- 7 Şubat 2021
- 690
- 793
-
- Konu Sahibi Tugcemsiiiii
Hadi ilk hayırlı haberi senden alalım inşallah yaaaaKızlar bende pazar adet olmam lazım tedavi aaşamasını geçtim aşılama oldum da pazarı bekliyorum ama bu arada test yapmadan durmuyorum tabii.
Bu arada bende pkkos var gonal f kullandım büyümüştü yumurtalarım
Sabah test yapmıştım bişey çıkmadı attım çöpe sonra baktım silik çıkmış kuruma çizgisi herhalde yarın sabah tekrarlayacağım
İyikide yapmadınEvet bende çok duydum. İğneleri etkisi devam ediyor diyorlar. Ben daha hiç aşılama yapmadım eğer bu olmazsa aşılamaya oyle devredicez
Kaset yaptım silik çıktı ama iğnenin etkisi diye düşünüyorum bugün erken gebelik yaptım onda da sonradan çizgi çıktı kan vermek için erken pazartesi veririm diye düşünüyorum ya da yarın sabah tekrarlarım çizgi çıkarsa yarın bile kan verebilirim inşallah hayırlı haberler veririz birbirimizeHadi ilk hayırlı haberi senden alalım inşallah yaaaaben kaset testlere gic güvenemiyorum ya. Direk kan testi vermeyi denesen kuzum
Kız merak etdim ya silik varsa demek var..atdınmı çöpeKaset yaptım silik çıktı ama iğnenin etkisi diye düşünüyorum bugün erken gebelik yaptım onda da sonradan çizgi çıktı kan vermek için erken pazartesi veririm diye düşünüyorum ya da yarın sabah tekrarlarım çizgi çıkarsa yarın bile kan verebilirim inşallah hayırlı haberler veririz birbirimize
Bende femara ve ovitrelle ile hamile kaldım. Ama benim ki malesef boş gebelik oldu kürtaj oldum. 1 sene geçti üstünden hiç hamile kalmadım. Bu kezde gonal f kullanıyorum bakalım inşallah güzel haberler gelirİyikide yapmadınBen femara mesela denemedim..şimdi aşılamadan sonra fazla kanamam var..bu ay kalmasam belki femara denerim..ovitrelle 4 ay denedim olmadı.
Kız kaset test de silik çıkması için değerin 15-20 olması lazım demek ki var ki kaset test de çıkmış. 3 gün kalmış zaten kanda çıkar kesin. Bide test duruyorsa resmini atar misin canım bakalimKaset yaptım silik çıktı ama iğnenin etkisi diye düşünüyorum bugün erken gebelik yaptım onda da sonradan çizgi çıktı kan vermek için erken pazartesi veririm diye düşünüyorum ya da yarın sabah tekrarlarım çizgi çıkarsa yarın bile kan verebilirim inşallah hayırlı haberler veririz birbirimize
Aşılamada gonalf vurdurdum ben güzel yumurtalar oldu hatda o kadar fazla akıntım olduki..o zaman anladımki yumurtam çok ondan..ama çok olmakla diğil tutmadıBende femara ve ovitrelle ile hamile kaldım. Ama benim ki malesef boş gebelik oldu kürtaj oldum. 1 sene geçti üstünden hiç hamile kalmadım. Bu kezde gonal f kullanıyorum bakalım inşallah güzel haberler gelir
Canım iğne etkisi işte bugun çıkmadı ya ondan anladım sııfırlanmış değerimKız kaset test de silik çıkması için değerin 15-20 olması lazım demek ki var ki kaset test de çıkmış. 3 gün kalmış zaten kanda çıkar kesin. Bide test duruyorsa resmini atar misin canım bakalim
En baştaki ilk yaptığım zaman diğerleri 1 saat sonra ama sanmıyorum bişey oldugunu zatenKız merak etdim ya silik varsa demek var..atdınmı çöpe
Bak ben sana diyorum sen hamişsin..senin kaset testlerin en son gösterdi..git kan verEn baştaki ilk yaptığım zaman diğerleri 1 saat sonra ama sanmıyorum bişey oldugunu zaten
Yaaa. Kac ml kullandın kuzum? Kac gun kullandın? Kac yumurtanın oluştuAşılamada gonalf vurdurdum ben güzel yumurtalar oldu hatda o kadar fazla akıntım olduki..o zaman anladımki yumurtam çok ondan..ama çok olmakla diğil tutmadı
125 doz 1 hafta 8 ya 9 yumurtan var dedi..olsun kuzum sor ne istersinYaaa. Kac ml kullandın kuzum? Kac gun kullandın? Kac yumurtanın oluştudarlandım biraz ama kusura bakma meraktan çatlıyorum
Yavrum ben bu testlerin hiçbirinde sıfırlanmış değer görmüyorumCanım iğne etkisi işte bugun çıkmadı ya ondan anladım sııfırlanmış değerimen üstteki pazartesi yaptım altındaki ikisini dün yaptım
Bende 125 doz kullanıyorum. Bana 2 kutu verdi 300 Pen i ben 2 gün vurdum bugün de vurcam ama ilk kalemde 125 doz yok gibi sanki napiyim ay ben125 doz 1 hafta 8 ya 9 yumurtan var dedi..olsun kuzum sor ne istersin
Catlatma iğnesini ne zaman vuruldun kuzum? Yumurtalarin 1 hafta da mı büyüdü125 doz 1 hafta 8 ya 9 yumurtan var dedi..olsun kuzum sor ne istersin
Bendede 2 kutuyduBende 125 doz kullanıyorum. Bana 2 kutu verdi 300 Pen i ben 2 gün vurdum bugün de vurcam ama ilk kalemde 125 doz yok gibi sanki napiyim ay ben
Bana etkisini hemen vermeğe başladı 1 hafta içinde büyüdüler canımCatlatma iğnesini ne zaman vuruldun kuzum? Yumurtalarin 1 hafta da mı büyüdü
Çatlatma için akşam vurdum ben sonra 1 gün sonra aşılama olunduCatlatma iğnesini ne zaman vuruldun kuzum? Yumurtalarin 1 hafta da mı büyüdü
Ama sen gonal f nasıl aldın raporlumu?Catlatma iğnesini ne zaman vuruldun kuzum? Yumurtalarin 1 hafta da mı büyüdü