Predictor'un bir normal testi var, express diye geçiyor. Bir de 6 güne kadar erken gebelik testi var. İkisinin de test görüntüsü aynı.Su alttakınden bende yaptım dün acaba kactır dıye gecırıyorum ıcımden dun 4 gun vardı bugun 3 . Buda bu sabah yaptıgım alttakı kaset test
Öyle düşünme hiç belli olmazValla bilmiyom benim hiç umudum yok ya içimde nedeninde bilmiyom
İnşallahÇok şükür canım o zaman sıkıntı yok sağlıkla böyle gider hayirlisyla bizde pesinden gelelim inşallah
Bikaç gün daha bekle bakalım canım döner inşallahSelam kizlar bat 2 subat
Bu testten vardi evde yaptim négatif cikti
Bende hep kas agrilarim falan oldu hatta suanda var oyuzden pozitif olur diye dusunmustum ama bugunluk durum bu
Canım sanki biraz acelecisin.Herkese günaydıngüne negatif testle uyandım
Buda ateş tablom
Hamile olanlar tekrar tebrik ediyorum çook ama çook sevindimmrabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah
Bence de beklemelisin. Daha varmış.Bikaç gün daha bekle bakalım canım döner inşallah
Yumurtlamamın üstünden 10 gün geçtiCanım sanki biraz acelecisin.
Canım ateş tablondaki çatlama doğruysa henüz erken o zaman test için bir kAç gün daha beklesen daha iyi olurHerkese günaydıngüne negatif testle uyandım
Buda ateş tablom
Hamile olanlar tekrar tebrik ediyorum çook ama çook sevindimmrabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah
4 gün sonra regl günüm geçince yaparım artık, birde telefonda gözükmüyor ama hafif pembe çizgi var regl olcak gibi ağrılarım var sol kasığım yanıyor gibi, sulu akıntı artık saldım anca geçince yaparımCanım ateş tablondaki çatlama doğruysa henüz erken o zaman test için bir kAç gün daha beklesen daha iyi olur
Canım pembe çizgi var diyorsan daha ne olsun zaten yarın sabah tekrarla testini inşallah öyledir4 gün sonra regl günüm geçince yaparım artık, birde telefonda gözükmüyor ama hafif pembe çizgi var regl olcak gibi ağrılarım var sol kasığım yanıyor gibi, sulu akıntı artık saldım anca geçince yaparımateş tablom tam koyu çizgiyi çekmemiş neden
Aa evet bılıyorum expresı anladım.Suanlık durum bu kuzum bıtane daha var predıctor yarın da onj yapıcam sonra kaset devam adet gunu ınsallah verırım dıyorum bendePredictor'un bir normal testi var, express diye geçiyor. Bir de 6 güne kadar erken gebelik testi var. İkisinin de test görüntüsü aynı.
Benimki normal express testiydi, turuncu renkli dış paketi.
Ben adete üç gün kala da yapmıştım erken gebelik testi ve normal kaset test. Onlar şöyle çıkmıştı;
Eki Görüntüle 3198929
Senin testler de pozitif duruyor. Adet gecikince mi gideceksin kan vermeye ?
İnşallah canım bu ay uğurlu gelirBenim de reglim dün bitti ve ovulasyon testlerine başladım. İnşallah bu ay sağlıklı bir yumurtlamam olur kızlar dua edin. Geçen ay miratech kullanmıştım bu ay artımed ile başladım ovulasyona testine. Umarım artımed de iyidir.
Evet ilk defa yaptım bu uygulamada, daha beklerim yapmam heraldeCanım pembe çizgi var diyorsan daha ne olsun zaten yarın sabah tekrarla testini inşallah öyledir
Tam koyu çizgi sanırım ilk tablo olmasından kaynaklı bir sonraki aya net çiziyor olabilir galiba ilk kez yaptın dimi ateş tablosunu
En garanti sonuç adetin geçmesi. Haklısın canım sürekli test yapmak insanı strese sokar. Benim doktorum şey demişti o kadar stres yapıyorsun ki rahim spermi kabul etmiyor kasıyor kendiniYumurtlamamın üstünden 10 gün geçtio yüzden yaptım, ateş tablomda çizgisini tam çekmedi neden çekmiyor
Bakalim cnm kismetBikaç gün daha bekle bakalım canım döner inşallah
Bebegım hanı beklıcektın ıkı gun sonra yap bırdaha sen goruyorsan bısıler vardırHerkese günaydıngüne negatif testle uyandım
Buda ateş tablom
İnşallah sağlıklı ve hayırlı bir şekilde ilerlerAa evet bılıyorum expresı anladım.Suanlık durum bu kuzum bıtane daha var predıctor yarın da onj yapıcam sonra kaset devam adet gunu ınsallah verırım dıyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?