- Konu Sahibi LadyMorganas
-
Benim son hamileliğim de oluyordu doktorum içindeki biriken kötü kan akıyodur dedi progestan vermişti eğer Dr varsa genede danış derim belki sanada tek kullanımlık verir progestanKizlar size bir sey sorucam. Suan 5+3 um, 2 kere (dun ve bugun) boyle afedersiniz ama kahverengi camur kivaminda lekelenmem oldu. Ic camasirimda gordum o kadar minikti ki 1 kurus tan bile daha kucuktu. Zaten peceteye hicbi sey gelmedi. Kasik, karin agrilarim yok oyle sukur. 2 gun once 5+1 iken kan verdigimde de hcg 5963 gelmisti. Acaba sizde de bu kahverengi leke oluyor mu?
Canım ya o kanamalar en son hamileliğim de beni mahvetti sen kendini çok yorma genede olabildiğince dinlen ben dinlemedim hiç çoğaldı kanamalarım aman diyim dikkat et yatEvet klavye düzeltmiş kırmızı olacaktı kese göründü etrafında kanama yok yerleştiği yer güzel dedi hatta düşük tehlikesi bile demedi yerleşme olabilir dedi. Çok şükür öyle ağrım da yok. Ama kötü kötü ihtimalleri de kafamdan atamıyorum. Evet ya sağlıkla atlatalım inşallah hepimiz tabi sonrasında da kalan süreyi de sağlıkla tamamlayıp kucaklarımıza alalım bebitolarımızı
Neredeyse hiç kalmıyorum ama tamamen kırmızıya döndü. Hastaneyi aradım gelmeniz daha doğru olur dediler galiba hazırlanıp gideceğimCanım ya o kanamalar en son hamileliğim de beni mahvetti sen kendini çok yorma genede olabildiğince dinlen ben dinlemedim hiç çoğaldı kanamalarım aman diyim dikkat et yat
kırmızı az mı kırmızı çok mu?Neredeyse hiç kalmıyorum ama tamamen kırmızıya döndü. Hastaneyi aradım gelmeniz daha doğru olur dediler galiba hazırlanıp gideceğim
Geldim şimdi dediğiniz gibi iğne yaptılar ultrasonda her şey normal çok şükür normal de olabilir düşük tehdidi de olabilir dedi eve yatmaya gidiyorumkırmızı az mı kırmızı çok mu?(( bence de gidin içiniz rahat eder iğne yapıyorlar
hemen gidin hastaneye kahverengi normalde kirmiz olmasi sorun insallah bişey yokturNeredeyse hiç kalmıyorum ama tamamen kırmızıya döndü. Hastaneyi aradım gelmeniz daha doğru olur dediler galiba hazırlanıp gideceğim
Canını sıkma canım ben ped yetiştiremiyodum düşün o kadar kanamam oldu içinde pıhtılı parçalar yoksa serumla durduruyor kanamayıNeredeyse hiç kalmıyorum ama tamamen kırmızıya döndü. Hastaneyi aradım gelmeniz daha doğru olur dediler galiba hazırlanıp gideceğim
Gittim normal de olabilir düşük tehdidi de dedi iğne yapıldı eve geldimhemen gidin hastaneye kahverengi normalde kirmiz olmasi sorun insallah bişey yoktur
Şu an gebe misin ?Canını sıkma canım ben ped yetiştiremiyodum düşün o kadar kanamam oldu içinde pıhtılı parçalar yoksa serumla durduruyor kanamayı
igne yapildiginda kanama kesilir buyuk ihtimalle sen dinlen iyice zorunda olmasan kalma gecmis olsunGittim normal de olabilir düşük tehdidi de dedi iğne yapıldı eve geldim
Hamileyim canım şükür daha bu hamileliğim de sıkıntı yok şimdilik inş olmazŞu an gebe misin ?
Çok minik pıhtılaş gördüm sabah ama şu an yok yatıyorum kalkmıyorum inşallah bir an önce geçer
Canını sıkma etkiler iğne işe yaradığı durumu kanamanHamileyim canım şükür daha bu hamileliğim de sıkıntı yok şimdilik inş olmaz
Hamileyim canım şükür daha bu hamileliğim de sıkıntı yok şimdilik inş ölçek şükür inşallah canım rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Hastaneden geldiğimde tekrar olmuştu ama bir daha kalkmadım lavaboya gitmeye korkuyorumCanını sıkma etkiler iğne işe yaradığı durumu kanaman
Yok sadece lavaboya kalkıyorum acildeki doktor biraz değişikti yemeğini bile yatar pozisyonda ye dediigne yapildiginda kanama kesilir buyuk ihtimalle sen dinlen iyice zorunda olmasan kalma gecmis olsun
Bu kanamaları durdurmanın tek yolu sürekli yatmaktan geçiyor canım en azından risk bitene kadar sen yat bol bol canını da sıkma herşey güzel olacak ben yatmadım sonucu kötü oldu be im için ama ben 5 ay boyunca kanamalı geçirdim yatsaydım sonu güzel olacaktı ama kısmet sadece sana tavsiyem yat bol bol yorma kendiniYok sadece lavaboya kalkıyorum acildeki doktor biraz değişikti yemeğini bile yatar pozisyonda ye dedi
canım ben inanmıyorum benim de kanamam var bebek sağlıklıysa yaşıyor sağlıksızsa maalesef gidiyor hiç kanaması olmadan giden bebekler de var can işi Allah işi bizlerle ilgisi yokBu kanamaları durdurmanın tek yolu sürekli yatmaktan geçiyor canım en azından risk bitene kadar sen yat bol bol canını da sıkma herşey güzel olacak ben yatmadım sonucu kötü oldu be im için ama ben 5 ay boyunca kanamalı geçirdim yatsaydım sonu güzel olacaktı ama kısmet sadece sana tavsiyem yat bol bol yorma kendini
Yok yatıyorum hiç kalmıyorum gurbetteyim bi de böyle devam ederse kardeşimi çağıracağımBu kanamaları durdurmanın tek yolu sürekli yatmaktan geçiyor canım en azından risk bitene kadar sen yat bol bol canını da sıkma herşey güzel olacak ben yatmadım sonucu kötü oldu be im için ama ben 5 ay boyunca kanamalı geçirdim yatsaydım sonu güzel olacaktı ama kısmet sadece sana tavsiyem yat bol bol yorma kendini
Evet sağlıksızsa her türlü düşükle sonuçlanıyor ama bebekte bir soru. Yoksa yatmak çözüm oluyorcanım ben inanmıyorum benim de kanamam var bebek sağlıklıysa yaşıyor sağlıksızsa maalesef gidiyor hiç kanaması olmadan giden bebekler de var can işi Allah işi bizlerle ilgisi yok
Tabiki Allah işi yiyecek ekmeği varsa yaşar o konuda katılıyorum ama ben kızımı kaybetmeden önce detaylı ultrasona girdim ve de herşeyi sağlamdı kanamalarım çoğalınca keseyi patlattı vede erken doğum oldu sonu hüsran sağlıksız sa dediğin gibi ama ilk 2 ayda düşüyor onuda yaşamışlığım var ama dr sorun yok demiş o yüzden diyorum ben demekki kanama alanı var yatarsa geçer o kanama alanlarıcanım ben inanmıyorum benim de kanamam var bebek sağlıklıysa yaşıyor sağlıksızsa maalesef gidiyor hiç kanaması olmadan giden bebekler de var can işi Allah işi bizlerle ilgisi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?