Evet kuzum cok sukur 23 ten 20 si dollenmis simdi perşembeyi bekliyorum 5.Gune kac tane kalcak bakalimCanım çok sevindim geçmiş olsunEvet zaten regle kadar biraz biraz ağrılar devam ediyor ama seninki şiddetli olmuş. Embriyolardan haber var mi
Evet kuzum cok sukur 23 ten 20 si dollenmis simdi perşembeyi bekliyorum 5.Gune kac tane kalcak bakalim
Hayırlı olsun canım geriden geliyor olabilir sıkma canını keseyi görmüşsünüz ne kadar güzel rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde 20 Haziran son adet tarihim 7 Temmuz transferim aynıyız seninle bende bu akşam gidicem kese için inşallah görürüzBişey demedi valla ben bile farketmemistim ama daha kesin değil dedi ama olumlu gibi dedi Çarşamba yine beta vercem 7 temmuzda 5. Gün embriyosu transfer oldum 20 Haziran son adet tarihimdi onu sormuştu
Aminn canım benim hepimizin inşallah sağlıcakla ilerlesinHayırlı olsun canım geriden geliyor olabilir sıkma canını keseyi görmüşsünüz ne kadar güzel rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde 20 Haziran son adet tarihim 7 Temmuz transferim aynıyız seninle bende bu akşam gidicem kese için inşallah görürüz
Bende 20 temmuz transfer oldum 5.günüm inanılmaz sancım ağrım var sanki regl olacakmışımKızlar bugün 6. Günüm transfer günü hariç. Birazdan idrar testi yapıcam.
bende belirti var mı bende anlayamadım,ama kasıklarım ağrıyor regl olacakmışım gibi aynı o yüzden belirti mi değil mi bağlayamadım.Kızlat belirtiniz car mı ya ben endişeleniyorum sürekli sanki belirti çok az. Notmal mişin gibi sizde durumlar ney gögüs hassasiyeti vs
5. Gün embriyosuydu canım iki tane transfer edildi 9.gün 507 12.gün 1181 14. Gün 3186 geldiAminn canım benim hepimizin inşallah sağlıcakla ilerlesinsenin beta ne durumlardaydi canım buarada herşeyimiz aynıymış bide kaçıncı gün embriyosuydu
Maşallah yaa sağlıcakla kucağına al inşallah canimm5. Gün embriyosuydu canım iki tane transfer edildi 9.gün 507 12.gün 1181 14. Gün 3186 geldi
Canım çift transfer son adete göre kaç hafta oldun bugün?5. Gün embriyosuydu canım iki tane transfer edildi 9.gün 507 12.gün 1181 14. Gün 3186 geldi
Hayırlısı olsun canım dua edicez hep elimizden başka birşey gelmiyor bu benim ikinci transferim ilk transferimde de ili tane embriyo transfer edilmişti hatta o zaman değerlerim daha yüksekti 7.haftada kaybettim gelişmedikleri için yine aynı şeyleri yaşamam inşallah diye dua ediyorum hep rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize inşallahMaşallah yaa sağlıcakla kucağına al inşallah canimmbenimde aynı 5.gun embriyosu 2 tane transfer edilmişti, çok karmaşık şeyler oldu bi sevindik üzüldük saçma sapan şeyler oldu hala da oluyo anlayamıyorum Allah sonumuzu hayretsin kafam hala karışık ne olduğunu algilayamiyorum
Bende transfer gününü saymazsak 5.günüm şuan hala benim sancılarım devam eder bilemedimKızlar merhabaaa
Cumartesi günü transfer oldum sanırım bugün 2.günüm ara ara hafif sancı gibi bi şeyler oluyor karnımda başka hiçbir şey hissetmiyorum. Özellikle tuvaletlerden sonra hissediyorum bu tarz bi şey yaşayan var mı aranızda
Canım okurken seni o kadar çok iyi anladım ki aynıları benimde başıma geldi.Ben artık gerçekten çok yoruldum ya gücüm kalmamış gibi hissediyorumTükendiğinizi hissettiğiniz anlarda nasıl güçlü kalıyorsunuz?
Geçen yıl ekim ayında başladım sürece ekim 2022'de. Yumurtalar toplandı, doktorumun yurtdışı kongresi çıktı 2 ay rahim dinlendirmeye geçildi.
2 ay sonra transfer hazırlığım başladı. Estrofem kullandım transfere 5 gün kala iptal edildi. Dozu fazla geldiği için kist oluşturmuş.
Sonraki ay bir daha başladık bu sefer dozu az geldi, e2 değerim yükselmedi.
Transfer oldum, 9.haftada kürtaj olmak zorunda kaldım. Kalp atışları yavaşladı.
2 ay bekledim rahim filmi çektirdim rahmimin şekli iyice çökmüş çıktı. Doktorumu ve merkezi değiştirdim. Haziranda rahim düzeltme ameliyatı oldum.
1.5 ay sonra adet oldum ve bugün doktora gittim büyük umutlarla. Sol yumurtalığımda çatlamamış bir yumurta kiste dönüşmüş. Doğal siklus transferi yapacağımız için böyle yapamayız dedi yine yaşadığım her şey gözümün önünden geçti. Ben gerçekten çok sıkıldım ve çok yoruldum. Artık acaba çocuk sahibi olmak için zorlamamam gerek mi bunlar bana işaret mi diye bile düşünüyorum.
Tüp bebek sürecine gireli 1 yıl olacak ve ben daha sadece 1 transfer yaşadım o da kötü sonuçlandı. Bu gruba girerken de süreçlerimi ben de paylaşacağım diye büyük bir heyecanla takipteydim. Gerçekten artık güçlü kalamıyorum çok üzgünüm
Gayet iyi canım hayırlı olsunKızlar biliyorsunuz iki kere test yapmıştım cumartesi 165 çıkmıştı doktor bir daha yapmana gerek yok dedi ama artış olmuş mu diye merak ettim bugün sağlık ocağında kan verdim. Sonuçlar şöyle:
20 Temmuz: 57
22 Temmuz: 165
25 Temmuz: 775
Nasıl sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?