- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay aslışş genellikle 13 ve 14.günde kaybolur çiçeğim bence yarın sen kan testi vermelisin noluurr pozitif olsunnKızlar az önceki testim ilk dakikada belirdi sevinemedim çünkü 13 gün önce ovitrelle vurulmuştum onun etkisi olabilir mi
İnşallah hemen kan vermeyip testte takip etmeyi düşünüyorum daha 7.günüm bugün biraz aceleci davrandım koyulaşacak mı diye takip edeyim en iyisi teste kadarAy aslışş genellikle 13 ve 14.günde kaybolur çiçeğim bence yarın sen kan testi vermelisin noluurr pozitif olsunn
Demek ki iyi canım 5.gün gelişim takip edilip dondurulacakKızlar benim de bugün embriyolarin 3. Günü. Doktor aradı 1 i zayıf,ikisi normal ,ikisi iyi gelişiyor dedi.ama bugün dondurma yapmamışlar neden ki acaba bilmiyorum
Heyecanladık amaİnşallah hemen kan vermeyip testte takip etmeyi düşünüyorum daha 7.günüm bugün biraz aceleci davrandım koyulaşacak mı diye takip edeyim en iyisi teste kadar
Yeterli bölünme olmadı demekGelişim yavaşsa neden 3. Gün dondurmadılar
Sanmiyorum canim çatlatma ignenin etkisi 10 gun sonra geçiyor emin ol hadi gözün aydın 3.gun embriyosumuydu seninki ?Kızlar az önceki testim ilk dakikada belirdi sevinemedim çünkü 13 gün önce ovitrelle vurulmuştum onun etkisi olabilir mi
Evet 3.gün embriyosuydu çift transfer bugün transfer sonrası 7.günSanmiyorum canim çatlatma ignenin etkisi 10 gun sonra geçiyor emin ol hadi gözün aydın 3.gun embriyosumuydu seninki ?
Ooo çok iyi o zaman canım 7.gunde ciktiysa belkide ikiside tutundu yarin sabah birde kaset test yapsanaEvet 3.gün embriyosuydu çift transfer bugün transfer sonrası 7.gün
Kaset testim yok da aynı testten yapıcam belirginleştiyse kan veririm belkiOoo çok iyi o zaman canım 7.gunde ciktiysa belkide ikiside tutundu yarin sabah birde kaset test yapsana
Oda olur canım hadi güzel sonuçların olsun inşallah bizede haber verKaset testim yok da aynı testten yapıcam belirginleştiyse kan veririm belki
dayanamadım bu sabah yaptım. çokaz bi siliklik var tam net çizgi olması gerekiyor herhaldeİnşallah pozitif sonuçlarla şaşırırız hepimiz
Canım kaçıncı gün bugün kan testi versenedayanamadım bu sabah yaptım. çokaz bi siliklik var tam net çizgi olması gerekiyor herhalde
transfer gününü saymazsam 8.gün. iğne 25 temmuzda yapıldı yani üstünden 15 gün geçti etkiler mi halaCanım kaçıncı gün bugün kan testi versene
Birde çatlatma iğnesi yapıldı mı?
dayanamadım bu sabah yaptım. çokaz bi siliklik var tam net çizgi olması gerekiyor herhalde
Bence var gibi canım çünkü 15.gün etkisi kalmazdıtransfer gününü saymazsam 8.gün. iğne 25 temmuzda yapıldı yani üstünden 15 gün geçti etkiler mi hala
Yarin tekrarla canım inşallah güzel haberler alırsındayanamadım bu sabah yaptım. çokaz bi siliklik var tam net çizgi olması gerekiyor herhalde
Sen naptın testi tekrar yaptin mi bugün hadi ilk haberler güzel gelsin öylede gitsin bu topik bir tanemiz negatif sonuç almasın inşallah açılış kapanış guzel olsunErken olduğu için silik çıkıyor zaten kasette çıktıysa vardır hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah