• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Hayırlısı olsun canım dua edicez hep elimizden başka birşey gelmiyor bu benim ikinci transferim ilk transferimde de ili tane embriyo transfer edilmişti hatta o zaman değerlerim daha yüksekti 7.haftada kaybettim gelişmedikleri için yine aynı şeyleri yaşamam inşallah diye dua ediyorum hep rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah 🤲🥰
Aminn inşallah canım 🙏

Ben ilk kez yarın transfer yaptıracağım, taze transfer hem de 😀 bakalım neler olacak, inşallah güzel olur🙏🏼
Transfer yapıldı, artık 10 gün beklemece. Bu aşamaya gelebilmek güzel (az yumurtam vardı), umarım sonrasındaki güzellikleri de görürüm. Hepsinize teşekkür ederim güzel kızlar❤️

25 TEMMUZ 13:57
hiç unutmuyorum tam transferimin yapıldığı saat
miniğimi koydukları an ultasondan izledim ve başladım ağlamaya
Allahım ne güzel bir şey ne güzel bir his bu
Sımsıkı tutunur inşAllah bana
4 ağustos sonuç öğrenme günüm
Hayırlı haberler almak nasip olsun inşAllah
ben estrofem günde 3 tane içmeye devam
progestan fitil günde 3
ve progestan dex 25mg sabah akşam göbekten vurulacağım
Her ilaca dayanırım yeter ki sımsıkı tutunsun va sağlıkla kavuşalım :KK200:

progestan fitil günde 3
Sağlıkla hayirlarla tutunsun inşallah canım bir güzel haberi de senden alalım 💚

Rabbım saglikla kucağınıza almayi nasip etsin inşallah 🤲 keşke bende de öyle olsaymış 7 dk resmen kendimi sıkmaktan işkence çektim
Evet bu konforun sağlanması gerek gerçekten o an cok zorda oluyor insan.. için rahat etsin diye diyorum ben olur olmaz yaptım bi sıkıntı olmadı sende de olmaz Rabbimin izniyle amin 🤲🏻❤️

selam kızlarrrrrr 12 temmuzda transfer oldum transferin 8.günü ve 9.günü idrar testi negatif geldi ben de yok demek ki diyerek 9.günü kan verdim değer
9.gün 9.4
13.gün 156 geldi
doktor 4 gün sonra testi tekrarlayalım dedi.Hic korkmayin gercekten her hamilelik kişiye özel hicbir belirti yasamadim her zamankinden daha iyidim hatta.ben olmadı diye cok rahattım hiç öyle yatmadım ilk günden beri agir iş yapmadim ama yemek yaptim evi topladim olacagi varsa herturlu oluyor rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah 🤗

progestan fitil günde 3
Hayırlı olsun 😍🧿 Ben de dün transfer oldum. 3 Ağustos da benim test günüm. Dün eve geldiğimden beri alt karın bölgemde hafif ağrı hissediyorum. Buna benzer belirtilerin var mı senin de? Normal mi acaba?
Estrofem 4 tane devam
Progestan fitil 2 tane devam
Prolutex 25 mg sabah 1 göbekten devam
Oksapar 0.4 ml akşam 1 göbekten transferden sonra başladım
Ecopirin sabah 1 tane devam
Vitaminler devam
İnşallah hayırlısı ile güzel sonuçlar alırız🙏🏻

Hayırlı olsun 🧿 Ben de dün transfer oldum. 3 Ağustos da benim test günüm. Dün eve geldiğimden beri alt karın bölgemde hafif ağrı hissediyorum. Buna benzer belirtilerin var mı senin de? Normal mi acaba?
Estrofem 4 tane devam
Progestan fitil 2 tane devam
Prolutex 25 mg sabah 1 göbekten devam
Oksapar 0.4 ml akşam 1 göbekten transferden sonra başladım
Ecopirin sabah 1 tane devam
Vitaminler devam
İnşallah hayırlısı ile güzel sonuçlar alırız🙏🏻
Teşekkür ederim sizinki de hayırlı olsun inşAllaah :)
Benim hiç belirtim yok
sadece popoma progestan vurdu hemşire onun acısı var şaka gbi nası acıyor anlatamam
Rabbim hayırlı sonuçlarımızı aldırsın 😍

Serum süre olarak soruyorsaniz 3 buçuk saat sürüyor fazla sıkıcı oluyor. Eğer imkanınız varsa evde taktirin derim ama ilk seferse Bi hst de taktirmaniz gerekiyor tabi alerjik Bi durum fln olmasın diye
selam kızlarrrrrr 12 temmuzda transfer oldum transferin 8.günü ve 9.günü idrar testi negatif geldi ben de yok demek ki diyerek 9.günü kan verdim değer
9.gün 9.4
13.gün 156 geldi
doktor 4 gün sonra testi tekrarlayalım dedi.Hic korkmayin gercekten her hamilelik kişiye özel hicbir belirti yasamadim her zamankinden daha iyidim hatta.ben olmadı diye cok rahattım hiç öyle yatmadım ilk günden beri agir iş yapmadim ama yemek yaptim evi topladim olacagi varsa herturlu oluyor rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah 🤗
Kızlar benim de 10. Gün 18di
12. Gün 59
Bugün 14. Gün 136 cıktı değerim geç tutundu diye düşinüyorum bi yanımda dış gebelik kimyasal gebelik olurmu diye korkuyo

Teşekkür ederim sizinki de hayırlı olsun inşAllaah :)
Benim hiç belirtim yok
sadece popoma progestan vurdu hemşire onun acısı var şaka gbi nası acıyor anlatamam
Rabbim hayırlı sonuçlarımızı aldırsın 😍
Progesteron iğneleri sanırım genel olarak bölgesel tahribat yapıyor ama 1-2 güne geçiyor. Oksapar dışında progestan fitil ve iğnesine Perşembe’den başlamıştım. Transfer sonrası merkezde bana herhangi bir iğne veya serum falan uygulamaları olmadı. İnşallah hissettiğim bu hafif ağrı hayra alamettir. Güzel dualarınızla, güzel sonuçlara inşallah🙏🏻

İnşallah sende pozitif sonuçlar al canim benim
Amin canım inşallah 😍
Kızlar benim de 10. Gün 18di
12. Gün 59
Bugün 14. Gün 136 cıktı değerim geç tutundu diye düşinüyorum bi yanımda dış gebelik kimyasal gebelik olurmu diye korkuyo
Bence içinizi ferah tutun en azından şuan artmaya devam ediyor inşallah korktuğunuz gibi şeyler olmaz. Dediğiniz gibi geç tutulmuştur inşallah

Belirtiniz var mıydı peki
Transferin 3. Gününden itibaren kasık ağrım vardı. 11. Gün akşam daha da arttı ateş basması ve bel agrısı da eklendi. Dedim bitti artık değerim ztn düşüktü daha da düşcek diye korktum ama çok şükür yükselmişti. O günden beri de vücudum yanıyo özellikle ayaklarım yanıyor. Kasık agrım aynı hızıyla devam ediyor:) bugün 14. Gün göğüslerim yeni yeni acıma ve agrımaya basladı

Kizlaaar merhaba bende dün transfer oldum 4 Ağustos test günüm ☺️ ayyy nasıl geçecek günler bilmiyo

Evet bu konforun sağlanması gerek gerçekten o an cok zorda oluyor insan.. için rahat etsin diye diyorum ben olur olmaz yaptım bi sıkıntı olmadı sende de olmaz Rabbimin izniyle amin 🤲🏻❤️
Kesinlikle öyle. Amin inşallah Allah razı olsun 🤲

Bir de bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim. 3 adet embriyomuz 1 ve 2li olarak dondurulmuştu. Dün tek embriyo transferi gerçekleşti. Ancak genetik tarama yapılmadı. Bir arkadaşım Şişli Memorial da tedavi görüyor ve onun 5 embriyosu genetik taramaya gönderilmiş. Onun da ilk transferi ama doktoru genetik tarama da yapalım demiş. 2 türlü tarama varmış, detay çok bilmiyorum ama birinde embriyonun bir bölgesinden alınan bir miktar sıvı inceleniyormuş, diğerinde embriyo içi tüm hücreler taramadan geçiriliyormuş. Bu hangi durumlarda gerekli görülüyor acaba? Sizlerin embriyolarına da yapıldı mı?

Back