• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Ben de bahçeciye gidiyorum. Ve kalp atışı için gitmeyeceğim. Ekstra para istiyorlar. Kanda pozitifi gördükten sonra Artık gebe sayılıyormuşuz 😂 cumartesi kanda pozitif çıktığı an başka doktordan randevu alıp devam edeceğim.

Merhaba canım evet kiloya dikkat etmezsek adet düzensizlikleri başlıyor
Akdeniz usulü beslenmeye gayret et😍
Benimde yarın beklenen reglimin 1.günü diğer güne yola çıkıp tedaviye yol alacağım
İlaçlar sana şifa olsun bol sağlıklı yumurtaların olsun canım benim buralarda olalım haberleşelim birbirimzle♥️
Ben bi yıl on kilo falan almıştım direk adet düzenim bozuldu kiloyu verdim düzeldi

Ben de bahçeciye gidiyorum. Ve kalp atışı için gitmeyeceğim. Ekstra para istiyorlar. Kanda pozitifi gördükten sonra Artık gebe sayılıyormuşuz 😂 cumartesi kanda pozitif çıktığı an başka doktordan randevu alıp devam edeceğim.
canım ne bileyim sonra bir şey danışmak isterim sen bize muayeneye gelmedin diye tersler doktor sorun olur diye korktum valla

Kızlar progestan fitil verdi doktor perşembe başlayacağım günde3 defa ama ben fitilden biraz korkuyorum ya ☹️😣😣
Bende korkuyodum canım yapamam falan diodum ama gayet alışıyosun, bide progestan fitil çok rahat gidiyo bunun öncesinde lutinus fitil kullanıyodum o çok zor gidiodu, bu kolay endişe etme

Bende korkuyodum canım yapamam falan diodum ama gayet alışıyosun, bide progestan fitil çok rahat gidiyo bunun öncesinde lutinus fitil kullanıyodum o çok zor gidiodu, bu kolay endişe etme
ayy inşAllah , dayanırım sonu güzel olsun da neler çektik zaten biraz daha sabır Allah yardımcımız olsun 🌹🌹

ayy inşAllah , dayanırım sonu güzel olsun da neler çektik zaten biraz daha sabır Allah yardımcımız olsun 🌹🌹
Merhaba emy14 emy14 ben 2 senelik evliyim bizim çalışmalar sonuç vermeyince doktor kontrolüne girdik ve doğal yolla gebe kalamayacağımı öğrendim.Mesajlardan seninde Bursa’da tedavi gördüğünü okudum.Eşim fiyat açısından tüp bebeğin altından kalkayamayacağımızı düşünüyor ama hiç gidip bir yerle görüşmedik özel mesaj atmayı bilmediğim için burdan yazmak istedim bu tedavi pembemavide ne kadar maliyet gerektiriyor süreçten memnun musun cevap verirsen çok sevinirim

Merhaba emy14 emy14 ben 2 senelik evliyim bizim çalışmalar sonuç vermeyince doktor kontrolüne girdik ve doğal yolla gebe kalamayacağımı öğrendim.Mesajlardan seninde Bursa’da tedavi gördüğünü okudum.Eşim fiyat açısından tüp bebeğin altından kalkayamayacağımızı düşünüyor ama hiç gidip bir yerle görüşmedik özel mesaj atmayı bilmediğim için burdan yazmak istedim bu tedavi pembemavide ne kadar maliyet gerektiriyor süreçten memnun musun cevap verirsen çok sevinirim
Merhaba öncelikle Allah yardımcınız olsun inşallah 🙏
Ben normalde özel muayenehanesi olan bir doktorda başladım tedaviye fakat o doktorun anlaşmış olduğu hastane pembe mavi olduğu için orada sürecim devam ediyor.
Ben ilaçların hepsini dışardan aldım yani bir sürü hormon iğneleri ve benzeri ilaçlar kullandım onların da maliyetleri çok yüksek
PembeMavi bizden 29000₺ aldı fakat haziran başında 31000₺ den tanıdığımız yaptırdı

Kızlar 7 Temmuz transfer olanlar çoktu
Erken gebelikte çıkmayıp da kan testi verenler yada yarın verecek olanlar yazabilir mi

Tamam canım teşekkür ederim,ya ben dün devlette beta hcg kan verdim bugün çıkmayabilir dediler o yüzden 45 dk sonra özele gittim kan verdim 77 çıktı bugün devletteki test sonucu 87 çıktı 45 dakikada bu kadar düşmez heralde dimi ya 😪 progesteron da 10. Gün 13,50 cikti.yarin bidaha test vercem ama çok stres oldummm 😕
Stres olma bana 11 çıkınca fitilimin sayısını artırmışlardı bi sor doktoruna, ben de çok endişelenmiştim ama herşey iyi çok şükür

Kızlar 7 Temmuz transfer olanlar çoktu
Erken gebelikte çıkmayıp da kan testi verenler yada yarın verecek olanlar yazabilir mi
Canım benimki işte net değildi ama kanda çıktı ama kesin değil artışına bakilacak testim buydu

Eklentiler

• IMG_20230716_140349.jpg
    IMG_20230716_140349.jpg
    22,1 KB · Görüntüleme: 49
Back