Merhaba canım, ben de salı günü transfer oldum. Psikolojik olarak etkilenmemek için ben hiç yapmayı düşünmüyorum, 5.gun erken olur sanırımbu arada herhangi bir belirtin var mı?
Salı transfer olanlardan biri de benimmmm. Bu günler nasıl geçerHayır dün sadece karnım ve belim çok ağrıdı. Bugün hiç bişey yok birde çok sıvı şekilde akıntım var sadece. İnş hayırlı güzel müjdeli sonuçlar alırızben çok sabırsızım ya bide 5. Gün çıkanlar olmuş o yüzden acaba dedim
bal propolis polen arısütü karışım mutlaka ye canımKızlar yumurta sayısını ve kalitesini arttırmak için bana önerebileceğiniz bişey varmı acaba?
Ya temmuz bereketli miBende de ara ara kasık ve bel ağrısı oluyor, kramp giriyor gibi ama psikolojik olabilir gibi geliyor, temmuz birçok kişinin yüzünü güldürdü, Rabbım hepimiz için güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Sormayıın çok heyecanlıyım aslında erken gebelik testlerim hazırSalı transfer olanlardan biri de benimmmm. Bu günler nasıl geçer
Ok teşekkürler canımbal propolis polen arısütü karışım mutlaka ye canım
Benim de hem değerim hem de yumurtalarım az ve küçüktü bir 10 günlük bal karısımı avakado kuruyemiş tüketimiyle aniden yükselişe geçti. Opu işlemimi erteleyip duruyordu doktorun sonra birden 2 gün öne cekti. Ben yediklerme bağladımOk teşekkürler canım
Sonrada 7 yumurta 4 ü 5. Gün kaliteli embriyo oldu. 2 tanesi konmuştu ama 10. Gün değerim 18 cıktı iki gün sonraki testi bekliyorum moralim bozuldu ağlayıp duruyorum. Kaliteli iki embriyoydu oysakiOk teşekkürler canım
Canim doktorunla konuştun mu.Benim de 9.gün 9.4 cıktı yukselmez buyuk ihtimalSonrada 7 yumurta 4 ü 5. Gün kaliteli embriyo oldu. 2 tanesi konmuştu ama 10. Gün değerim 18 cıktı iki gün sonraki testi bekliyorum moralim bozuldu ağlayıp duruyorum. Kaliteli iki embriyoydu oysaki
Ben bi topic açmıştım bu konuda yumurta kalitesini nasıl artırıyorum yurtdışında doktorlar ne öneriyor gibi bi başlığı varKızlar yumurta sayısını ve kalitesini arttırmak için bana önerebileceğiniz bişey varmı acaba?
Yükselme beklemek için biraz geç ve değer düşük canımKızlar merhaba tekrardan 12. Gün 1.20nin yükselme ihtimali yok di mi?
Ya benim transferi erken yaptılar büyük ihtimal ben öyle düşünüyorum cunku Ovulasyon testinde pik gördüğüm 2. Günü yaptılar cuma günü yaptılar normalde haftasonuna denk gelmesi lazımdı orası da haftasonu kapalıydı. Ovulasyona göre adet günüm bugün en geç yarın olsun. Ama kan testi günüm 19 Temmuz çarşamba günüydü. Normalde transfer kaç günlük embriyo ise o gününe denk gelip yapılmaz mı? Daha önce taze iki transfer oldum onlarda tam test günü ya da bi gün sonra adet oldum. Şimdi iki gün geçti hala adet olmadım. Anlamadım neden boyle oldugunu her şey karma karışık geliyor.Yükselme beklemek için biraz geç ve değer düşük canım
Sanırım daha çok endometrium kalınlığına bakıyorlar. Benim transferim 20. Gün oldu mesela. O çok önemli değil sanki ama emin değilim. İlaçları bırakmadan adet gelmiyor zaten bildiğim.Ya benim transferi erken yaptılar büyük ihtimal ben öyle düşünüyorum cunku Ovulasyon testinde pik gördüğüm 2. Günü yaptılar cuma günü yaptılar normalde haftasonuna denk gelmesi lazımdı orası da haftasonu kapalıydı. Ovulasyona göre adet günüm bugün en geç yarın olsun. Ama kan testi günüm 19 Temmuz çarşamba günüydü. Normalde transfer kaç günlük embriyo ise o gününe denk gelip yapılmaz mı? Daha önce taze iki transfer oldum onlarda tam test günü ya da bi gün sonra adet oldum. Şimdi iki gün geçti hala adet olmadım. Anlamadım neden boyle oldugunu her şey karma karışık geliyor.
İşte ilaçları da o gün bıraktım bakalım bugün yarin olması lazımSanırım daha çok endometrium kalınlığına bakıyorlar. Benim transferim 20. Gün oldu mesela. O çok önemli değil sanki ama emin değilim. İlaçları bırakmadan adet gelmiyor zaten bildiğim.
Pazar günü birdaha test dedilerCanim doktorunla konuştun mu.Benim de 9.gün 9.4 cıktı yukselmez buyuk ihtimal
Peki bal karışımı nerden aldın canım, güvenebileceğim bi marka önerirmisinBenim de hem değerim hem de yumurtalarım az ve küçüktü bir 10 günlük bal karısımı avakado kuruyemiş tüketimiyle aniden yükselişe geçti. Opu işlemimi erteleyip duruyordu doktorun sonra birden 2 gün öne cekti. Ben yediklerme bağladım
Teşekkür ederim canım dikkatle okıycamThread 'Tüp bebekte yumurta kalitesi-sayısı için ne yapıyorum? Yurtdışında ne tavsiye ediliyor? (40 yaş)'
Tüp bebekte yumurta kalitesi-sayısı için ne yapıyorum? Yurtdışında ne tavsiye ediliyor? (40 yaş)
Rica ederimmm umarım yardımı olurTeşekkür ederim canım dikkatle okıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?