- 7 Şubat 2021
- 690
- 793
-
- Konu Sahibi Tugcemsiiiii
Adet tarihin geçtiyse mutlaka çıkar canım testte. Lekelenmen yerleşme kanaması gibi duruyor ama stresten de olabilir. Çok geçmiş olsun kuzumDeprem oldu 6 Şubat ve ayağım kırıldı ilacı alamadım doktorum da başka şehirde gidemedim de bu ayda adet oldum sandım ama sadece kahverengi lekelenme yaşadım dün üçüncü gündü bidaha da leke felan gelmedi sizce yerleşme kanaması mıdır test yapsam çıkarmı ne dersiniz bu ayda olmasa eşim altı ay yok insan psikolojik olarak gerçekten çöküyor
Polikistiğim olduğu için kestiremiyorum birinde adet olmam 58 günü bulmuştu bu ayda işte 35 gününde böyle bir durum yaşadım normalde reglim 5 6 gün sürüyor kafam karışık bissürü test aldım ama yapmaya çekinir oldum teşekkür ederim bu aradaAdet tarihin geçtiyse mutlaka çıkar canım testte. Lekelenmen yerleşme kanaması gibi duruyor ama stresten de olabilir. Çok geçmiş olsun kuzum
Sabah test yaptım sizce bu pozitif miAdet tarihin geçtiyse mutlaka çıkar canım testte. Lekelenmen yerleşme kanaması gibi duruyor ama stresten de olabilir. Çok geçmiş olsun kuzum
Bende pcosluyum canım ama kendine bu şekilde stresle eziyet etmektense testi yap derim. Varsa vitamin takviyelerine başla yoksa tedaviye başla bira öncePolikistiğim olduğu için kestiremiyorum birinde adet olmam 58 günü bulmuştu bu ayda işte 35 gününde böyle bir durum yaşadım normalde reglim 5 6 gün sürüyor kafam karışık bissürü test aldım ama yapmaya çekinir oldum teşekkür ederim bu arada
Sabah test yaptım sizce bu pozitif mi
Bilmiyorum inşallah öyledir ya daha önce o kadar çok test yaptım ki hep hüsran dı testi tekrarlayacağım bakalım teşekkür ederimCanım pozitif duruyor ama yinele testi bozuk da olabilir ama içime doğdu hamissin
Canım ne yaptın tekrarladın mı testiBilmiyorum inşallah öyledir ya daha önce o kadar çok test yaptım ki hep hüsran dı testi tekrarlayacağım bakalım teşekkür ederim
Yaptım negatif çıktı canım hayırlısı olsunCanım ne yaptın tekrarladın mı testi