Evet canım bende duyuyorum ama inanasım gelmiyor wallahiRabbim gönlunuze göre versin pco olup çok gebe kalan var bizlere umut olan, Rabbim nasibinizi çok bekletmeden tezinden temizinden nasip etsin
Evet baktım canım tek kullanımlıkmis cok para bence kan testi zaten 75 tl ya benim hayalimde ki test soyle şeker ölçen test gibi çubuğu olsun idrar testi takalım o bize sonuc versin
Sanmam kuzucum direkt pozitif negatif gösterip atılmalıktır
Aslinda sen sabırlı olmakla en güzelini yapmışsın canım hep kese hem kalp atisi duyulsun diye ama iste bazen böyle bizi heyecanlandirabiliyor minikler insallah tekrarlamazÇok teşekkür ederim canım en erken gün haftayaydi aldım randevumu gidicem inşallahAma yarın veya randevu gününe kadar tekrarlarsa özel hastanelere bakicam
Uğraşsak icat ederiz kız aslındaEvet baktım canım tek kullanımlıkmis cok para bence kan testi zaten 75 tl ya benim hayalimde ki test soyle şeker ölçen test gibi çubuğu olsun idrar testi takalım o bize sonuc versinyani içinde 100 tane çubuğu filanda olsun süper olurdu
Artimedin hangi testiy di canım elinde görsel varsa paylasabilirmisin bizimledeBugün 9. gecikme günüm bitmiş oldu canımEvet bekledim biraz artimed testlerde koyulaşma takip ettim damlatır damlatmaz köyü kırmızıyı gördüğüm günün ertesi günü kan vermeye gittim canım Rabbim hayırlısıyla buradaki herkese de en yakın zamanda nasip etsin
Hahahhaha ay ne güldüm sonunda zaten kendimiz icat edicez bu gidişle ayy ben güya kendime söz verdim tiriplere girdim aman yapmicam test aman bekliycem sonuç suan 11 tane test siparis verdimUğraşsak icat ederiz kız aslında
Ben de yaa. Sırf eczaneden almiyim diye toplu sipariş verdimHahahhaha ay ne güldüm sonunda zaten kendimiz icat edicez bu gidişle ayy ben güya kendime söz verdim tiriplere girdim aman yapmicam test aman bekliycem sonuç suan 11 tane test siparis verdim
En uygun hüma galiba sadece doğum hastanesi olduğu içinBen de kayserideyim canım, Melikgazi hastanesi bile 200₺ yapmış testi, Hüma baya iyiymiş fiyat konusunda
Aynen kizlar beni tanıyor artık iceri girince geldi bu deli yine diyolardir kesinBen de yaa. Sırf eczaneden almiyim diye toplu sipariş verdim
Ben de ben deAynen kizlar beni tanıyor artık iceri girince geldi bu deli yine diyolardir kesinutancımdan toplu alayim dedim araya mesafe girsin biraz özlemler belki
Ayyy deseydin siz az getirmissiniz benim suçum yokBen de ben deo kadar ki bitirmişim testleri kız en son siz aldınız valla bitti test dedi
İlk yaptığında ikinci çizgi çok mu silikti canımÇok teşekkür ederim canım Rabbim sizlerede hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin inşallahBattan bir gün sonra sabah ilk idrarla yaptım canım
Bu ay son olsun bizim içinAyyy deseydin siz az getirmissiniz benim suçum yokhamile kalana kadar rahat yok bize anlasilan
Hayirli haberler almaniz duamlaAmin inşallah Çok sağolunyarın tahlil sonucu mail gelecek bakalım
Rabbim her daim gönlüne göre versin inşallah dualarımdasın dediğin gibi herşeyin vakti zamanı varHee bu arada artık ovulasyon testi falan yapmayacağım. Bu 2 ay kendi kendimi strese soktuğumla kaldım. Artı tarafı ise vücudumu tanımış oldum. Hangi aralar yumurtladığımı fark ettim. Ateş olyını anladım ve sizler sayesinde kendimi keşfettim. Ancak 2 aydır sabah öğle akşam aklım fikrim hep hamilelikteydi. Başka bir şey düşünemez oldum ve kendimi çok yorgun hissediyorum. Ben bir süre buralarda olmayacağım, biraz kafamı dağıtmaya ve kendimi başka şeylere vermeye ihtiyacım var.
Umarım hamile kalmak isteyen her arkadaş muradına erer. Allahım tez zamanda kucağınıza bebeğinizi almayı nasip eder.
Bilginiz olsun üzgün değilim. Eğer bir şey olmuyorsa hayırlı ve doğru zamanı beklediği için olmuyordur. Kendinize iyi bakın güzellikler.
Test fotolarımı atmıştım buraya canımAa canım sen hamile miydingörmemeişim ben hiç yazmış mıydın bize de kocamanda olmuş maşallah sağlıkla ilerlemeye devam eder inşallah
Benimde çok içim içimi yedi ve yiyo şuan bile ama dur bekle bekle fln diye kendimle konuşa konuşa bekledim kan testini ama doktora bugün için randevu aldım gidicem gece 4 gibi lavaboya kalktım kanmam olmuş şuan yok ama hemen aldım randevumu gidicem inşallah bugün dualarınızı eksik etmeyin lütfenAslinda sen sabırlı olmakla en güzelini yapmışsın canım hep kese hem kalp atisi duyulsun diye ama iste bazen böyle bizi heyecanlandirabiliyor minikler insallah tekrarlamaz
İlk yaptığım iki test strip testti canım bu attığım battan birgün sonra olan en son yaptığım kaset testti o da buArtimedin hangi testiy di canım elinde görsel varsa paylasabilirmisin bizimlede
Buydu canım ilk yaptığım testİlk yaptığında ikinci çizgi çok mu silikti canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?