2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Sağol canım Allah isteyen bekleyen emek veren herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende daha kalp atışı olmadan çevreme söylemedim beklemedeyim :) senin aslında sat benden önce ama ben sat 15 Haziran transfer 3 Temmuz yani sen sata göre benden öncesin ama transfere göre aramızda 3 gün var bi değişikmiş anlayamadım ben doktorumun sat hesaplamasından kendimi direk hesaplıyorum ya da ultrasonda soruyorum ne kadarlık diye :)

Merhabalar ben 18 temmuzda transfer oldum yarin yani 27si kan testi gunum. 6. Gun ve 8. Gun yani pazartesi gunu ve bugun evde test yaptim ikisi de negatif cikti. Artik umudumu kesmeliyim sanirim degil mi?

Merhabalar ben 18 temmuzda transfer oldum yarin yani 27si kan testi gunum. 6. Gun ve 8. Gun yani pazartesi gunu ve bugun evde test yaptim ikisi de negatif cikti. Artik umudumu kesmeliyim sanirim degil mi?
bir arkadaşın 9. gün negatif çıkmıştı ama sonrasında değerleri yükselmişti bazen geç döllenme olabiliyor. ama olumsuzda olsa hiç moralinizi bozmayın hersey Allahtan sonuçta. rabbim en hayırlı zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin

evet di mi tuhaf günlerim :) ben de anlamıyorum. bir iki haftaya düzene girer umarım.

Kızlar bir şey soracağım. Bugün transferden sonra ikinci günüm ama şiddetli bir bel ağrısı çekiyorum. Yatmaktan mı acaba dedim amaayaklandım hatta az önce bir saat oturup ders verdim hala geçmiyor. Bu kadar erken belirti vermez ama merak ediyor insan yine de
Sizde de bel ağrısı var mı? Ya da olmuş muydu?

benim bel ağrım 4. Gün başlamıştı

aynı endişe içeisindeyim birkere boş gebelik yaşadım şimdi bebeği görmeden erkenden sevinemiyorum bile. 10 gün içinde kontrole çağırdılar ama ben 20 gün sonra mı gitsem diye düşünüyorum iyice büyümüş olsun kese ve bebek diye.

hiç kesme evde yaptığım testte negatif çıktı ancak kanda pozitifi gördüm 6. gün ben, umarım senin içinde aynısı olur.

Merhaba bende 18 temmuzda transfer oldum ama bana 29 temmuza test tarihi verdiler sizin neden erken acaba ? 29 temmuz bile 11. Günüm daha

Merhaba bende 18 temmuzda transfer oldum ama bana 29 temmuza test tarihi verdiler sizin neden erken acaba ? 29 temmuz bile 11. Günüm daha
Doktordan doktora değişiyor olabilir canım kimisi 10.gün kimi 12. Kimisi 15. Gün ver diyor embriyo da kaçıncı günse ona göre bakıyorsa olabilirler

Arkadaşlar yardımcı olurmusunuz
Transferimin 7.gunu kahverengi lekelenme başladı bugün 9.gunu hala geliyor ara ara ya bu normal mi idrar testi yaptım hergun yapıyorum hatta pozitif ama bir sıkıntı var mı bu lekelenme ne kadar sürer kahverengi geliyor yardımcı olun lütfen endişelenmeye basladim ne yapmalıyım.

Canım doktora ya da hemşireye haber ver bilgileri olsun yönlendirirler bir şey yapman gerekiyorsa ama kahverengi leke de çok endişelenme sakin kal yerleşme kanaması da olabilir sor bi doktoruna danış en doğru yapman gerekeni söyler sana

Doktordan doktora değişiyor olabilir canım kimisi 10.gün kimi 12. Kimisi 15. Gün ver diyor embriyo da kaçıncı günse ona göre bakıyorsa olabilirler
Olabilir canım ikimizinde 5. Gün embriyosuymuş benim 11. Gün istediler arkadaşım 9. Gün istemişler.

Bana da olmuştu iğneye başlattılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…