Evet canım dalgınlık var bu aralar sanki boş bakıyorum her şeye az önce ne olmuştu der gibi halsizliğime verdim nedenini kendimce
ben ilk doğal gebeliğimi ölü doğum yapmak durumunda kaldım canım 16. Hafta da kalbi durunca kürtaja uygun değil denildi çok kanamalı bir hamilelikti sağlıklı değil demek ki dediler patolojiye gönderip de paramparça yaptırıp incelettirmek istemedim doktorum süreçten biraz bahsetmişti genetiğimiz tüp bebekte temiz çıktı şükür bazen yaşamamız gerek anlar olabilir Allah büyüktür cennette bir meleğim var artık
Ondan sonraki ilk tüp bebek denemem zaten beni çok yıkmadı boş gebelikti içinde oluşmayan bir bebek ilki kadar üzmüyor sadece emeklerin gidiyor geçiyor atlatılıyor buna da şükür dedik en azından çok ilerlemeden kalbi oluşmadan gitti vardır onda da rabbimin bir bildiği
şimdi bu 2. Tüp bebek denememiz Allah’ın izniyle sağlıkla süreci tamamlarız inşallah çok sevinçli değilim anın keyfini çıkarıyorum o an mutluysam mutluyum değilsem takmıyorum elden gelen bir şey yok maalesef rabbim ol derse oluyor
sat benim 15 Haziran bugün 5+6 olduğum Allah’ın izniyle denin sat ne zamandı?
vajinal bir zararı yok steril ortamda bakılıyor sonuçta doktorlar vajinal ultrasonu içeri kadar en dibe rahimi rahatsız edecek şekilde kullanmıyorlar zaten fark etmiyorum ile vajinal ultrasonu o yüzden sanmıyorum öyle olsa doktorlar bakmazdı bence canım