Tamam canım teşekkür ederim,ya ben dün devlette beta hcg kan verdim bugün çıkmayabilir dediler o yüzden 45 dk sonra özele gittim kan verdim 77 çıktı bugün devletteki test sonucu 87 çıktı 45 dakikada bu kadar düşmez heralde dimi yaTransferden 1 hafta sonra 11.6 çıkmıştı
tamam canım çok teşekkür ederim bilgilerin içinBelki kalp atışını da aynı anda duymak istiyordur çünkü tahminim 20 temmuzda 5+2 falan olacağız haftaya da den gidersen 6+3 gibi falan oluyoruz kalp ve kese sende aynı anda görünür, benim gittiğim tarihte daha kalp atışı duyulmaz çok erken. İlk transferimde de ben transferin 18. Günü kese görmüştüm transferin 27. Günü falan kalp için çağırmıştı
Bak amh değerimizde aynıEge üniversitesi canım sen nerde görüyorsun? Aynı kendim gibi biri… amh en son 7 çıkmıştı bende.. başka hiç bi belirti yok yumurtam fazla olduğu için Rahime baskı çok oluyormuş sanırım lucrinle yumurtaları uyutacaklar baskılayacaklar sanırım.. senin ilk transfer mi
İnşallah ama pek umudum yokSitede çok yazı okudum 11 12 hatta 13.gün bile idrarına karışmayıp kanda pozitif görenler var bi umut hala diyorum belki kanda çıkar diye
Benimde ama bu gece yapıcam bakalım kan testiİnşallah ama pek umudum yok
Progesteron falan bilmiyorum da 10. Gün beta 317 çıkmıştıNergiz senin beta ve progesteron değerlerin kaçtı canım
Ben de yarın sabah giderim. Senin testte ben de çok hafif bi çizgi gördüm benden daha olumluBenimde ama bu gece yapıcam bakalım kan testi
Benim dün yaptığım test de bembeyaz görmen lazım çizgi hiç hiç yok pazar günü çıkan bence kuruma çizgisiydiBen de yarın sabah giderim. Senin testte ben de çok hafif bi çizgi gördüm benden daha olumlubende sıfır çizgi bembeyaz
Bir muayene için ücret çok pahalı, neden illa oraya gidiyorsunuz ki zaten bundan sonraki muayeneleri normal bir kadın doğumcu da yapar bence o paraya 3 kere başka yerde muayene olursunuzkızlar aranızda bahçeci tüp bebekde tedavi gören var mı? garip ya kese ve kalp atışı için ayrıca para da istiyorlarmış randevu alırken öğrendim yani 2800 tl normal ilerleyeceğinden emin olsam başka bir doktora gidicem gerçekten
yaa işte işin kötü yanı gebelik sonuçta daha net değil kese ve kalp atışından sonra bile 3 ay tehlike var sonuçta Allah korusun kötü bir durumla karşılaşsak yeniden tedaviye yine oraya gideceğimizden doktorun tepkisinden çekiniyor tabi insan neyse bakalım bu sefer de gideicem sonra Allah düşürtmesinBir muayene için ücret çok pahalı, neden illa oraya gidiyorsunuz ki zaten bundan sonraki muayeneleri normal bir kadın doğumcu da yapar bence o paraya 3 kere başka yerde muayene olursunuz
Benim gittiğim hastanede kese ve kalp atışı dahildi tüp bebek ücretine ona rağmen uzak kaldığı için ben gitmedim hatta ilk kontrollerime devlet hastanesine gittim hiç bir sorun yaşamadım sizi illa buraya gelin diyemezler zaten, tabi size kalmış içiniz nasıl rahat ederseyaa işte işin kötü yanı gebelik sonuçta daha net değil kese ve kalp atışından sonra bile 3 ay tehlike var sonuçta Allah korusun kötü bir durumla karşılaşsak yeniden tedaviye yine oraya gideceğimizden doktorun tepkisinden çekiniyor tabi insan neyse bakalım bu sefer de gideicem sonra Allah düşürtmesin
canım normal hamilelik belirtisi zaten bu akıntıKızlar ya transferimin 14. Günü pozitif gördüm çok şükür normal dediler ama 8. Gün kahverengi lekem geldi daha sonra da süreki akıntı gelip duruyor kırmızı leke veya kanama da gelmedi hiç ama sürekli sarımsı gibi şeffaf akıntı geliyor normalmi acaba ya doktor normal diyor ama bana hiç normal gelmiyor sizde de oluyor mu
Çokmuş ya benden ücret istemediler kese randevusu içinkızlar aranızda bahçeci tüp bebekde tedavi gören var mı? garip ya kese ve kalp atışı için ayrıca para da istiyorlarmış randevu alırken öğrendim yani 2800 tl normal ilerleyeceğinden emin olsam başka bir doktora gidicem gerçekten
Oh iyi bar içim rahatladı. Korktum ne bileyim sarımsı hep gelince iştecanım normal hamilelik belirtisi zaten bu akıntımerak etme bende dee var
Bende tutmadığını düşünüyorum nedense belim ağrıyor halbuki ara ara batmalar hissediyorum ama nedensiz içimde kötü bir his var
Kanda pozitif çıkarsa mucize gibi bisey olur bize artıkBenim dün yaptığım test de bembeyaz görmen lazım çizgi hiç hiç yok pazar günü çıkan bence kuruma çizgisiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?