• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Kızlar ya transferimin 14. Günü pozitif gördüm çok şükür normal dediler ama 8. Gün kahverengi lekem geldi daha sonra da süreki akıntı gelip duruyor kırmızı leke veya kanama da gelmedi hiç ama sürekli sarımsı gibi şeffaf akıntı geliyor normalmi acaba ya doktor normal diyor ama bana hiç normal gelmiyor sizde de oluyor mu
Canım hamileliğin belirtisi o şeffaf akıntı hormonların yükseldiği için normal. 😊

Merhaba tutkunay♥️ aynı şeyleri yaşıyoruz seninle
Benimde döngülerim 28 günde bir 49 kg sivilce tüylenme yok hormonlar normal sadece AMH 6,5 çıktı.Sen baktırdın mı ?

Bakılan usg görüntüsünde çok sayıda yumurta olduğu görünüyor.Biz pko olarak değerlendiriliyoruz.Sendrom değil yani.
Ve benimde doktor küçük çikolata kisti gördü.
Bende regli bekliyorum bir iki güne tedaviye başlayacağım 💜 aynı şekilde Lucrin ilacını önerdi
Nerede tedavi alıyorsun?
Merhaba bende Pcos hastasıyım 55 kg. Amh değerim 7. Beslenme ve egzersiz düzenime dikkat etmezsem regl düzenim bozuluyor onun dışında bir belirti yaşamıyorum. Bugün reglimin 2. Günü opu için ilaç kullanmaya başladım inşallah hayırlı olur hepimiz için 🙏🌸

Merhaba bende Pcos hastasıyım 55 kg. Amh değerim 7. Beslenme ve egzersiz düzenime dikkat etmezsem regl düzenim bozuluyor onun dışında bir belirti yaşamıyorum. Bugün reglimin 2. Günü opu için ilaç kullanmaya başladım inşallah hayırlı olur hepimiz için 🙏🌸
Merhaba canım evet kiloya dikkat etmezsek adet düzensizlikleri başlıyor
Akdeniz usulü beslenmeye gayret et😍
Benimde yarın beklenen reglimin 1.günü diğer güne yola çıkıp tedaviye yol alacağım
İlaçlar sana şifa olsun bol sağlıklı yumurtaların olsun canım benim buralarda olalım haberleşelim birbirimzle♥️

Bol proteinli ve sebze meyve tüketiyorum. Bol su içiyorum. İnşallah sağlıklı yumurtalarımız olur sağlıklı embriyolarımız oluşur emeklerimizin karşılığını alırız. Muhtemelen rahim dinlendirme yapılacak bana 1-2 ay size doktorunuz bu konuda birşey söyledi mi

Bol proteinli ve sebze meyve tüketiyorum. Bol su içiyorum. İnşallah sağlıklı yumurtalarımız olur sağlıklı embriyolarımız oluşur emeklerimizin karşılığını alırız. Muhtemelen rahim dinlendirme yapılacak bana 1-2 ay size doktorunuz bu konuda birşey söyledi mi
şifa olsun inşAllaahh işleriniz su gibi aksın hayırla 😍😍

Canmmm merhaba. bana erken menopoz dedikleri için başladım tedaviye ve Ben de ilk tüp bebek tecrübemi yaşıyorum. opu nisanda oldu 13 yumurta toplandı, dört tanes döllendi. Şimdi temmuz başında transferim var karmakarışık duygular içerisindeyim 😌 tarifi zor gerçekten. Allah hepimizin yardımcısı olsun ve kucaklarımız sağlıklı bebeklerle dolsun insallah canım benim 🫶🏻
selam canım tuttu mu senin , sonuç ne oldu ?

Aynenn canım rahim dinlendirme önerdi bende temmuzun sonunda opu olursam Eylül de transefer gibi birşey demişti.Eğer sıkıntı çıkmazsa tabi

Back