• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Bak örneklere

Eklentiler

• IMG_2817.jpeg
    IMG_2817.jpeg
    141,4 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_2816.jpeg
    IMG_2816.jpeg
    63,2 KB · Görüntüleme: 67
kızlar günaydın, kafam karıştı size bişey sormak istiyorum transferimin 7. günündeyim. Dün kan testi verdim sonucum 16,79 çıktı ancak benim adetime takip ettiğim uygulamaya göre 4 gün var daha. Sizce ben bu durumda da pozitif mi oluyorum pazartesi gün kan vericem birdaha. Ama kafama takıldı sizce normal mi bu duurm?

Selam kızlar.. ben de büyük ihtimalle ağustosta dondurulmuş embriyo transferi olcam.. sekiz yıldır bi çok doktor gördüm ama bana ilk kez pcos olduğum ve bi tane çikolata kistim olduğu söylendi.. bunca yıldır sebepsiz deniyordu.. pcos hastalarına sorum şu: ne gibi pcos belirtiniz var benim adetler düzenli ve zayıf biriyimdir.. sadece yumurtam çok sanırım yumurtası çok olan da pcos mudur? bi de doktor bana lucrin iğne vurarak geçici menepoza soktu.. bu şekilde ilerleyen var mı?

kızlar günaydın, kafam karıştı size bişey sormak istiyorum transferimin 7. günündeyim. Dün kan testi verdim sonucum 16,79 çıktı ancak benim adetime takip ettiğim uygulamaya göre 4 gün var daha. Sizce ben bu durumda da pozitif mi oluyorum pazartesi gün kan vericem birdaha. Ama kafama takıldı sizce normal mi bu duurm?
Bence pozitif 2 gün sonra tekrar test verirsin değerin artarsa gebesindir. Artmaz ise kimyasal gebelik olabilir.

Bu işin en önemli kısmı stressiz olmak. Tüp bebek tedavisinde moral çok önemli 🙏🏻🥰 içiniz rahat olsun. Benim geçen denemede transferden önce çok kasılmalar kasıl ağrısı sancı vs oluyordu olmadı, bu denemede aynı belirtiler ve oldu. O yüzden hiçbiri alamet değil emin ol 😊 inşallah hatırlı haberler alırsın 🙏🏻
İlaçların yan etkileri sanki çoğu. Uyandım ağrı olduğu yerde duruyor.Busefer pozitif düşünmek istiyorum. Teşekkür ederim canım moralin için inşallah güzel haberler alırım ben de😊

Selam kızlar.. ben de büyük ihtimalle ağustosta dondurulmuş embriyo transferi olcam.. sekiz yıldır bi çok doktor gördüm ama bana ilk kez pcos olduğum ve bi tane çikolata kistim olduğu söylendi.. bunca yıldır sebepsiz deniyordu.. pcos hastalarına sorum şu: ne gibi pcos belirtiniz var benim adetler düzenli ve zayıf biriyimdir.. sadece yumurtam çok sanırım yumurtası çok olan da pcos mudur? bi de doktor bana lucrin iğne vurarak geçici menepoza soktu.. bu şekilde ilerleyen var mı?
Lucrin ben de vuruldum canım. Benim minimal düzeyde pcos vardı. Opuda 21 yumurta toplandı

Selam kızlar 3. transferimde erken testlerle uğraşmadan test günü mü bekledim bu sabah kanımı verip geldim.
İlk 2 transferimde 7. günlerde kanda verdim idrar testide yaptım hep negatifi gördüm. Bu sefer eczaneye bile giresim gelmedi.

3 temmuzda 4 adet yumurta toplandı 2 si döllendi, 6 temmuzda 2 embriyoda taze transfer yapıldı. Transferden sonra klima açıp uyuya kalmışım üşüttüm, boğaz ağrısı, eklem ağrısı. Ateşim çıktı sıtma geçirdim. Şu sıcaklarda battaniye ile üşüyüp yattım ilaç içemedim. İlk 4,5 günüm çok zor geçti. Et su çorbaları, kırmızı et, limon portakal suyu az zencefil karabiber, bal, pekmez, sarımsaklı yoğurt, bol taze meyve ile toparlandım. İlk defa yaz ayında transfer oldum sizler klimaya dikkat eDin.🙏 ben çok çektim siz çekmeyin.

Çok heyecanım yok pozitif çıkarsam banada süprizi olacak. 😊 hakkımızda hayırlısı Allah herkesin gönlüne göre versin

Merhaba tutkunay♥️ aynı şeyleri yaşıyoruz seninle
Benimde döngülerim 28 günde bir 49 kg sivilce tüylenme yok hormonlar normal sadece AMH 6,5 çıktı.Sen baktırdın mı ?

Bakılan usg görüntüsünde çok sayıda yumurta olduğu görünüyor.Biz pko olarak değerlendiriliyoruz.Sendrom değil yani.
Ve benimde doktor küçük çikolata kisti gördü.
Bende regli bekliyorum bir iki güne tedaviye başlayacağım 💜 aynı şekilde Lucrin ilacını önerdi
Nerede tedavi alıyorsun?

Kesinlikle katılıyorum umudunu hiç kaybetme bebişler üzülmesin . Bende tutmadı diye umutsuz gitmiştim çok üzldüm çok ağladım hatta kalkıp gezmelere bile gittim tutmadı diye . Nasip işte kanda hamilesin deyince çok şaşırmıştım . Boşuna üzülüpte bebişimi üzmüşüm yani ben yaptm sen yapma
Siz neden tutmadığını düşündünüz. Şuan bende aynı şekilde düşünüyorum Perşembe test günüm

bana niye geç verdilerki acaba kafam karıştı haftaya cuma içinde randevu al dedi dün asistanı haftaya cuma 28i oluyo
Belki kalp atışını da aynı anda duymak istiyordur çünkü tahminim 20 temmuzda 5+2 falan olacağız haftaya da den gidersen 6+3 gibi falan oluyoruz kalp ve kese sende aynı anda görünür, benim gittiğim tarihte daha kalp atışı duyulmaz çok erken. İlk transferimde de ben transferin 18. Günü kese görmüştüm transferin 27. Günü falan kalp için çağırmıştı

Siz neden tutmadığını düşündünüz. Şuan bende aynı şekilde düşünüyorum Perşembe test günüm
Adet olcam sanıyordum leke gelmedi ne bilim belim ağrıyınca adet sandım hiç belirti olmayınca sağolsun B Buddy x beni hep motive etti oldu dedi tuttu dedi ben tutmadı dedim üzüldüm . Sonra baktık ki tutmuş inanmak lazımmış yani

Belki kalp atışını da aynı anda duymak istiyordur çünkü tahminim 20 temmuzda 5+2 falan olacağız haftaya da den gidersen 6+3 gibi falan oluyoruz kalp ve kese sende aynı anda görünür, benim gittiğim tarihte daha kalp atışı duyulmaz çok erken. İlk transferimde de ben transferin 18. Günü kese görmüştüm transferin 27. Günü falan kalp için çağırmıştı
Ay birde o stres varr kese oldu mu kalp sesi var mı pozitif almakla olmuyor ki tek sonuç 🥰

Merhaba tutkunay♥️ aynı şeyleri yaşıyoruz seninle
Benimde döngülerim 28 günde bir 49 kg sivilce tüylenme yok hormonlar normal sadece AMH 6,5 çıktı.Sen baktırdın mı ?

Bakılan usg görüntüsünde çok sayıda yumurta olduğu görünüyor.Biz pko olarak değerlendiriliyoruz.Sendrom değil yani.
Ve benimde doktor küçük çikolata kisti gördü.
Bende regli bekliyorum bir iki güne tedaviye başlayacağım 💜 aynı şekilde Lucrin ilacını önerdi
Nerede tedavi alıyorsun?
Ege üniversitesi canım sen nerde görüyorsun? Aynı kendim gibi biri… amh en son 7 çıkmıştı bende.. başka hiç bi belirti yok yumurtam fazla olduğu için Rahime baskı çok oluyormuş sanırım lucrinle yumurtaları uyutacaklar baskılayacaklar sanırım.. senin ilk transfer mi

Back