2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Transferden 1 hafta sonra 11.6 çıkmıştı
Tamam canım teşekkür ederim,ya ben dün devlette beta hcg kan verdim bugün çıkmayabilir dediler o yüzden 45 dk sonra özele gittim kan verdim 77 çıktı bugün devletteki test sonucu 87 çıktı 45 dakikada bu kadar düşmez heralde dimi ya progesteron da 10. Gün 13,50 cikti.yarin bidaha test vercem ama çok stres oldummm

tamam canım çok teşekkür ederim bilgilerin için sağlıkla ilerlesin hamileliğimiz inşallah

Bak amh değerimizde aynı birebir aynı şeyi yaşıyoruz canımm
Banada aynı şeyler söylendi. Kaç tane yumurta toplanmıştı sende ne zaman toplandı

Kızlar doktor bana yaşına göre ebriyo gelişimi biraz zayıf dedi. Bu şekil olan var mı aranızda.
Onun için 2 tane transfer yapacak. Yaşım 30

kızlar aranızda bahçeci tüp bebekde tedavi gören var mı? garip ya kese ve kalp atışı için ayrıca para da istiyorlarmış randevu alırken öğrendim yani 2800 tl normal ilerleyeceğinden emin olsam başka bir doktora gidicem gerçekten

Bir muayene için ücret çok pahalı, neden illa oraya gidiyorsunuz ki zaten bundan sonraki muayeneleri normal bir kadın doğumcu da yapar bence o paraya 3 kere başka yerde muayene olursunuz

Bir muayene için ücret çok pahalı, neden illa oraya gidiyorsunuz ki zaten bundan sonraki muayeneleri normal bir kadın doğumcu da yapar bence o paraya 3 kere başka yerde muayene olursunuz
yaa işte işin kötü yanı gebelik sonuçta daha net değil kese ve kalp atışından sonra bile 3 ay tehlike var sonuçta Allah korusun kötü bir durumla karşılaşsak yeniden tedaviye yine oraya gideceğimizden doktorun tepkisinden çekiniyor tabi insan neyse bakalım bu sefer de gideicem sonra Allah düşürtmesin

Kızlar ya transferimin 14. Günü pozitif gördüm çok şükür normal dediler ama 8. Gün kahverengi lekem geldi daha sonra da süreki akıntı gelip duruyor kırmızı leke veya kanama da gelmedi hiç ama sürekli sarımsı gibi şeffaf akıntı geliyor normalmi acaba ya doktor normal diyor ama bana hiç normal gelmiyor sizde de oluyor mu

Benim gittiğim hastanede kese ve kalp atışı dahildi tüp bebek ücretine ona rağmen uzak kaldığı için ben gitmedim hatta ilk kontrollerime devlet hastanesine gittim hiç bir sorun yaşamadım sizi illa buraya gelin diyemezler zaten, tabi size kalmış içiniz nasıl rahat ederse

canım normal hamilelik belirtisi zaten bu akıntı merak etme bende dee var

Çokmuş ya benden ücret istemediler kese randevusu için

Bende tutmadığını düşünüyorum nedense belim ağrıyor halbuki ara ara batmalar hissediyorum ama nedensiz içimde kötü bir his var

Hamilelik belirtisi idrar olarak akıntı yaşayan oldu mu kızlar gebeliğini öğrenmeden önce de olan oldu mu yoksa sonradan mı olusuyor. Bende hiç yokta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…