Canım hamileliğin belirtisi o şeffaf akıntı hormonların yükseldiği için normal.Kızlar ya transferimin 14. Günü pozitif gördüm çok şükür normal dediler ama 8. Gün kahverengi lekem geldi daha sonra da süreki akıntı gelip duruyor kırmızı leke veya kanama da gelmedi hiç ama sürekli sarımsı gibi şeffaf akıntı geliyor normalmi acaba ya doktor normal diyor ama bana hiç normal gelmiyor sizde de oluyor mu
Öyle canım zaten rabbim bekleyen kim varsa mucize yaşatsınKanda pozitif çıkarsa mucize gibi bisey olur bize artık
Tutuyorda ondan olabilir bende aynısını hissetmiştimBende tutmadığını düşünüyorum nedense belim ağrıyor halbuki ara ara batmalar hissediyorum ama nedensiz içimde kötü bir his var
Ama arada sarımsı oluyor kahverengi yada kırmızı olmadı da sarı şeffaf dünden bu yana çok arttıCanım hamileliğin belirtisi o şeffaf akıntı hormonların yükseldiği için normal.
Ayy hdi inşallah sende aramıza katılKızlaar dualarınızı bekliyoruuum
25 Temmuz Salı günü saat 13:00 transferim varrr
Evrene pozitif enerjiii gönder ve mucizene kavuş canımm inşAllahKızlaar dualarınızı bekliyoruuum
Merhaba bende Pcos hastasıyım 55 kg. Amh değerim 7. Beslenme ve egzersiz düzenime dikkat etmezsem regl düzenim bozuluyor onun dışında bir belirti yaşamıyorum. Bugün reglimin 2. Günü opu için ilaç kullanmaya başladım inşallah hayırlı olur hepimiz içinMerhaba tutkunayaynı şeyleri yaşıyoruz seninle
Benimde döngülerim 28 günde bir 49 kg sivilce tüylenme yok hormonlar normal sadece AMH 6,5 çıktı.Sen baktırdın mı ?
Bakılan usg görüntüsünde çok sayıda yumurta olduğu görünüyor.Biz pko olarak değerlendiriliyoruz.Sendrom değil yani.
Ve benimde doktor küçük çikolata kisti gördü.
Bende regli bekliyorum bir iki güne tedaviye başlayacağımaynı şekilde Lucrin ilacını önerdi
Nerede tedavi alıyorsun?
Merhaba canım evet kiloya dikkat etmezsek adet düzensizlikleri başlıyorMerhaba bende Pcos hastasıyım 55 kg. Amh değerim 7. Beslenme ve egzersiz düzenime dikkat etmezsem regl düzenim bozuluyor onun dışında bir belirti yaşamıyorum. Bugün reglimin 2. Günü opu için ilaç kullanmaya başladım inşallah hayırlı olur hepimiz için
Ayyy inşAllah hayali bile ne güzellAyy hdi inşallah sende aramıza katıl
inşAllaaaaah çok heyecanlıyımEvrene pozitif enerjiii gönder ve mucizene kavuş canımm inşAllah
Kızlar progestan fitil verdi doktor perşembe başlayacağım günde3 defa ama ben fitilden biraz korkuyorum yaKızlaar dualarınızı bekliyoruuum
şifa olsun inşAllaahh işleriniz su gibi aksın hayırlaBol proteinli ve sebze meyve tüketiyorum. Bol su içiyorum. İnşallah sağlıklı yumurtalarımız olur sağlıklı embriyolarımız oluşur emeklerimizin karşılığını alırız. Muhtemelen rahim dinlendirme yapılacak bana 1-2 ay size doktorunuz bu konuda birşey söyledi mi
Amin canım teşekkür ederim. İnşallah senin de transferin güzellikle sonuçlanır kaç embriyo transfer edildişifa olsun inşAllaahh işleriniz su gibi aksın hayırla
1 hafta sonra edilecek canımAmin canım teşekkür ederim. İnşallah senin de transferin güzellikle sonuçlanır kaç embriyo transfer edildi
selam canım tuttu mu senin , sonuç ne oldu ?Canmmm merhaba. bana erken menopoz dedikleri için başladım tedaviye ve Ben de ilk tüp bebek tecrübemi yaşıyorum. opu nisanda oldu 13 yumurta toplandı, dört tanes döllendi. Şimdi temmuz başında transferim var karmakarışık duygular içerisindeyimtarifi zor gerçekten. Allah hepimizin yardımcısı olsun ve kucaklarımız sağlıklı bebeklerle dolsun insallah canım benim
Aynenn canım rahim dinlendirme önerdi bende temmuzun sonunda opu olursam Eylül de transefer gibi birşey demişti.Eğer sıkıntı çıkmazsa tabiBol proteinli ve sebze meyve tüketiyorum. Bol su içiyorum. İnşallah sağlıklı yumurtalarımız olur sağlıklı embriyolarımız oluşur emeklerimizin karşılığını alırız. Muhtemelen rahim dinlendirme yapılacak bana 1-2 ay size doktorunuz bu konuda birşey söyledi mi
Korkma hiç canım basit koyduğun zaman 5-7 dk bekle sonra işlerini yapabilirsnKızlar progestan fitil verdi doktor perşembe başlayacağım günde3 defa ama ben fitilden biraz korkuyorum ya
Muhtemelen aynı süreçte ilerleyecek bizimki seninleAynenn canım rahim dinlendirme önerdi bende temmuzun sonunda opu olursam Eylül de transefer gibi birşey demişti.Eğer sıkıntı çıkmazsa tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?