- 2 Mayıs 2017
- 236
- 128
- 103
Bencede doktorunuzla iletişime geçin mutlakaArkadaşlar yardımcı olurmusunuz
Transferimin 7.gunu kahverengi lekelenme başladı bugün 9.gunu hala geliyor ara ara ya bu normal mi idrar testi yaptım hergun yapıyorum hatta pozitif ama bir sıkıntı var mı bu lekelenme ne kadar sürer kahverengi geliyor yardımcı olun lütfen endişelenmeye basladim ne yapmalıyım.
Sordum şimdi haber bekliyorum ya sanki fazla sürdü oyuzden bı üzüldümCanım doktora ya da hemşireye haber ver bilgileri olsun yönlendirirler bir şey yapman gerekiyorsa ama kahverengi leke de çok endişelenme sakin kal yerleşme kanaması da olabilir sor bi doktoruna danış en doğru yapman gerekeni söyler sana
Sordum kendisine cevap bekliyorum inşallah birşey olmazBencede doktorunuzla iletişime geçin mutlaka
Yazdım kendisine şimdi cevap bekliyorumBencede doktorunuzla iletişime geçin mutlaka
Yazdım doktoruma cevap bekliyorumBana da olmuştu iğneye başlattılar
Haklısınız umarım güzel sonuçlar alırızBence önemli olan betanın kaç çaktığı değil düzenli artış olup olmadığı
İçinizi ferah tutunYazdım kendisine şimdi cevap bekliyorum
Maşallah5+2 ile kesemizi gördük şükür bugün
Gayet güzel artarak ilerliyor sağlıkla devam etsin inşallahHerkese merhaba,
Transferin 11. Günü beta 35 çıkmıştı. 13. Gün 79 çıktı. Bugün 15. Gün 285 çıktıinşallah artış devam eder. 11. Gün için doktor düşük değer demişti o yüzden tedirgin gidiyorum
Çok teşekkür ederim 9 Ağustos kalp atışınıda duyarız inşallahMaşallahsağlıkla büyüsün bebiş
Sizin ilk ultrason resminizi görebilir miyim acabaMaşallahsağlıkla büyüsün bebiş
Allah’ın izniyle inşallahÇok teşekkür ederim 9 Ağustos kalp atışınıda duyarız inşallah
Pozitif canım tebrikler sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar 5.gün embriyosu 8.gün sizce nasıl
Çok sağol Allahım senin bebişidr sağlıkla kucağına almanı nasip etsinPozitif canım tebrikler sağlıkla ilerlesin inşallah
Canım benim de aynı böyle çok silikti ama ben erken gebelik testi yaptım senin gibi kaset yapmaya korktum çıkmazsa falan moralim bozulur dedim erken gebelik testi yaptım ama maşallah senin kasette bile gayet belirginÇok sağol Allahım senin bebişidr sağlıkla kucağına almanı nasip etsin
Senin testin nasıldı
İnşallah katlanarak artar sağlıkla devam ederDün 10. Gündü beta 13 çıktı, yarın vereceğim bi daha. Ama bende belirti kalmadı, sizin gibi yükselir umarım
Pazartesi test günümCanım benim de aynı böyle çok silikti ama ben erken gebelik testi yaptım senin gibi kaset yapmaya korktum çıkmazsa falan moralim bozulur dedim erken gebelik testi yaptım ama maşallah senin kasette bile gayet belirginkan ne zaman vereceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?