Teşekkür ederim desteğiniz için biraz daha iyim kan verdim ve gebeligimde devam edeceğim doktora randevu aldım onudabekliyorumİçinizi ferah tutun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim desteğiniz için biraz daha iyim kan verdim ve gebeligimde devam edeceğim doktora randevu aldım onudabekliyorumİçinizi ferah tutun
Teşekkür ederim desteğiniz içinİçinizi ferah tutun
Hayirli olsun canimKızlar 5.gün embriyosu 8.gün sizce nasıl
Teşekkür ederim desteğiniz için
Geri dönüş yaptı mı doktor ?Teşekkür ederim desteğiniz için
Gozunaydin canimm sağlıcakla büyüsün inşallah bende gördüm bugün tekrar herşey yoluna girmiş 5+15+2 ile kesemizi gördük şükür bugün
İnşallah güzel haberler alırsın canım18 Temmuzda 3. Gün embriyosu transferi oldum test günüm 29 Temmuz cumartesi ama ben 28 Temmuz Cuma sabahına hastane randevusu oluşturdum cumartesi acili gebelik testimle meşgul etmek istemiyorum pazartesiyi de bekleyemem. Ayrıca cuma dozu biten ilaçlarım var eğer negatifse yeniden kutu kutu ilaç almayayım. Artık bir dahaki transfere diyeceğiz negatifse. İnşallah olmuştur ya
Evettt kan ver dedi kan verdim değerim 170 çıktı lekelenme normal ama takip etmemiz gerekiyor dedi progestan fitil verdi istirahat verdi 10 gün yaticamGeri dönüş yaptı mı doktor ?
İki gün sonra tekrar bakicaz değere kontrolüm varEvettt kan ver dedi kan verdim değerim 170 çıktı lekelenme normal ama takip etmemiz gerekiyor dedi progestan fitil verdi istirahat verdi 10 gün yaticam
Maşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin dikkat edin artık bol bol dinleninEvettt kan ver dedi kan verdim değerim 170 çıktı lekelenme normal ama takip etmemiz gerekiyor dedi progestan fitil verdi istirahat verdi 10 gün yaticam
İnşallah hayırlı güzel haberler alırsınız benimde 18 temmuz transfer ama ben 29 temmuzda gidip test vericem18 Temmuzda 3. Gün embriyosu transferi oldum test günüm 29 Temmuz cumartesi ama ben 28 Temmuz Cuma sabahına hastane randevusu oluşturdum cumartesi acili gebelik testimle meşgul etmek istemiyorum pazartesiyi de bekleyemem. Ayrıca cuma dozu biten ilaçlarım var eğer negatifse yeniden kutu kutu ilaç almayayım. Artık bir dahaki transfere diyeceğiz negatifse. İnşallah olmuştur ya
Ben pazartesi gitttim henüz yolk sac yok ama kese var ve doğru yerde duruyor dedi doktor :)Kese gören hamiş hanımlar. İlk ultrason resminiz nasıldı
Hayırlı olsun :)Gozunaydin canimm sağlıcakla büyüsün inşallah bende gördüm bugün tekrar herşey yoluna girmiş 5+1
Gözünüz aydın :) yolk gördünüz mü?Gozunaydin canimm sağlıcakla büyüsün inşallah bende gördüm bugün tekrar herşey yoluna girmiş 5+1
Çok çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsinMaşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin dikkat edin artık bol bol dinlenin
7. gün 126 ise muhtemelen ikizdir :) gözünüz aydın şimdiden sağlıkla inşallahMerhabalar yeni katılmak nasip oldu aranıza bende tecrübelerimi paylaşmak istedim 18 temmuz 5 ve 6. Gün çift embriyo yerlestirildi bugün 9.gunum 7ve 8. gün ufak lekelenmeler oldu ve bı kaç damla kan pembemsi bugün çok şükür iyiyim 7. Gününde beta HCG verdim 126.21 çıktı yani pozitif ayın 31 tahlil gunum ben sadece degerlerimi merak ettim miğde bulantısi yaşadım umarım değerlerim artarak devam ediodur göbek harici kalçadanda iğne vuruluorum haftada bir .Allah hepimizin yardımcısı olsun bekleyislerimiz güzel sonuçlar insalh.
Yaaa o kadar mutlu oldum ki Rabbim hayirlarla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinGozunaydin canimm sağlıcakla büyüsün inşallah bende gördüm bugün tekrar herşey yoluna girmiş 5+1