- 2 Ocak 2015
- 31
- 60
- 88
- 29
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #2.501
Tek değilmişimBende aynı durumdayım canım, pantolonlarımın önü kapanmıyor artık, üstelik bende pek birşey yiyemiyorum bulantıdan senin gibi
İnşallah görürsün canımOh maşallahbende yarın gitcem inşallah keseyi görürüm bende
Alttan görünürmüşNasıl ya 1800 lerde değil mi aaa
Benım en son 216 idiEn son geçen cuma verdim 880 di aynı artışla devam ettiyse bugün 3200 falan olması lazım ama bugün HCG bakilmadim
Ben senın yazdığından hoc hiçi anlamdımAlttan görünürmüş
6 haftam bitti bugün benim de. Sıkma canını inşallah her şey güzel ilerleyecekEvet canım haklısın. Eylülde bebeğimin kalbi durdu kürtaj olmuştum o zaman da bir hafta raporluydum. O yüzden üst üste olmasını duyulmasını da çok istemedim. Kendimi çok yormadan devam edeceğim inşallah. Sen de dikkat etsenin kaç haftalıktı?
İnşallah çok güzel yükselmiştir de artık keseyi görürsün canımHeyecnalıyım kuzu yA kan vercem bugün
Kese kaçtan itibaren görünüyor bilgin varmı canımİnşallah çok güzel yükselmiştir de artık keseyi görürsün canım
Vajinal bakınca 1000 civarı galiba tam emin değilim amaKese kaçtan itibaren görünüyor bilgin varmı canım
İmssss cok sağol
Ende etlik şehir de yapcam, Hüseyingazi de oturuyoruz bilkente gidene kadar yolda dogururum diye korkuyorumAnkara şehir hastanesi ben de merak ediyorum. Benim sezaryen doğum olacak özel oda var mı refakatçi alınıyor mu diye.
İnşallah, ya bari bu dogumumda iyi geçsin insaah tabi Allah nasip ederse...Şehir hastanesi normal doğum için iyi bir seçenek :) doktorları da iyiydi doğuma giren güler yüzlüydü dilerim iyi bir doktora denk gelirsin :)
Ya çok üzüldüm , ama bnce yatmaya çalış yani bilmiyorumda,yanlış anlama canım , sağlık bu sonuçta,yerine başka biri baksa bı sure, Allah korusun daha kötü şeylerde olabilirdi, hakkında hayırlısını diliyorum canım senin için dua edicemCanım sabah kadar karın ağrısından öldüm. Çıkışta gittim özeldeki doktoruma. Ultrasonla baktı. Kesenin etrafı komple kanama alanı.bir hafta istirahat yazmam lazım dedi. Düşme ihtimali varmış. Ama kabul edemedim öğrencileri bırakamayacağım için. Çok hareket etme o zaman dedi. Progestan iğneyi her gün olacağım. Hayırlısı Allahtan artık.
Hımmm benım bugun belli olsun da değer cuma gitcemVajinal bakınca 1000 civarı galiba tam emin değilim ama
Bnde bugün aşırı bı bulantı vardı, o yüzden yiyemedim doğru dürüst , balkona çıkıp bı temiz hava alıp elimi yüzümü yıkadım yine kendime gelemedim, yememiz gerekiyo ama bnde ancak 1 bardak süt ve elma yiyebildimKızlar bı de bende baya baya iştahsızlık sorunu var ya sabah çok az kahvaltı yaptım ne öğle yemeği yedim ne akşam yemeği sadece bir mandalina yedim kahvaltıdan sonra hala asla aç değilim oyle bir kusmam da yok ama asla yemek yemek gelmiyo içimden siz napıyosunuz benim kadar uzun süre aç kaliyo musunuz biri beni yemek için ikna etmek zorunda kaliyo hep
Keşke ben de öyle olsaydım.. Ama hastalıksız iştahsızlık yani. Birde yanlış dua olurdaKızlar bı de bende baya baya iştahsızlık sorunu var ya sabah çok az kahvaltı yaptım ne öğle yemeği yedim ne akşam yemeği sadece bir mandalina yedim kahvaltıdan sonra hala asla aç değilim oyle bir kusmam da yok ama asla yemek yemek gelmiyo içimden siz napıyosunuz benim kadar uzun süre aç kaliyo musunuz biri beni yemek için ikna etmek zorunda kaliyo hep
Hasta da hissetmiyorum kendimi öyle deli gibi mide bulantım da yok ama iştahım cidden çok kapalı yaKeşke ben de öyle olsaydım.. Ama hastalıksız iştahsızlık yani. Birde yanlış dua olurda
Ayy bnde korktum valla, 5+2 de bnde gitmiştim 4mm kese görmüştü , bebek daha görünmez dedi 2 Aralık'ta gitcem tekrar inşallah görünürHayır 5+2 de sadece kese görmüştük. Ben 6+6 yım bugün.
Bende bulantı da yok çok sadece ağzımın tadı yok yediğim hiçbir şey keyif vermiyo gibiBnde bugün aşırı bı bulantı vardı, o yüzden yiyemedim doğru dürüst , balkona çıkıp bı temiz hava alıp elimi yüzümü yıkadım yine kendime gelemedim, yememiz gerekiyo ama bnde ancak 1 bardak süt ve elma yiyebildim
4 gün olmuş :) görünür bebek kısa zamanda inşallah.Aksine takvimime göre bugün 6+7 de gözüküyorum. 18 Kasım'da çekildi o ultrason da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?