• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

25 TEMMUZ 13:57
hiç unutmuyorum tam transferimin yapıldığı saat
miniğimi koydukları an ultasondan izledim ve başladım ağlamaya
Allahım ne güzel bir şey ne güzel bir his bu
Sımsıkı tutunur inşAllah bana
4 ağustos sonuç öğrenme günüm
Hayırlı haberler almak nasip olsun inşAllah
ben estrofem günde 3 tane içmeye devam
progestan fitil günde 3
ve progestan dex 25mg sabah akşam göbekten vurulacağım
Her ilaca dayanırım yeter ki sımsıkı tutunsun va sağlıkla kavuşalım :KK200:
Bende dun ayni durumdaydim gunde 2 estrofem 3 duphaston ve aksam prolutex… 2.Agustosda ogrenicem nasipse hayirlisi olsun hakkimizda

Benim fitil vermedi doktorum. Kanaman olursa progestan iğne yaptır dedi. Estrofem coasprin vitamin bide sabah akşam karindan iğne verdi. Benimde 4 Ağustos test günüm. Ultrason resmini verdiler bakıp bakıp mutlu oluyorum 😔
Bana kanaman lekelenmen olursa corasprini bırak dedi siz böyle ni durumla karşılaşırsanız sorun doktorunuza bence

Ailem annem babam çok kasıyor aman kızım kalkma aman kızım bize gel bende o yüzden oturmaya bile korkar oldum. Evde özel ders veriyorum yarın öğrencilerim gelecek bişey olur mu ki diye korkuyorum. Bu arada çok sevindim sizin adınıza inşallah kanda da pozitifi görürsünüz. İlk denemeniz miydi
Benim ailemin haberi yok ilkinde sadece ablam abim görümcem biliyordu başka kimse bilmiyordu ilki tutmayınca ikinciyi şimdi kimse bilmiyor sorana dinleniyoruz diyoruz

Arkadaşlar aklıma birşey takıldı şimdi de . Beni transferden sonra 10 dk dinlendirdiler sonra ben kalkıp yürüdüm tuvalete gittim hiç öyle yatırmadılar benim gibi olan var mı ya da neden beni hemen ayaklandırdılar sorun mu s
30 dakkika yaticaksiniz dedi hatta biz birkaç dakika fazla bile durduk öyle çıktık 10 dakika azmis

İki keseyi de gördük canım çok şükür ama yolk kesesini göremedik iki hafta sonrasına çağırdı doktor inşallah o zaman gittiğimizde hem kalp atışını da duymuş oluruz hemde yolk kesesini güzelce görmüş oluruz 🤲
İnşallah canım hayırlı olsun tekrardan sağlıkla büyüsünler inşallah 🙏🏻🙏🏻

Kızlar progestan fitil verdi doktor perşembe başlayacağım günde3 defa ama ben fitilden biraz korkuyorum ya ☹️😣😣
Niye? Ben 28 hazirandan beri kullanıyorum. Hiç bir problem yok. Sadece koyunca uzanın 15 dakika, yoksa akmaya başlıyacak hemen, zaten çıkacak biraz ama mutlaka 15 dakika yatın. Yoksa rahatsız oluyorum.

Niye? Ben 28 hazirandan beri kullanıyorum. Hiç bir problem yok. Sadece koyunca uzanın 15 dakika, yoksa akmaya başlıyacak hemen, zaten çıkacak biraz ama mutlaka 15 dakika yatın. Yoksa rahatsız oluyorum.
Canım sen 3 embriyo koydurmuştun nasılsın? Kese gördün mü ? Kaç tane bebek tutundu? 🙏🏻💖

İnşallah canım hayırlı olsun tekrardan sağlıkla büyüsünler inşallah 🙏🏻🙏🏻
Amin canım inşallah ama dün gece korkuttular beni kanamam oldu acile gittim çok şükür ikisinide gördük kanamam içinde serum verdi doktor inşallah bidaha yaşamam da öncekinde de kanamam olmuştu çünkü çok korktum o yüzden

Alıştım bende kendi kendine yuvasına giriveriyor garibim 😂

Amin canım inşallah ama dün gece korkuttular beni kanamam oldu acile gittim çok şükür ikisinide gördük kanamam içinde serum verdi doktor inşallah bidaha yaşamam da öncekinde de kanamam olmuştu çünkü çok korktum o yüzden
Allah korusun canım 🙏🏻 ama bende tam 5 haftayken kese gördüm doktorum bana dedi bu önümüzdeki 1 hafta kanama olabilir endişe etme sakince hastaneye gel serum iğne yapıyoruz korkmayın demişlerdi🙏🏻 ben daha kanama falan görmedim şükür ama çok fazla ilaç kullanıyorum belki ondan da olmamalı olabilir bilmiyorum çift kese gördük biz de çok şükür kalp atışı için cumartesiyi bekliyorum

Bugün hiç kramp yok karnımda 🥺 korkutuyor böyle olunca. Sizde de geçiyor mu ara sıra kramplar?

Bugün hiç kramp yok karnımda 🥺 korkutuyor böyle olunca. Sizde de geçiyor mu ara sıra kramplar?
Benim de bugun 7. Günüm bende açıkçası belirti yok sadece arada kasik ağrısı yaşıyorum o kadar. O yüzden test yapmaya korkuyorum günümü bekliyorum

Benim de bugun 7. Günüm bende açıkçası belirti yok sadece arada kasik ağrısı yaşıyorum o kadar. O yüzden test yapmaya korkuyorum günümü bekliyorum
Hayırlı olsun canım inşallah pozitif görürsün. Ben pozitifi gördüm keseyi de gördüm ama bugün böyle bi sakin diye tedirgin oldum :(

Canım normal benimde ara sıra geçiyor normal bir gün gibi bazı günler daha fazla oluyor bazı günler hiç ağrısız ama mide bulantısı ağır basıyor değişiyor her gün farklı bir şey oluyor günler geçtikçe daha ileride rahim büyüyecek o zaman bence biraz daha ağrıları hissetmeye başlarız

Günaydın kızlar. Ben dün baya ağrı çektim özellikle kasık ağrısı bazen bıçakla kesiyorlar gibi anlık bişey oluyor sonra geçiyor. Bide benim karnımın alt tarafı baya şiş sizinde öyle mi ?

Back