2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Allahım kucagına almayı nasip etsin inşallah ben gününü beklemek istiyorum bu arada sürekli yattınmı nasıl geçti süreç ben yattım biraz dolaştım evde

Allahım kucagına almayı nasip etsin inşallah ben gününü beklemek istiyorum bu arada sürekli yattınmı nasıl geçti süreç ben yattım biraz dolaştım evde
5 gün evdeydim sonra işe başladım, her gün dışarıdayım yani. ister istemez yürüyüş modundayım, eve gittiğimde yemek hazırla toplama işi falanda bende. Çok ağır işler yapmama koşulu ile hayatıma devam ediyorum ben kendimi çok sıkmıyorum.

Evdeyken 5 gün yattınmı sürekli ben bi tabağa uzansam birşey olurmu dşye korttum psikolojik olarak biraz yoruluyo insan

Beta değerlerin nasıl çıktı canım

Evdeyken 5 gün yattınmı sürekli ben bi tabağa uzansam birşey olurmu dşye korttum psikolojik olarak biraz yoruluyo insan
evet ne yazık ki psikolojik olarak bizleri çok etkiliyor benim 3. tüp bebek denemem haliyle artık piştim, bu sefer full yatmamayı seçtim evde eşime yardımcı oldum o yemek hazırladıysa ben salata yaptım, bulaşıkları ona verdim makineye yerleştirdi falan öyle basit şeyler yaptım ama yaptım.

Evet benimki çağırmıştı kontörle

transferimin 6. günü pazartesi 16 çıktı, 8. günde 56 çıktı şimdi yarın tekrar vericem inş artmaya devam eder. Ne yazık ki bizler gebe kaldığımıza hemen sevinemiyoruzz
Aynen öyle allah sabır versin hepimize belirti yaşadınmı ve yaşıyormusun hala bende ara ara kasık agrısı çok acık sarı akıntı birde halsizlik yaşıyorum

Aynen öyle allah sabır versin hepimize belirti yaşadınmı ve yaşıyormusun hala bende ara ara kasık agrısı çok acık sarı akıntı birde halsizlik yaşıyorum
yani buna belirti denir mi bilmiyorum çok ilaç kullanıyorum çünkü, ama kaç gündür adet olacakmışım gibi ağrı var kasıklarımda bazen çok yoğunlaşıyor bazen azalıyor ağrım. Onun haricinde bişeyim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…