- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #2.481
Canım sabah kadar karın ağrısından öldüm. Çıkışta gittim özeldeki doktoruma. Ultrasonla baktı. Kesenin etrafı komple kanama alanı.Rica ederim canım, dualarım seninle hakkında hayırlısı olsun umarım kötü birşey yoktur , yine dikkat et alanı hareket yapma , güzel haberlerini bekliyorum
Bende böyleyim ya.. Güya diyetisyen ile çalışıyorum. Diyet yapıyorum. Kilo da veremiyorum zaten. Aşırı da şişim. Midem çatlayacak sanki. Diyet yapmasam bu kadar şişemem o dereceBen varım ve daha 7 hafta bile yok. Patladım patlıcam yani, eteklere pantolonlara sığamıyorum. Feci haldeyim
Bendede aynı sorun var canım hem aşırı gaz problemi hemde her yemekten sonra midem çok şişiyo taş gibiBende böyleyim ya.. Güya diyetisyen ile çalışıyorum. Diyet yapıyorum. Kilo da veremiyorum zaten. Aşırı da şişim. Midem çatlayacak sanki. Diyet yapmasam bu kadar şişemem o derece
Ne olacak böyle bilmiyorum ki. Diyet yapmasam demekki üstüne bir de kilo alacağım. Moralim bozuluyor vallahi.Bendede aynı sorun var canım hem aşırı gaz problemi hemde her yemekten sonra midem çok şişiyo taş gibi
ben de de 20 güne yakın kanama oldu kesem de kanama alanı vardı progestan hala kullanıyorum ama kanamam 10 gündür yokBazen bendede geliyo üst üste progestan a rağmen aslında kanamanın hiç biri normal kabul edilmiyor gebelikte yerleşme kanaması hariç adetten önceki ama kan sulandırıcı kullananaların çocuğunda kanama alanı oluşuyor kese ve rahim arasında buda lekeye sebebiyet veriyor. Kuzenim 9 ay leke yüzünden progestan kullandı doğumuna kadar.
senin mutlaka yatak istirahati yapman lazımCanım sabah kadar karın ağrısından öldüm. Çıkışta gittim özeldeki doktoruma. Ultrasonla baktı. Kesenin etrafı komple kanama alanı.bir hafta istirahat yazmam lazım dedi. Düşme ihtimali varmış. Ama kabul edemedim öğrencileri bırakamayacağım için. Çok hareket etme o zaman dedi. Progestan iğneyi her gün olacağım. Hayırlısı Allahtan artık.
Belinde normalde sorun var mıydı canımKizlar merhaba bir sey sorcam benim gibi olan varmi acaba asiri bel ve sirt agrim var. Hani adet oncesi olurya bel agrir sirt agrir oyle bi ağrı. Azicik ayakta dursam dahada artiyor. Sabaha kadar uyuyamiyorum yatak batiyor sanki bana. İlk hamileligimde boyle bir sey olmamisti ondada asiri adet sancisi cekmistim. Bu agrilara dayanamiyorum artik endisede ediyorum
İnşallah hepimizinki çok güzel tutunur canım bir daha da hiç kanamamız olmazben de de 20 güne yakın kanama oldu kesem de kanama alanı vardı progestan hala kullanıyorum ama kanamam 10 gündür yokbu forumu bu nedenle kanama alanına ilişkin takip etmeye başladım ve bir çok arkadaşla da yazıştık ama bugüne kadar kanama nedeniyle bebeğini kaybeden de hiç okumadım bence içiniz rahat olsun bebekler çok sıkı tutunuyorlar
Canım bana da bir hafta istirahat verdiler kanama için şu an bende raporluyum ama öğrencileri bırakamayacagım diye düşünme bence herşeyden önemli olan senin ve bebeğin sağlığı şu an. Ben de progestan kullanıyorum inşallah bebeğine hiçbir şey olmayacak ama bol bol dinlendir kendiniCanım sabah kadar karın ağrısından öldüm. Çıkışta gittim özeldeki doktoruma. Ultrasonla baktı. Kesenin etrafı komple kanama alanı.bir hafta istirahat yazmam lazım dedi. Düşme ihtimali varmış. Ama kabul edemedim öğrencileri bırakamayacağım için. Çok hareket etme o zaman dedi. Progestan iğneyi her gün olacağım. Hayırlısı Allahtan artık.
Bende aynı durumdayım canım, pantolonlarımın önü kapanmıyor artık, üstelik bende pek birşey yiyemiyorum bulantıdan senin gibiArkadaşlar aranızda benim gibi göbüşü şişen var mı? 8 haftalık olduk daha erken karnımın çıkması için, bulantıdan çok bişeyde yemiyorum ama karnım şiş nedense.
Evet canım haklısın. Eylülde bebeğimin kalbi durdu kürtaj olmuştum o zaman da bir hafta raporluydum. O yüzden üst üste olmasını duyulmasını da çok istemedim. Kendimi çok yormadan devam edeceğim inşallah. Sen de dikkat etCanım bana da bir hafta istirahat verdiler kanama için şu an bende raporluyum ama öğrencileri bırakamayacagım diye düşünme bence herşeyden önemli olan senin ve bebeğin sağlığı şu an. Ben de progestan kullanıyorum inşallah bebeğine hiçbir şey olmayacak ama bol bol dinlendir kendini
Heyecnalıyım kuzu yA kan vercem bugünİnşallah sen de göreceksin canım zaman çok çabuk geçiyor
Evet ama şuan mümkün değil gibi.senin mutlaka yatak istirahati yapman lazım(
Nasıl ya 1800 lerde değil mi aaaBenim kese görünmedi 5000 lerde görünür dedi
Hadi yA kan en son me zaman verdin pekiBenim tüp bebek hesabıma göre 5 hafta bugün kontrolüm vardı keseyi zorda olsa gördük içi haftasiyla uyumlu dediler 8mm içini bu aşamada çok göremeyiz dediler 10 gün sonra cagirdilar
Ahahhahahah sesli gülüyorum artık sana
Arkadasin biri 5000 benım görünmedi yazmıs kafam karıştıYok canım karindan baktı ama görmemesi çok normal biliyorum
canım benEvet ama şuan mümkün değil gibi.umarım benimle kalır. İğneye haplara rağmrn kahverengi akıntım ve karın ağrım devam ediyor. eylülde bebeğimin kalbi durduğunda almıştın bir hafta izin. Üst üste olunca çok dillensin de istemedim. Rabbim korusun artık
Bneım 29 günlük olduBen görmedim henüz :) 5+2 deyim perşembe gidicem doktora
En son geçen cuma verdim 880 di aynı artışla devam ettiyse bugün 3200 falan olması lazım ama bugün HCG bakilmadimHadi yA kan en son me zaman verdin peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?