- 10 Aralık 2017
- 2.358
- 2.259
- 133
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #2.401
Kan pıhtılaşması da hangiler bozuk çıktı faktör 5 felan mi?? Bende ca ile başlayan bozuk ve doktorlarin bir kısmı kan sula dirici kullan derken bir kısmı hayır bu düsuklerin sebebi değil deyip vermiyorBen ishal ilacı ve soğuk algınlığı almıştım bilmeden hamile olduğumu ve alkol almıştım tatildeydim bunların etkisi ne kadar oldu ilk gebeliğime bilmiyorum doktor hiç birşey olmaz demişti. Çokda sağlıklı ilerliyordu gebeliğim 9. Haftaya gelmiştim. 1 hafta önden gidiyordu ama benim bunların haricinde kan pıhtılaşması çıktı bende bu yüzden sanırım kaybettim başka bi doktora gittim bu yüzden büyük ihtimalle diyor ben çünkü internette de çok araştırdım gebeliği öğrenmeden önceki süreçte yapılan şeyler hamileliği çok etkilemiyor diye. Eğer etkilemişse zaten 12. Haftayı pek görme imkanı olmuyormuş tabi Allahın takdiri neyse o olur bu doktorun söylemi ve internetteki yazanlar. Her gebelik süreci farkı oluyor sonuç olarak herkes aynı süreci yaşayacak diye bir kayide yok.
Sagol canim. Çok teşekkür ederim. Aynen dedigin gibi sersem gibiydim Ogün. Algı olayım yoktu. İlacın banada faydası oldu ama işte psikiyatri doktoru hamile olduğum için kesmemi önerdi. Kurtuluşu bu haplarda arama onlara sığınma dedi. 1 ay sonra eşinle seni tekrar bekliyorum kontrole dedi.Allah yardımcın olsun canim.Cok çok geçmiş olsun .3 tane çok. Uyumasanda sersem gibisin.Bilincin yerinde değil.Benimkisi kriz geçirmeli bir hastalık değildi.2 ay düzenli kullandım .Aksatmalar olunca hamilelikten 2 hafta önce bırakmıştım tam olarak.Ama çocuğa etkisi yansır mi pek bilmiyorum.Ama pişman oldum sayılır 6 aylık bir tedaviyi 2 ay devam ettirdim faydası oldu bana ama hala arada bir geliyor hastalığım yokluyor.Keske devam etseydim.Umarim devam etmez hastalığım
merhaba bence doktorlar böyle saçma sapan şeyler için çağırdıklarından doktor randevuları bulunamıyor çok nadir insanın aynı ki bazılarının biraz önde bazılarının biraz gerisinde makine miyiz sonuçtaKızlar bende de göğüs ağrısı dışında bir değişiklik yok. Kontrolde olması gerekenden 3 gün geride göründü. Normal mi bu? Doktor haftaya tekrar bakarız dedi. Olabilir de olmayabilir de dedi. Bekleyip göreceğiz dedi. Düşük de başımdan geçtiği için bu sözleri beni endişelendirdi. Sizlerde de olması gereken hafta ve günden geriden gelen var mı?
Kuzum sen Allah’a dua etEtrafımda akraba akbabalar bunlar yok sende gogusler daha küçücük bu hamilelik normal değil boş heralde kese diyolar , huzursuz ölüyüm diye ellerinden geleni yapiyolar
1800 lerde görünüyormuş kuzum alttan mı baktı doktrCanimm çok sevindim değerine bugün kan verdim 3. Yu 138 di ya Çarşamba bugün 1000 olmuş. Ama doktor keseyi görmedi.Ya aslında doktor o kadar gelişi güzel baktiki zaten şimdi görünmez diye.O göremeyince benim içime sıkıntı düştü
Yok bu geçen cuma canım, perşembe günü beta 2700 lerdeydi, cuma günü keseyi gördük. Şimdi diğer randevu için bekliyorumCanım bugünkü değer mi bu daha önce gittiğinde mi?
bende bugun gidiyorum suan uygulamada 7+4 bebek görcez dedi ama artık kalp atısıda duyarız diye düşünüyorum duymasakda görürürz kalbi bizim doktor acele etmiyor cok hemen normali 8 haftada kalp dinlemek demişti gecen ama ben biraz gec gidiyorum onun dedigi tarihten belkş kalpte bakar inşallahGünaydın kızlar. Ben 5+2 de kese görmüştüm. Bugün 6+6 tekrar gideceğim. İnşallah kalp atışını duyabilirim. Normalde heyecanım vs bir şeyim yok ama hastaneye gideceğim gün çok fena heyecanlanıyorum. Allahım güzel haberler almayı nasip etsin inşallah amin
bende bugun gidiyorum suan uygulamada 7+4 bebek görcez dedi ama artık kalp atısıda duyarız diye düşünüyorum duymasakda görürürz kalbi bizim doktor acele etmiyor cok hemen normali 8 haftada kalp dinlemek demişti gecen ama ben biraz gec gidiyorum onun dedigi tarihten belkş kalpte bakar inşallah
Hayırlı olsun en son HCG değeriniz kaçtı bende bugün kese görmeye gidiyorum. Biraz panik yaptım galibainsaalah dolu ve doğru yerindedirMerhaba kızlar ben dün doktora gittim 5+1di dün.. keseyi 4+5te görmüştük ama dün bebeği de gördük yolk saç ile beraber gebelik boş değilmiş. bir tık daha ilerledik çok şükür3 aralıkta kalbini dinlemeye gideceğim inşallah.. Rabbim hepimize sağlıkla , sağlıklı miniklerimizi kucaklamayı nasip etsin.
İlk başlarda iyi gelmişti. Aklımdaki kötü düşünceler saçma sapan şeyler gitmişti. 1 tane içmek bana pek fayda etmedi galiba.Bu kullandığın ilacın farklı isimde olanını kullandım günde 1 taneydi.Etkisi gün boyu sürer bunun.Sana gelmemiş bence bu ilaç ictikten sonra sinirlendiğine göre .Ben bir tane alıyordum artı başka bir tane daha vardı bana yeterli geliyordu.
Teşekkür ederim, ever vücutlar ve isleyis farklı. Ağızlarından çıkan her söz değerli olduğu için böyle oluyormerhaba bence doktorlar böyle saçma sapan şeyler için çağırdıklarından doktor randevuları bulunamıyor çok nadir insanın aynı ki bazılarının biraz önde bazılarının biraz gerisinde makine miyiz sonuçta
Benimde öyle bir tane yanağında cıktı kocaman eşim diyor hayatımda sende bu kadar büyük sivilce görmedim dedim çocuğu orada buyutecemBende 7+4 deyim ne kadar benzer durumdayız sivilceler dolu dolu bazıları aciyor nasıl bir hormon vurgunuysa çarptı
Inşallah duyarsın 6+3ten sonra duyulmaya başlanıyor. Insallah o güzel sesi duyar mutlulukla dönersinGünaydın kızlar. Ben 5+2 de kese görmüştüm. Bugün 6+6 tekrar gideceğim. İnşallah kalp atışını duyabilirim. Normalde heyecanım vs bir şeyim yok ama hastaneye gideceğim gün çok fena heyecanlanıyorum. Allahım güzel haberler almayı nasip etsin inşallah amin
Ooo senin erkenmiş benim 4 de seni bekliyorum yaz buraya benide etiketleHadi inşallah güzel haberler ile gel
Benim randevum 11.10 da.
Kız ben hala yokum2023 TEMMUZ ANNELERİNİN PAYLAŞIM ALANI
Anne Adayi Yas Son Adet Tarihi Kacinci Çocuk Cinsiyet Rosebelle 31 4 Eylul 1 ? @evrem38 27 26 Eylul 1 ? @Etoilepolaire 32 26 Eylul 1 ? @mineHira 36 29 Eylul 2 ? @Kbranrr 27 29 Eylul 1 ? @smelllikeheaven ? 29 Eylul 1 ? @tuubii48 29 1 Ekim 2 ? @yesillibiri 27 1 Ekim 1 ? @psikolojikdelipdr 27 2 Ekim 1 ? @gumusservii 27 3 Ekim 1 ? LadyMorganas 24 3 Ekim 3 ? @LeucotheaThemis ? 4 Ekim 1 ? @Pheebs 29 4 Ekim 1 ? @lckystr 32 4 Ekim 1 ? B burdabikiz 34 5 Ekim 1 ? @Eymen01 22 6 Ekim 2 ? @ebru1695 32 7 Ekim 2 ? @weis 37 8 Ekim 2 ? @Minesuu 33 10 Ekim 2 ? M Minicikfzt 29 11 Ekim 1 ? mesirmacunu 27 14 Ekim 1 ? @melek076 24 14 Ekim 1 ? @Nuhra2 30 14 Ekim 2 ? @jester 34 17 Ekim 1 ? @kendimeinanamiyorum 26 20 Ekim 1 ?
Bize de haber verin kızzzOoo senin erkenmiş benim 4 de seni bekliyorum yaz buraya benide etiketle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?