Canım bende transfer sonrası yataktan yatağa yavaşça kendim yatarak geçtim kendimi kaydırarak geçtim, tuvaletimi de bir şekilde tuttum kimse sürgü falan getirelim demedi 45 dk yattım durdum sonra tuvalete gittim geldim giyindim çıktık hastaneden eve geldim zaten bir sorun teşkil etmez. Yurt dışında 15 dk sonra kalkıp gidiyorlarmış. Türkiye de bile değişiyor kimisi 2 saat kimi 30 dk 1 saat 45 dk… değişiyor herkesin endişe etmeArkadaşlar size bisey sormak istiyorum. Benim transfer islemim oldu sonda hemen cataldan yatağa geçebilirsin diyerek yatağı yanastirdilar bende gectim. Sonrasında 10 dk sonra tuvalete gidebilirsin dediler ama ben daha fazla tutamadim ve 7. Dakikada tuvalete gittim. Bazı arkadaşların sürecini okuyorum ördekle falan alınmış tuvaletleri 2 saat dinlenmisler hastanede hiç kalkmadan. Ben yarım saat falan durdum sonra çıktık. Bu sorun teskil eder mi aklıma takıldı açıkçası
Canım ben o kadar sıkışıktım ki idrara 5 dakika sonra gittim hemen tuvalete şükür pozitifArkadaşlar size bisey sormak istiyorum. Benim transfer islemim oldu sonda hemen cataldan yatağa geçebilirsin diyerek yatağı yanastirdilar bende gectim. Sonrasında 10 dk sonra tuvalete gidebilirsin dediler ama ben daha fazla tutamadim ve 7. Dakikada tuvalete gittim. Bazı arkadaşların sürecini okuyorum ördekle falan alınmış tuvaletleri 2 saat dinlenmisler hastanede hiç kalkmadan. Ben yarım saat falan durdum sonra çıktık. Bu sorun teskil eder mi aklıma takıldı açıkçası
Fazla yumurtanız toplandığı için olmuş olabilir. Doktorunuzla iletişime geçin bence. Yumurtaliklarin fazla uyarılması sebep olabiliyor diye duymuştum.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için çok rahatladım yoksa test gününe kadar bunu düşünecektimCanım bende transfer sonrası yataktan yatağa yavaşça kendim yatarak geçtim kendimi kaydırarak geçtim, tuvaletimi de bir şekilde tuttum kimse sürgü falan getirelim demedi 45 dk yattım durdum sonra tuvalete gittim geldim giyindim çıktık hastaneden eve geldim zaten bir sorun teşkil etmez. Yurt dışında 15 dk sonra kalkıp gidiyorlarmış. Türkiye de bile değişiyor kimisi 2 saat kimi 30 dk 1 saat 45 dk… değişiyor herkesin endişe etmebende ilk denemem de doktora tuvalete gitsem düşer mi demiştim toz tanesi kadar şey zaten düşse nasıl fark edeceksiniz öyle düşündüğünüz gibi değil demişti
Oyyyy cok sevindim sizin adınıza Rabbım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı bizlerin başına olsunCanım ben o kadar sıkışıktım ki idrara 5 dakika sonra gittim hemen tuvalete şükür pozitif
Merhaba canım. Ben de opu işleminden sonra çok ağrı çektim. Transfere gideceğim gece sabaha kadar ağrıdan kıvrandım hatta o noktaya geldim ki transfere bile gitmek istemedim. Doktorum muayene etti transfer günü. Eliyle Yumurtalıkların normalde bu kadarken ilaçlardan dolayı daha büyüdüler bu ağrı geçici geçecek sık dişini dedi. Transferden sonra bir iki kez daha böyle yarımşar saat ağrım oldu sonra bir daha yaşamadım. Yarın transfer gününü de sayarsak 8. Günüm. Çok şükür ağrı falan kalmadı. Ama hiçbir şey hissetmiyorum. Sanki olmayacakmış gibi geliyor. Pozitif çıkan arkadaşlar siz de öyle miydiniz ? Gerçekten hiçbir şey hissetmiyorum.Büyük ihtimal hatta ohss den supheleniyorum sabahtan gel dedi doktorum mutlaka yarin gidicem saatlerdir kivraniyorum genital bolgemde baski var cok siddetli hapsirmak istiyorym agridan hapsiramiyorum
Ya çok geçmiş olsun bnim de aklıma o geldi ama sizi endişelendirmek istemedim. Yine de kötüyu düşünmeyin çünkü o çok daha şiddetli Bi tablo diye anlatıyorlar belki bir ilaç biseyle rahatlarsınız yarın doktora gidinceBüyük ihtimal hatta ohss den supheleniyorum sabahtan gel dedi doktorum mutlaka yarin gidicem saatlerdir kivraniyorum genital bolgemde baski var cok siddetli hapsirmak istiyorym agridan hapsiramiyorum
Canım transferden hemen sonra yataktan yatağa geçerken yatak koruma örtüsü serdiler hemen 1. Dakikada yapabilirsin dediler ve yaptım transfer olur olmaz ve pozitif çok şükürArkadaşlar size bisey sormak istiyorum. Benim transfer islemim oldu sonda hemen cataldan yatağa geçebilirsin diyerek yatağı yanastirdilar bende gectim. Sonrasında 10 dk sonra tuvalete gidebilirsin dediler ama ben daha fazla tutamadim ve 7. Dakikada tuvalete gittim. Bazı arkadaşların sürecini okuyorum ördekle falan alınmış tuvaletleri 2 saat dinlenmisler hastanede hiç kalkmadan. Ben yarım saat falan durdum sonra çıktık. Bu sorun teskil eder mi aklıma takıldı açıkçası
Hayırlı olsun bende dün transfer oldumKizlaaar merhaba bende dün transfer oldum 4 Ağustos test günümayyy nasıl geçecek günler bilmiyorum siz hep yattiniz mi
İnşallah canımHayırlı olsun bende dün transfer oldum3 gun dinlenmek çok önemli dediler bana. İnşallah pozitifi görürüz
Rabbım saglikla kucağınıza almayi nasip etsin inşallahCanım transferden hemen sonra yataktan yatağa geçerken yatak koruma örtüsü serdiler hemen 1. Dakikada yapabilirsin dediler ve yaptım transfer olur olmaz ve pozitif çok şükür
Canım doktorun dediği gibi de olabilir tabiki en azından kimyasal değil artış bir şekilde devam ediyor şükürHerkese merhaba, 11 Temmuzda 2 adet 5AA bir adet orta-düşük kalite embriyo transferi oldum, erkek faktörü olduğu için çoklu embriyo transferi tercih edildi-bu üçüncü denemem. Transferin 8.günü 112.4 ile pozitifi gördüm, 10.günü farklı bir laboratuvarda 187.4 ile yeterli sayılacak artışımız oldu, 11.gün ilk kan verdiğim yerde değer 139 a düştü. 12.gün ise 10.gün verdiğim yerde 225.3, 13.gün 326.9 u gördüm. Doktorum ikiz başlayan gebeliğin tek devam edebiliyor olacağını söyledi, sizlerin de yorumunu merak ettim. (Farklı laboratuvarlar da olsa referans aralıkları ve birimler aynı)
Hayırlı olsun canım transferinKizlaaar merhaba bende dün transfer oldum 4 Ağustos test günümayyy nasıl geçecek günler bilmiyorum siz hep yattiniz mi
Ya çok geçmiş olsun bnim de aklıma o geldi ama sizi endişelendirmek istemedim. Yine de kötüyu düşünmeyin çünkü o çok daha şiddetli Bi tablo diye anlatıyorlar belki bir ilaç biseyle rahatlarsınız yarın doktora gidince
Canım çok sevindim geçmiş olsunCanim gittim cok şükür oyle bir durum yok sadece suan hala yumurtalarim gelisip sistigi icin oluyormus agri ve sisligim regl gelince kus gibi rahatlarsin desi doktorum bol protein bol su ic dedi tuzdan uzak dur felan dedi zaten normaldede tuz kızartma felan tuketen biri degilim
Amin canım 11 gün sonra kese randevusu verdi bitmiyor ki stres görünecek mi görünmeyecek mi derken ama pozitifi görmek bile büyük mutluluk şimdilik Rabbim herkese nasip etsin inşallahOyyyy cok sevindim sizin adınıza Rabbım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı bizlerin başına olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?