2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Serum süre olarak soruyorsaniz 3 buçuk saat sürüyor fazla sıkıcı oluyor. Eğer imkanınız varsa evde taktirin derim ama ilk seferse Bi hst de taktirmaniz gerekiyor tabi alerjik Bi durum fln olmasın diye

Teşekkür ederimm kızlar sağolunnn

Bende doğal siklus oldum iki kere muayene oldum. Çatlatma iğnesi de olmadım kendi kendine çatladı. Beş gün sonra da transfer oldu. İki kere de progestan hormonlarına bakıldı. Adetin ikinci günü ve 13. günü gittim yani bu kadar. Şimdi de günde üç kere progestan jel ve folik asit kullanıyorum. Doğal siklus çok rahat bir yöntem sorun kadından kaynaklı değilse daha mantıklı bir seçim .

Çok erken değil mi henuz? Doktorum bana 7-8 gün sürer demişti tutunmasi
5. Gün embriyosu çıkıyor genelde 6. Gün dediler bende yaptırdım merakıma yenik düştüm bide ilk denemem. Üzüldüm de açıkcası yok diye moralim bozuldu yükselir mi acaba ?

Teşekkür ederim çok sağ olun bilgiler icin
Benim doktorumda cok iyi bir sey olsa uyarirdi ama ben merak ettim .
o zaman yumurta kendi kendine gidecek sorun olmaz diyorsunuz.
Sorun ben de ama Rahim kaynaklı değil amh düşüklüğü var.

Aminn inşallah teşekkür ederim bilgiler için yine bir şey merak edersem rahatsız ederim sizleri sağ olun

Canım çok saol detaylı yazdığın için bilmiyorum pimpirikliyim galiba ama kötü bir rüya gördüm sonra içime bir korku girdi Allahım inşallah kalp atışını duyar içim rahatlar benim 9200 de doktor karından baktı çok minik ama çevresinde düşük olabilecek bir tehliken yok dedi kese güzel dedi başka bir şey demedi yolk bilmiyordum neyse tüm kötü enerjileri aklından atmak istiyorum

5. Gün embriyosu çıkıyor genelde 6. Gün dediler bende yaptırdım merakıma yenik düştüm bide ilk denemem. Üzüldüm de açıkcası yok diye moralim bozuldu yükselir mi acaba ?
Yükselir mi bisey diyemem açıkçası benimde bugün 5. Günüm ama doktorum kesinlikle gününü bekleyecegiz deyince dayanmaya çalışıyorum. Umudunuzu yitirmeyin siz gene de gününüzde tekrarlayın isterseniz.

Öyle yapıcam artık hayırlısı ne diyelim

Mrb kızlar bugün transferin 3. Günü işe başladım hiç bi belirti bişi yok pozitif görenler sizlerde nasıldı durumlar

Evet canım hiç öyle şeyler düşünme ben bile öyle bir şey yaşamama rağmen bu 2. Transferimde hiç düşünmedim ihtimal bile vermek istemedim at o düşünceleri kafandan hep olumlu bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…