-
- Konu Sahibi Tugcemsiiiii
Herkese çok çok selam hanımlar :) bu sene bol hamiş haberleri alacağız inanıyorum. Hadi hep beraber Şubat Mart sevinci yaşayalım.
Öncelikle kendimden bahsedeyim. Pcos hastasıyım. 2 buçuk senedir evliyim. Ilk gebeligim duphaston ile adet olmayı beklerken sürpriz bir şekilde geldi. Malesef ki boş gebelikten dolayı 9 haftalikken kürtaj oldum. 5 ay sonra tedavi ile tekrar hamile kaldım. (Femara+ovitrelle+progestan fitil) ve malesef tekrar boş gebelik ile 9 haftalikken kürtaj oldum. Tabi bundan sonra da genetik testler, rahim filmleri, sperm testleri vs ne varsa yaptirdik. Eşimde hicbir sorun çıkmadı, bende de sadece pıhtılaşma çıktı. Aradan tam 1 sene geçti ve ben yeniden tedaviye başlıyorum :) şuan adet olmayı bekliyorum. Muhtemelen yarın bugün:) doktorumla (metafin+ocean methyl balance+inostrol) bu ilaçlara başladık. Takviye olarak adetin 2nci günü Gonal-F 300 ü günlük 125 doz olarak kullanicam. Ay çok uzun oldu. Hakkınızı helal edin :) sıra sizde
Evet canim. Benimki hic düşüş yaşamadı hemde. Gayet normal gebelikteki gibi 2 günde bi 2 katına çıktı.Boş gebelikte beta değeri artıyormu
Kız ne yaptiiinnnn :) ilk güzel haber senden gelsin diye beklemedeyiz halaa :)Aynen öyle deneyeceğim bakalım canım aldım 4 tane daha test 5 lira tanesi ucuza geldi
Hadi hayırlısı olsun canım. Lanetli pcosKızlar bende bugün femara ya başladım policistic overı dibine kadar yaşayanlardanım 1.5 yıllık evliyim umarım güzel olur çok tedirgin hissediyorum
Ah be canım nerdee dün sabah yaptım negatifti yarın da adetim gelmezse ki gelecek gibi duruyor kan vereceğim artık gerisi nasipKız ne yaptiiinnnn :) ilk güzel haber senden gelsin diye beklemedeyiz halaa :)
Çağımızın hastalığı malesef canım yediğimiz şeylerden oluyor hep inşallah hayırlı sonuçlar alırsınKızlar bende bugün femara ya başladım policistic overı dibine kadar yaşayanlardanım 1.5 yıllık evliyim umarım güzel olur çok tedirgin hissediyorum
WhatsApp grubu kursak daha iyi olmaz mıcanım isteyenlerle burdan zor oluyor yazmakHerkese çok çok selam hanımlar :) bu sene bol hamiş haberleri alacağız inanıyorum. Hadi hep beraber Şubat Mart sevinci yaşayalım.
Öncelikle kendimden bahsedeyim. Pcos hastasıyım. 2 buçuk senedir evliyim. Ilk gebeligim duphaston ile adet olmayı beklerken sürpriz bir şekilde geldi. Malesef ki boş gebelikten dolayı 9 haftalikken kürtaj oldum. 5 ay sonra tedavi ile tekrar hamile kaldım. (Femara+ovitrelle+progestan fitil) ve malesef tekrar boş gebelik ile 9 haftalikken kürtaj oldum. Tabi bundan sonra da genetik testler, rahim filmleri, sperm testleri vs ne varsa yaptirdik. Eşimde hicbir sorun çıkmadı, bende de sadece pıhtılaşma çıktı. Aradan tam 1 sene geçti ve ben yeniden tedaviye başlıyorum :) şuan adet olmayı bekliyorum. Muhtemelen yarın bugün:) doktorumla (metafin+ocean methyl balance+inostrol) bu ilaçlara başladık. Takviye olarak adetin 2nci günü Gonal-F 300 ü günlük 125 doz olarak kullanicam. Ay çok uzun oldu. Hakkınızı helal edin :) sıra sizde
Herkesin gönlü olmayabilir belki canım. Ama isteyenler için açabilir tabiki neden olmasınWhatsApp grubu kursak daha iyi olmaz mıcanım isteyenlerle burdan zor oluyor yazmak
Devlete mi gittin özele mi canım? Çünkü biz eşime de yaptırdık fakat devletteki doktor dedi ki bizim laboratuvar da sorun var hep bu ileri hareketliliği düşük yada sınırda çıkarıyor dedi yine siz bilirsiniz deMerhabalar bende 3 aydır deniyorum ama 3 aydır hüsran hep içimde bir his vardı olmayacakmış gibi bir sıkıntı varmış gibi bu yüzden ben kadın doğuma gittim eşimin de ürolojiye gitmesini söyledim . Etrafındakiler niye bu kadar acele ediyorsun daha çok erken vs şeyler söyledi ama eğer bir sıkıntı varsa bunu başta öğrenmek isterim dedim . Herkes herşeye karışıyor neyse eşimde varikosel olduğunu söyledi doktor bizde sperm testi verdik . Sayısına herhangi bir peroblem olmadığını söyledi ama hareketlilik ileri hareketlilik yok denecek kadar azdı bu yüzden varikosel ameliyatı olmamızı önerdi yarın inşallah ekg akciğer filmi çekip gün alacağız inşallah güzel sonuçlar alırız . İnsan tanıdığı insanlardan çok burada tanımadığı insanlara anlatmak daha iyi gelir diye düşündüm inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Elazığ şehir hastanesinde sperm testini yaptırdık Tunceli devlet hastanesinde de ameliyatı oldu inşallah bir sıkıntı olmaz bakalım şimdi iyileşmesini bekliyoruzDevlete mi gittin özele mi canım? Çünkü biz eşime de yaptırdık fakat devletteki doktor dedi ki bizim laboratuvar da sorun var hep bu ileri hareketliliği düşük yada sınırda çıkarıyor dedi yine siz bilirsiniz de
Benim şubat geçti artık 40 gün ilişkiye girmeyin dedi doktor bakalım hayırlısı artıkBu arada ben de şubat ayı hamilelik planlıyorum yumurta çatlaması zamanı değerlendirdim bakalım artık nasipisteyen herkese Allah nasip etsin
Varikosel için röntgeni de tuncelide çektirdik doktor ameliyat olmasını önerdiElazığ şehir hastanesinde sperm testini yaptırdık Tunceli devlet hastanesinde de ameliyatı oldu inşallah bir sıkıntı olmaz bakalım şimdi iyileşmesini bekliyoruz
Deprem oldu 6 Şubat ve ayağım kırıldı ilacı alamadım doktorum da başka şehirde gidemedim de bu ayda adet oldum sandım ama sadece kahverengi lekelenme yaşadım dün üçüncü gündü bidaha da leke felan gelmedi sizce yerleşme kanaması mıdır test yapsam çıkarmı ne dersiniz bu ayda olmasa eşim altı ay yok insan psikolojik olarak gerçekten çöküyorHadi hayırlısı olsun canım. Lanetli pcos