapşırdım ama canım çok yandı hissettim yani hemen korktum gittim yattım uzandım 30 dk anca kendime geldim o acıdan doktor ondan olabilir dedi mide bulantısı için ilaç verdi bundan al istersen dedi serum yaparken hastanede seruma da koydular mide bulantısı olmasın diye ama 3 saat geçti midem yine bulanmaya başlıyor sende böyle oluyor mu bulantı canım
Duphalac bana da dedi doktorum alabilirsin diye ama kabız olduğumda 2 kere falan meyvelerle mısırla falan hallettim ama kullanan çok kişi var iyi geliyormuş bayacanım çok şükür ben de hiç bulantı yok bazen mide ekşimesi oluyor ve ilaçlardan kaynaklı bağırsaklarım çok çalışmıyo arada bi duphalac şrp içiyorum
bu süreci sağlıkla yıpranmadan atlatırız inşallah canım benim streslenme sıkılmaDuphalac bana da dedi doktorum alabilirsin diye ama kabız olduğumda 2 kere falan meyvelerle mısırla falan hallettim ama kullanan çok kişi var iyi geliyormuş baya
Nerede olmuştun transferiniİlk 2 gün dinlendim ama aklımda hep şey kaldı transferden hemen sonra bi 5 dk dinlendirdiler sadece sonradan ben odama yürüyerek gittim kaldırdılar tuvalete de gönderdiler o sorun olmuş mudur sizce
Canım bende bugün kanama yaşadım kan kırmızısı değildi ama kahverengiydi benim iğneni ol yat dinlen bence iş yapma şuanKızlar biraz önce makineye bulaşık dizerken ıslaklık hissettim ve kanama olduğunu farkettim çok korktum doktorumu aradım normal dedi progestan iğne vurul iki adet dedi. Şu an peçeteye sildikçe hafif açık renkli çok az geliyor bu durumu yaşayan var mı korkuyorum
Canımmmm yazına tesadüfen denk geldim. Ne oldu geçmis olsun iyi misiiinnnŞimdi hastanedeyim doktorum 1 hafta rapor verdi sadece yatacaksın WC ve yemek için kalkacaksın dedi tüm gün yat kalkma dedi serum takacaklar şimdi bekliyorum çok şükür aktif bir kanama alanı yok içeri de hem oksapar hem coraspirin bir dahaki kontrol günü yani 5 gün kullanma dedi bir dahaki kontrolde duruma bi bakalım sonra karar veririz gidişata göre dedi çok şükür iyiyiz şuanlık Allah’ın izniyle
Çok şükür şimdi iyiyim canım kahverengi lekelenme gelmiş gece sabah fark ettim doktora gittim serum iğne fitil derken geçti şükür 1 hafta rapor verdi 5 günde kan sulandırıcıları kestiCanımmmm yazına tesadüfen denk geldim. Ne oldu geçmis olsun iyi misiiinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?