- 7 Şubat 2021
- 690
- 793
- Konu Sahibi Tugcemsiiiii
Insallah ben de de etki eder ya. Daha önce femara ile 2 yumurta olmuştu bunda da 8-10 tane olsa bariBana etkisini hemen vermeğe başladı 1 hafta içinde büyüdüler canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah ben de de etki eder ya. Daha önce femara ile 2 yumurta olmuştu bunda da 8-10 tane olsa bariBana etkisini hemen vermeğe başladı 1 hafta içinde büyüdüler canım
Yok canım rapordur aldık ben. 2 kutu ya 2300 verdimAma sen gonal f nasıl aldın raporlumu?
Ama canım ben bir yerde okudum yumurta az olunca kalitesi yüksek oluyor..bak bana mesela bu kadar yumurtayla olmadı ama 1 yumurtayla o kadar gebe kalan varki..ben birde gonal f vurdursam söylicem sanki bu doz bana çok geldiInsallah ben de de etki eder ya. Daha önce femara ile 2 yumurta olmuştu bunda da 8-10 tane olsa bari
Pco var bende o yüzden bu doz verdi. Çok ileri dedi doktor pcoya ay balla yumurta olsa ayrı dert olmasa ayrı dert yaAma canım ben bir yerde okudum yumurta az olunca kalitesi yüksek oluyor..bak bana mesela bu kadar yumurtayla olmadı ama 1 yumurtayla o kadar gebe kalan varki..ben birde gonal f vurdursam söylicem sanki bu doz bana çok geldi
Hiç derd etme bende sorun yok yine kalamıyorum..yumurta oldu hatda kızlar çoğul gebelik olucak biri bile tutmadıPco var bende o yüzden bu doz verdi. Çok ileri dedi doktor pcoya ay balla yumurta olsa ayrı dert olmasa ayrı dert ya
Hersey vaktini bekliyor ben buna çok inanıyorum. İki gebeliğimde bana bunu öğretti. Çok istemek ile hayırlısını istemek çok fark ediyor. Şükür ki umutsuz değiliz. Şükür ki çaresiz değiliz. Bu ay ben cok umutluyum herkes buralarda poziitifleri havada uçuşturacakHiç derd etme bende sorun yok yine kalamıyorum..yumurta oldu hatda kızlar çoğul gebelik olucak biri bile tutmadı
Sanmıyorum canım yaa her sonuca alıştırmaya çalışıyorum aslında kendimi sonrasında çok üzülmemek için çok teşekkür ederim yine de güzel düşüncelerin içinYavrum ben bu testlerin hiçbirinde sıfırlanmış değer görmüyorum etken gebelik testimde benimde kuruma çizgi gibi çıkmıştı kan vermistim 2.39 çıkmıştı değerim 2 gün sonra 5 i geçmişti. Yani baya baya hamişsin sen
Ama iğne etkisiydi canım benim oo oyüzden sanmıyorum pekkBak ben sana diyorum sen hamişsin..senin kaset testlerin en son gösterdi..git kan ver
Canım bende önce 5 gün klomen kullandım sabah akşam kontrole gittiğimde 11 milimdi solda bir tane vardı sağda yoktu sonra gonal f kullandım cuma cumartesi pazar pazartesi kontrole gittim solda bir tane 18 bir tane 15 sağda 11 vardı akşamı çatlatma vuruldum zatenInsallah ben de de etki eder ya. Daha önce femara ile 2 yumurta olmuştu bunda da 8-10 tane olsa bari
İğne etkisi gitmiş artık 8 günden sonra yok oluyorAma iğne etkisiydi canım benim oo oyüzden sanmıyorum pekk
Eve kuzum iğne etkisi en geç 9 gün de bitiyor ilk haber yolda vallaSanmıyorum canım yaa her sonuca alıştırmaya çalışıyorum aslında kendimi sonrasında çok üzülmemek için çok teşekkür ederim yine de güzel düşüncelerin için
Aklıma şey geldi bak çatlatma iğnesinden 36 saat sonra yumurtlama olduğuna göre bende Çarşamba aşılama oldum ozaman bugun 9.gün oluyor iğne etkisi devam ediyor olabilir canlarEve kuzum iğne etkisi en geç 9 gün de bitiyor ilk haber yolda valla
Merhaba bişey sorabilirmiyim bende aşılama oldum pzartesi günü suan 4 günü ne zamana kadar yattınız ve ne zaman adet oldunuz hemen peşine mi oldunuzMart ayı uğurlu olsun banada ve burda bekleyenlerebende şubatda aşılama yaptım ama olmadı .bu gün adetimin 2 günündeyim
Merhaba.3 gün yatdım ve banyoda yapmadım..adetim 13 günde olduMerhaba bişey sorabilirmiyim bende aşılama oldum pzartesi günü suan 4 günü ne zamana kadar yattınız ve ne zaman adet oldunuz hemen peşine mi oldunuz
11 gün yapabilirsin doktorum bana iğnenin etkisi 10 günde cıkıyor demişti yada gidip kan verirsen daha garanti olur rabim isteyen herkese bersin bende bekliyorum ara ara kasık ağrılarım oluyo sanki ağdet sancısı gibi sizdede oluyomuBöyle bakıldığındaa silikleşmeye başladığı anlaşılıyor canlar en alttaki bugun
Anladım inşallah birdahaki sefere tutar bakalım bende bekliyorum arada kasık ağrılarım oluyo regl olcakmışım gibi sizdede oluyomuMerhaba.3 gün yatdım ve banyoda yapmadım..adetim 13 günde oldu
Merhaba.3 gün yatdım ve banyoda yapmadım..adetim 13 günde
ben hep yatıyorum ama yemek yalmaya dahi kalkmıyorum hic iş yapmıyorum ve doktorum ne kadar cok ilşki olursa okadar cok şansın yükselir dedi ve progestron fitili kullanıyorumMerhaba.3 gün yatdım ve banyoda yapmadım..adetim 13 günde oldu
Evet canım en başından beri kasık ağrısı var bende canım hemde baya var ilaç etkisi sanırım bir sürü hormon yükleniyo ya11 gün yapabilirsin doktorum bana iğnenin etkisi 10 günde cıkıyor demişti yada gidip kan verirsen daha garanti olur rabim isteyen herkese bersin bende bekliyorum ara ara kasık ağrılarım oluyo sanki ağdet sancısı gibi sizdede oluyomu