2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Oo maşallah çok iyi. Embriyodan haber beklemek gerçekten asiri heyecanli oluyor İnşallah güzel haberler gelsin perşembe sana da bana da. Perşembe benim de test günüm
Evet kuzum cok sukur 23 ten 20 si dollenmis simdi perşembeyi bekliyorum 5.Gune kac tane kalcak bakalim

Tüp bebek doktorumuz bana da pko dedi ama benden 10 tane yumurta toplandı genelde hep çok yumurta toplanıyor diye biliyorum acaba yanlış mı biliyorum ?

Bişey demedi valla ben bile farketmemistim ama daha kesin değil dedi ama olumlu gibi dedi Çarşamba yine beta vercem 7 temmuzda 5. Gün embriyosu transfer oldum 20 Haziran son adet tarihimdi onu sormuştu
Hayırlı olsun canım geriden geliyor olabilir sıkma canını keseyi görmüşsünüz ne kadar güzel rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde 20 Haziran son adet tarihim 7 Temmuz transferim aynıyız seninle bende bu akşam gidicem kese için inşallah görürüz

Aminn canım benim hepimizin inşallah sağlıcakla ilerlesin senin beta ne durumlardaydi canım buarada herşeyimiz aynıymış bide kaçıncı gün embriyosuydu

Kızlat belirtiniz car mı ya ben endişeleniyorum sürekli sanki belirti çok az. Notmal mişin gibi sizde durumlar ney gögüs hassasiyeti vs
bende belirti var mı bende anlayamadım,ama kasıklarım ağrıyor regl olacakmışım gibi aynı o yüzden belirti mi değil mi bağlayamadım.

5. Gün embriyosuydu canım iki tane transfer edildi 9.gün 507 12.gün 1181 14. Gün 3186 geldi
Maşallah yaa sağlıcakla kucağına al inşallah canimm benimde aynı 5.gun embriyosu 2 tane transfer edilmişti, çok karmaşık şeyler oldu bi sevindik üzüldük saçma sapan şeyler oldu hala da oluyo anlayamıyorum Allah sonumuzu hayretsin kafam hala karışık ne olduğunu algilayamiyorum

Hayırlısı olsun canım dua edicez hep elimizden başka birşey gelmiyor bu benim ikinci transferim ilk transferimde de ili tane embriyo transfer edilmişti hatta o zaman değerlerim daha yüksekti 7.haftada kaybettim gelişmedikleri için yine aynı şeyleri yaşamam inşallah diye dua ediyorum hep rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah

Kızlar Merhaba, öncelikle pozitif sonuç alan arkadaşları tebrik ederim. Benim de dün transferim gerçekleşti. 4. gün embriyosuydu. 10. gün yani 3 Ağustos’ta test istedi doktorum. Dün bütün gün daha çok uzanır vaziyette dinlendim. Ara ara kalktım. Bugün de günlük çok ağır olmayan işler yaptım, kendime kahvaltı hazırladım. Tekrar uzanarak dinlenme moduna geçtim. Ancak dün transfersen sonra eve geldiğimden beri alt karın bölgemde hafif ağrı hissediyorum. Sizce bunun için çok erken değil mi? İlk günden bu ağrıyı yaşayan var mı?

Bende transfer gününü saymazsak 5.günüm şuan hala benim sancılarım devam eder bilemedim

Merhaba arkadaşlar ben de ilk tüp bebek deneyenlerdenim, bugün transferin 10. Günü. Çoğu belirtim vardı son iki güne kadar nerdeyse emindim ama iki gündür belirtilerim azaldı ve bugün kan verdim 13 çıktı, bu konuda bilgisi olan var mı, sevinemedim de üzülemedim de

Ben artık gerçekten çok yoruldum ya gücüm kalmamış gibi hissediyorum Tükendiğinizi hissettiğiniz anlarda nasıl güçlü kalıyorsunuz?

Geçen yıl ekim ayında başladım sürece ekim 2022'de. Yumurtalar toplandı, doktorumun yurtdışı kongresi çıktı 2 ay rahim dinlendirmeye geçildi.

2 ay sonra transfer hazırlığım başladı. Estrofem kullandım transfere 5 gün kala iptal edildi. Dozu fazla geldiği için kist oluşturmuş.

Sonraki ay bir daha başladık bu sefer dozu az geldi, e2 değerim yükselmedi.

Transfer oldum, 9.haftada kürtaj olmak zorunda kaldım. Kalp atışları yavaşladı.

2 ay bekledim rahim filmi çektirdim rahmimin şekli iyice çökmüş çıktı. Doktorumu ve merkezi değiştirdim. Haziranda rahim düzeltme ameliyatı oldum.

1.5 ay sonra adet oldum ve bugün doktora gittim büyük umutlarla. Sol yumurtalığımda çatlamamış bir yumurta kiste dönüşmüş. Doğal siklus transferi yapacağımız için böyle yapamayız dedi yine yaşadığım her şey gözümün önünden geçti. Ben gerçekten çok sıkıldım ve çok yoruldum. Artık acaba çocuk sahibi olmak için zorlamamam gerek mi bunlar bana işaret mi diye bile düşünüyorum.

Tüp bebek sürecine gireli 1 yıl olacak ve ben daha sadece 1 transfer yaşadım o da kötü sonuçlandı. Bu gruba girerken de süreçlerimi ben de paylaşacağım diye büyük bir heyecanla takipteydim. Gerçekten artık güçlü kalamıyorum çok üzgünüm

Kızlar biliyorsunuz iki kere test yapmıştım cumartesi 165 çıkmıştı doktor bir daha yapmana gerek yok dedi ama artış olmuş mu diye merak ettim bugün sağlık ocağında kan verdim. Sonuçlar şöyle:
20 Temmuz: 57
22 Temmuz: 165
25 Temmuz: 775
Nasıl sizce?

Canım okurken seni o kadar çok iyi anladım ki aynıları benimde başıma geldi.
Ekim 2022 de opu oldum. Embriyolar donduruldu Kasım 2022 de ilk transferimi tek embriyo 5bc kalite oldum aralık 2022 de boş gebelik sonuçlandı düşük yaptım.
Mayıs 2023 de dondurulmuş transfer karar verdik yine mayıs ayında transfere 2 gün kala Covid pozitif oldum iptal oldu.
Haziran 2023 tekrar hazırlandık transfer için rahim kalıplaştırmadan için kullanılan estrofemin muadili bir ilaç var cyclo hep kullandığım ilaç bende yan etki yaptı rahim fazla kalınlaştı regli oldum.
Haziran ayında yine reglim bitti yeni sürece başlayalım dedik ben transfere 4 gün kala yine regli oldum aynı ay içinde 2. Ye kanama gelmişti yine iptal oldu.
Temmuz ayı geldi çattı bu sefer dedik Allahım biz bu transfer sonrası sağlıkla kucağımıza alabileceksek temmuz ayındaki transfer bize nasip et eğer negatif olacaksa hiç baştan başlamayalım diye eşimle duamızı ettik doktora gittik estrofeme falan başladım transfere tarih verdi doktor falan bi baktı yumurtalıkta yumurta gelişmiş 16 mm transfer yüzde 80 iptal edeceğiz bi e2 kan ver dedi, biz dedik artık Allah’ın takdiri isyan etmeyelim kabullenelim iptal olacağı kafasındayız zaten 3 saat sonra doktor aradı tamam her şey yolunda e2 adetle uyumlu çoktı o içi boş bir yumurta 2 güne star vücut dedi gerçekten de 2 güne atıldı yumurtam temmuzda transferimi çok şükür oldum Allahım izniyle o yüzden sen istediğin kadar süreci mükemmel yönettiğini san elinden gelen her şeyi mükemmel yap dünyanın paralarını dök istersen kendini hasta olmamak için pamuklara sar transfere kadar istersen evden bile çıkma o transfer nasibin ve kısmetinde senin için hayırlısı olacaksa o transfer elbet gerçekleşiyor rabbim kuluna kaldıramayacağı yükü gerçekten vermiyormuş ben bunu anladım kendi tecrübelerimden ve bu saatten sonra takmıyorum stres yapmıyorum her şeyi kontrol etmeye çalışmıyorum allah bizim için en hayırlısını zaten nasip edecek. Ben mayıs ayınca covidden sonra 1 ay geçmiş transfer olsam belli tutmayacaktı belki bu yüzden nasip etmedi? Haziran ayında belki başıma çok kötü bir şey gelecekti ya da negatif görecektim belki yine nasip etmedi? O yüzden başımıza neden bu geldi diye bizde çok düşündük ama yanlış bu başımıza geldiyse vardır bunda bir hayır diyip diğer süreci bekle gönlünü ferah tut o zaman her şey olacağına varıyor

Gayet iyi canım hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…