- 9 Temmuz 2023
- 98
- 152
- 8
- 28
Muhtemelen aynı süreçte ilerleyecek bizimki seninle ilk denemen mi senin deAynenn canım rahim dinlendirme önerdi bende temmuzun sonunda opu olursam Eylül de transefer gibi birşey demişti.Eğer sıkıntı çıkmazsa tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muhtemelen aynı süreçte ilerleyecek bizimki seninle ilk denemen mi senin deAynenn canım rahim dinlendirme önerdi bende temmuzun sonunda opu olursam Eylül de transefer gibi birşey demişti.Eğer sıkıntı çıkmazsa tabi
Evet ilk deneme iğneler rahat yapıyor musun ağrı filan yapıyormuMuhtemelen aynı süreçte ilerleyecek bizimki seninle ilk denemen mi senin de
Ben bi yıl on kilo falan almıştım direk adet düzenim bozuldu kiloyu verdim düzeldiMerhaba canım evet kiloya dikkat etmezsek adet düzensizlikleri başlıyor
Akdeniz usulü beslenmeye gayret et
Benimde yarın beklenen reglimin 1.günü diğer güne yola çıkıp tedaviye yol alacağım
İlaçlar sana şifa olsun bol sağlıklı yumurtaların olsun canım benim buralarda olalım haberleşelim birbirimzle
Yapıyorum canım ağrı oluyor ama hiç göze görünmüyor iğne acısı hemen geçiyor zatenEvet ilk deneme iğneler rahat yapıyor musun ağrı filan yapıyormu
canım ne bileyim sonra bir şey danışmak isterim sen bize muayeneye gelmedin diye tersler doktor sorun olur diye korktum vallaBen de bahçeciye gidiyorum. Ve kalp atışı için gitmeyeceğim. Ekstra para istiyorlar. Kanda pozitifi gördükten sonra Artık gebe sayılıyormuşuz cumartesi kanda pozitif çıktığı an başka doktordan randevu alıp devam edeceğim.
Niye terslesin ki, en kötü şehır dışındaydım gelemedim, mecburen başka doktora kontrole gittim dersin :)canım ne bileyim sonra bir şey danışmak isterim sen bize muayeneye gelmedin diye tersler doktor sorun olur diye korktum valla
Bende korkuyodum canım yapamam falan diodum ama gayet alışıyosun, bide progestan fitil çok rahat gidiyo bunun öncesinde lutinus fitil kullanıyodum o çok zor gidiodu, bu kolay endişe etmeKızlar progestan fitil verdi doktor perşembe başlayacağım günde3 defa ama ben fitilden biraz korkuyorum ya
ayy inşAllah , dayanırım sonu güzel olsun da neler çektik zaten biraz daha sabır Allah yardımcımız olsunBende korkuyodum canım yapamam falan diodum ama gayet alışıyosun, bide progestan fitil çok rahat gidiyo bunun öncesinde lutinus fitil kullanıyodum o çok zor gidiodu, bu kolay endişe etme
Amin canim inşallahBen bugün transferimi oldummm 3. Gün emrbiyosuydu doktorum test günü olarak 29 Temmuz dedi. Allahım inşallah hayırlısı ile nasip etsin
Merhaba emy14 ben 2 senelik evliyim bizim çalışmalar sonuç vermeyince doktor kontrolüne girdik ve doğal yolla gebe kalamayacağımı öğrendim.Mesajlardan seninde Bursa’da tedavi gördüğünü okudum.Eşim fiyat açısından tüp bebeğin altından kalkayamayacağımızı düşünüyor ama hiç gidip bir yerle görüşmedik özel mesaj atmayı bilmediğim için burdan yazmak istedim bu tedavi pembemavide ne kadar maliyet gerektiriyor süreçten memnun musun cevap verirsen çok sevinirimayy inşAllah , dayanırım sonu güzel olsun da neler çektik zaten biraz daha sabır Allah yardımcımız olsun
Merhaba öncelikle Allah yardımcınız olsun inşallahMerhaba emy14 ben 2 senelik evliyim bizim çalışmalar sonuç vermeyince doktor kontrolüne girdik ve doğal yolla gebe kalamayacağımı öğrendim.Mesajlardan seninde Bursa’da tedavi gördüğünü okudum.Eşim fiyat açısından tüp bebeğin altından kalkayamayacağımızı düşünüyor ama hiç gidip bir yerle görüşmedik özel mesaj atmayı bilmediğim için burdan yazmak istedim bu tedavi pembemavide ne kadar maliyet gerektiriyor süreçten memnun musun cevap verirsen çok sevinirim
Kan verdin mi?Kızlar 7 Temmuz transfer olanlar çoktu
Erken gebelikte çıkmayıp da kan testi verenler yada yarın verecek olanlar yazabilir mi
Daha vermedim benim doktor biraz şey nasıl diyim sorun eder 19 Temmuz dedim derKan verdin mi?
Stres olma bana 11 çıkınca fitilimin sayısını artırmışlardı bi sor doktoruna, ben de çok endişelenmiştim ama herşey iyi çok şükürTamam canım teşekkür ederim,ya ben dün devlette beta hcg kan verdim bugün çıkmayabilir dediler o yüzden 45 dk sonra özele gittim kan verdim 77 çıktı bugün devletteki test sonucu 87 çıktı 45 dakikada bu kadar düşmez heralde dimi ya progesteron da 10. Gün 13,50 cikti.yarin bidaha test vercem ama çok stres oldummm
Ayrıca Laboratuar arasında sonuçlarda ufak fark olabiliyorStres olma bana 11 çıkınca fitilimin sayısını artırmışlardı bi sor doktoruna, ben de çok endişelenmiştim ama herşey iyi çok şükür
Teşekkür ederim canım doktorumla görüştüm oda öyle dedi yarın ki teste bakicaz artık inşallah yükselmiştirAyrıca Laboratuar arasında sonuçlarda ufak fark olabiliyor
Canım benimki işte net değildi ama kanda çıktı ama kesin değil artışına bakilacak testim buyduKızlar 7 Temmuz transfer olanlar çoktu
Erken gebelikte çıkmayıp da kan testi verenler yada yarın verecek olanlar yazabilir mi