• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Transferin 3. Gününden itibaren kasık ağrım vardı. 11. Gün akşam daha da arttı ateş basması ve bel agrısı da eklendi. Dedim bitti artık değerim ztn düşüktü daha da düşcek diye korktum ama çok şükür yükselmişti. O günden beri de vücudum yanıyo özellikle ayaklarım yanıyor. Kasık agrım aynı hızıyla devam ediyor:) bugün 14. Gün göğüslerim yeni yeni acıma ve agrımaya basladı
Benim de sizin gibi artar inşallah, çok emek veriyoruz hepimiz. Çok üzüldüm gerçekten

selam kızlarrrrrr 12 temmuzda transfer oldum transferin 8.günü ve 9.günü idrar testi negatif geldi ben de yok demek ki diyerek 9.günü kan verdim değer
9.gün 9.4
13.gün 156 geldi
doktor 4 gün sonra testi tekrarlayalım dedi.Hic korkmayin gercekten her hamilelik kişiye özel hicbir belirti yasamadim her zamankinden daha iyidim hatta.ben olmadı diye cok rahattım hiç öyle yatmadım ilk günden beri agir iş yapmadim ama yemek yaptim evi topladim olacagi varsa herturlu oluyor rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah 🤗
Bende dayanamayıp 6. Gün kan verdim ve 0.100 çıktı sonuç herkes çok erken yapmışsın geç tutunma olabiliyor öne negatif olup sonra pozitife dönenler oluyor dediler. İnş hayırlı haberler alırım bende 🤲🏻 sizde sağlıkla kucağınıza alın inş 🤲🏻🥰

Kizlaaar merhaba bende dün transfer oldum 4 Ağustos test günüm ☺️ ayyy nasıl geçecek günler bilmiyorum siz hep yattiniz mi
Hayırlı olsun öncelikle hayırlı sonuçlar alın inşallah . Ben ikinci günü ise bile gittim masa başıydi isim zaten öyle yatağa bağlandım kendimi bugün transferimin 8.gunu ve idrar testinde pozitif gördüm çok şükür ama tabiki kan gününü bekliyorum 29 temmuz öğreneceğim miniğim benimlemi . Stresten uzak ol akışına bırak

Bende 20 temmuz transfer oldum 5.günüm inanılmaz sancım ağrım var sanki regl olacakmışım😌gibi bende yapsam mı ki test bilemedim normalde 1 ağustos demişti doktor
Ben altıncı günü yaptım transferim 17 temmuzdu. Erken gebelik testinde 6. Gün pozitifi gördüm bugün 8.gunum hergun idrar testi yapıyorum pozitif ben cikamyacak zaten öylesine yapayım çokta erken negatif çıkarsa uzulmicem diyerek yapmıştım ve şok olmuştum dene ama üzülme kesinlikle erken gebelik testi yap ama normal kaset testte zaten çıkmaz bugün sekizinci günüm ilk defa normal kaset test denedim erken gebelikten daha silik çıkıyor cunku

25 TEMMUZ 13:57
hiç unutmuyorum tam transferimin yapıldığı saat
miniğimi koydukları an ultasondan izledim ve başladım ağlamaya
Allahım ne güzel bir şey ne güzel bir his bu
Sımsıkı tutunur inşAllah bana
4 ağustos sonuç öğrenme günüm
Hayırlı haberler almak nasip olsun inşAllah
ben estrofem günde 3 tane içmeye devam
progestan fitil günde 3
ve progestan dex 25mg sabah akşam göbekten vurulacağım
Her ilaca dayanırım yeter ki sımsıkı tutunsun va sağlıkla kavuşalım :KK200:
İnşallah tutar Rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın 🙏🙏🙏🙏

Ben altıncı günü yaptım transferim 17 temmuzdu. Erken gebelik testinde 6. Gün pozitifi gördüm bugün 8.gunum hergun idrar testi yapıyorum pozitif ben cikamyacak zaten öylesine yapayım çokta erken negatif çıkarsa uzulmicem diyerek yapmıştım ve şok olmuştum dene ama üzülme kesinlikle erken gebelik testi yap ama normal kaset testte zaten çıkmaz bugün sekizinci günüm ilk defa normal kaset test denedim erken gebelikten daha silik çıkıyor cunku
Canim bizlere bilgi olmasi adina testlerini atabilirmisin mümkünse bende diger ay transfer olacagim

Canim bizlere bilgi olmasi adina testlerini atabilirmisin mümkünse bende diger ay transfer olacagim
Birinci fotoğraf transferin 6.gunu erken gebelik testi ikinci 7.gun erken gebelik testi üçüncüsü normal kaset test aldım onda silik çıkacağını biliyordum ama birde onu deneyeyim deddim zaten hepsi anında koyulasti

Eklentiler

• IMG_20230725_201246.jpg
    IMG_20230725_201246.jpg
    160,3 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG_20230724_191748.jpg
    IMG_20230724_191748.jpg
    47,8 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_20230723_222335.jpg
    IMG_20230723_222335.jpg
    106,7 KB · Görüntüleme: 91
Belirtin varmi hic idrar testi yaptinmi kacinci gun embriyosuydu
Yani çok bilemiyorum birinde belirti diye belirtilen diğerinde olmayabiliyor. O yüzden pek belirti gibi bakmıyorum canım. Test yapmadim söz vermiştim kendime test gününe kadar bekleyeceğim diye daha önce kimyasal gebelikte yaşadım çok erken öğrenmiştik sonradan çok üzüldük o yüzden eşimde bu konuda temkinli evde test yapamıyorum. 5.Gün embriyosuydu.

Arkadaşlar aklıma birşey takıldı şimdi de . Beni transferden sonra 10 dk dinlendirdiler sonra ben kalkıp yürüdüm tuvalete gittim hiç öyle yatırmadılar benim gibi olan var mı ya da neden beni hemen ayaklandırdılar sorun mu sizce

Arkadaşlar aklıma birşey takıldı şimdi de . Beni transferden sonra 10 dk dinlendirdiler sonra ben kalkıp yürüdüm tuvalete gittim hiç öyle yatırmadılar benim gibi olan var mı ya da neden beni hemen ayaklandırdılar sorun mu sizce
Zannetmiyorum bi sorun olacağını hemen tuvalete kalkıp pozitif olanlar bile varmış biz biraz titizleniyoruz 🫣😇

Merhaba bende dun transfer oldum 5 gun embriosu subata dondurulmusduk dun transfer yaptik daha once iki kere denedim ilk positif kimyasal oldu ikinci tutunamadi buarada 39 yasindayim 2 senelik evliyim

Hayırlı olsun öncelikle hayırlı sonuçlar alın inşallah . Ben ikinci günü ise bile gittim masa başıydi isim zaten öyle yatağa bağlandım kendimi bugün transferimin 8.gunu ve idrar testinde pozitif gördüm çok şükür ama tabiki kan gününü bekliyorum 29 temmuz öğreneceğim miniğim benimlemi . Stresten uzak ol akışına bırak
Ailem annem babam çok kasıyor aman kızım kalkma aman kızım bize gel bende o yüzden oturmaya bile korkar oldum. Evde özel ders veriyorum yarın öğrencilerim gelecek bişey olur mu ki diye korkuyorum. Bu arada çok sevindim sizin adınıza inşallah kanda da pozitifi görürsünüz. İlk denemeniz miydi

Merhaba bende dun transfer oldum 5 gun embriosu subata dondurulmusduk dun transfer yaptik daha once iki kere denedim ilk positif kimyasal oldu ikinci tutunamadi buarada 39 yasindayim 2 senelik evliyim
Benimde dondurulmus embriyo bende dün oldum tutmama sebebi ne acaba bilgi verildi mi yada bebeğiniz olmama sebebi

Benimde dondurulmus embriyo bende dün oldum tutmama sebebi ne acaba bilgi verildi mi yada bebeğiniz olmama sebebi
Esimde bende sagliyim
Genetigimizde sorun yok ama olmadi gecen ay bahceciye gitim orda denedim yumurta toplandi 5 gun kalmadi… ben yurtdisindayim barada

25 TEMMUZ 13:57
hiç unutmuyorum tam transferimin yapıldığı saat
miniğimi koydukları an ultasondan izledim ve başladım ağlamaya
Allahım ne güzel bir şey ne güzel bir his bu
Sımsıkı tutunur inşAllah bana
4 ağustos sonuç öğrenme günüm
Hayırlı haberler almak nasip olsun inşAllah
ben estrofem günde 3 tane içmeye devam
progestan fitil günde 3
ve progestan dex 25mg sabah akşam göbekten vurulacağım
Her ilaca dayanırım yeter ki sımsıkı tutunsun va sağlıkla kavuşalım :KK200:
Benim fitil vermedi doktorum. Kanaman olursa progestan iğne yaptır dedi. Estrofem coasprin vitamin bide sabah akşam karindan iğne verdi. Benimde 4 Ağustos test günüm. Ultrason resmini verdiler bakıp bakıp mutlu oluyorum 😔

Back