Artı med testini ne zamandan itibaren yapmaya başladınız? tebrik ederim bu arda hayırlı olsunBugün 9. gecikme günüm bitmiş oldu canımEvet bekledim biraz artimed testlerde koyulaşma takip ettim damlatır damlatmaz köyü kırmızıyı gördüğüm günün ertesi günü kan vermeye gittim canım Rabbim hayırlısıyla buradaki herkese de en yakın zamanda nasip etsin
Çok teşekkür ederimArtı med testini ne zamandan itibaren yapmaya başladınız? tebrik ederim bu arda hayırlı olsun
benım oğlumda sılık gormustum cok az gıdıp test vermıstım negatıf cıktı , ertesı gun aksam baska hastanede tekrar verdım 38 cıktı.Yanı bu olay olursa en basında olur gıbı ama 5 sene oncesı suan oyle bısey olcagını pek sanmamKızlar kan testinde çıkmayıp sonradan hamile olduğunu öğrenenler varmış ya. Nasıl oluyor bu
Forumlarda okudum da şaşırdım ben de. Yapan yere göre değişiyor belki. Ateşime baksana aşkım bugünbenım oğlumda sılık gormustum cok az gıdıp test vermıstım negatıf cıktı , ertesı gun aksam baska hastanede tekrar verdım 38 cıktı.Yanı bu olay olursa en basında olur gıbı ama 5 sene oncesı suan oyle bısey olcagını pek sanmam
Canım günaydın ben 3 şubatta regli oldum , 28 Şubat ile 2 Mart arası bat tarihim şuanKızlar durumunuzu günceller misiniz listeyi düzenleyeyimArada yazanlarınız var ama belirsiz kalanları ayırt etmeden etiketledim ..
@Duma Duma @Aysegul6108 @bebibabuli @tubishh35 M Mrv0655 @Heidi_59 @canancan11 @tubiiloji @siyah yada gri @Safransari L lavinya- @naz1997 @Hasretimm123 @mbaytekin @firuzedadas @happymoon06 @Eglencesineee344
Düşmüş kuzumForumlarda okudum da şaşırdım ben de. Yapan yere göre değişiyor belki. Ateşime baksana aşkım bugün
Çok erken düştü ama anlamadım. Gününde düşerdi sadeceDüşmüş kuzumbencede alete makıneye gore degısıyordur benım yaptırdıgım yer bır tıp merkezı ıdı. Sonra hastanede yaptırdım ıste
Kuzum bilmiyorum ki bende bi zararı yok demekki üst üste yapmanınGecmiş olsun canım acaba biliyormusun neden ara vermeden doktorlar yapıyor sürekli yumurtalıkları uyarmak yumurtaları mı çalıştırır? Öyle düşünüyorum da ben..
aklından sildim unttum diyenlere brova valla adet olduğum ilk gün bile test yapmışlığım var :))Günaydın kızlar test yapacak olan olursa atsın görünce biraz moral oluyor hikayeleri görünce umut geliyoryarın bat olsam da kurtulsam elli kere de test yapsa negatifi görse insan lanet olası bir umut hep oluyor ve kendime kızıyorum nasıl aşılacak bu koca deprem oldu evimde bile kalamıyorum işim başımdan aşkın ama gel gör ki unuttum aklımdan çıktı diyemiyorum diyenler nasıl diyor
yarın nasıl cıkacak bakalım kuzum o da onemlı o zamanÇok erken düştü ama anlamadım. Gününde düşerdi sadece
Takipteyiz bebişim. Yükselirse ümitlenmeli miyiz. Ne olur yorumunyarın nasıl cıkacak bakalım kuzum o da onemlı o zaman
Tutunacak bi umut lazım çünkü insana. En doğrusunu yapıyorsun.Günaydın kızlar test yapacak olan olursa atsın görünce biraz moral oluyor hikayeleri görünce umut geliyoryarın bat olsam da kurtulsam elli kere de test yapsa negatifi görse insan lanet olası bir umut hep oluyor ve kendime kızıyorum nasıl aşılacak bu koca deprem oldu evimde bile kalamıyorum işim başımdan aşkın ama gel gör ki unuttum aklımdan çıktı diyemiyorum diyenler nasıl diyor
Yükselirse evet ıhtımal tekrardan artar kuzumTakipteyiz bebişim. Yükselirse ümitlenmeli miyiz. Ne olur yorumun
Canım bat değil de sat mı 3 şubat, 3 şubatta adet oldun mı yani bir sonraki beklediğin adet ne zamansevayd canım bat 3 şubat. Gün aşırıyi deniyorum bu ay inşallah olur. Gecikirsem test yaparım zaten bisey çıkarsa direk atarım buraya
Tamam canım listenin altına güncelliycem o zaman 28 diyeCanım günaydın ben 3 şubatta regli oldum , 28 Şubat ile 2 Mart arası bat tarihim şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?