O kadar stres yapmıyorum ama tabi beyin bu farkına varmadan yapıyor olabilirimEn garanti sonuç adetin geçmesi. Haklısın canım sürekli test yapmak insanı strese sokar. Benim doktorum şey demişti o kadar stres yapıyorsun ki rahim spermi kabul etmiyor kasıyor kendini
Reglim geçince yapıcam 4 gün kaldı zaten, 2 çizgi var üstleri pembe gibi hgc hormonu yeni salgılanıyor diye düşünüyorumBebegım hanı beklıcektın ıkı gun sonra yap bırdaha sen goruyorsan bısıler vardır
Beklemek daha mantıklı tabi inşallah sabrımızın sonu bebiş olacak hepimşz içinEvet ilk defa yaptım bu uygulamada, daha beklerim yapmam heralde
Kızlar nasılsınız hepinizi çok özledim @melisaa93 @imagination forever @bebekheyecanipozitifbiri @TASUU Papatyamaviss @beyons @savascii @Safransari @destinesiaa @trueliving_ D dra21 sevayd @Mervenur277 @Tikabasa @sezen0782 unuttuklarım varsa affedin kuzularım hepinizi çok özledim
Biz de eşimle anlaştık. Allah izin verir de hamile kalırsam eşimle kalp atışını duyana kadar annelerimize bile söylemeyelim dedik. Sıkıntılı bir durum olursa tek tek açıklamak istemiyorum.İnşallah sağlıklı ve hayırlı bir şekilde ilerlerİkinci bebek herhalde senin ?
Benim ilk. Sadece eşim ve kardeşim biliyor. Kimselere söylemiyorum daha.
2 subatmi seninde batReglim geçince yapıcam 4 gün kaldı zaten, 2 çizgi var üstleri pembe gibi hgc hormonu yeni salgılanıyor diye düşünüyorum
Kurban olurum ona bak ilerliyor burdayım diyor annesiPredıctoruda yarın sabah yapacagım tam ıkı gunluk degısımı gorurum dedımAllahımın izniyle inşallah bu sabahkı testım fnd_50
Ama ben senden umutluyum gerçekten diyorumAl benden de o kadar
Ben de iki gündür ölçtüm tekrardan şüphelendim niyeyse. Ama düşük seyrediyor daha olmaz sanırım. Bugün döngünün 13. Günü. İnşallah bu ay gecikmezBende aynı şekilde ölçmedim, dün eve gelince bugün ölçtüm ilk.
Seninle yumurtlamamamiz bir oldu geçen ay. Bakalım bu ay nasıl olacak.
Ben döngünün 18. Gunundeyim.
Senin daha erken sanırım.
Bilmiyorum canım his sadeceÖyle düşünme hiç belli olmaz
Ayyyy asalım bayraklarıPredıctoruda yarın sabah yapacagım tam ıkı gunluk degısımı gorurum dedımAllahımın izniyle inşallah bu sabahkı testım fnd_50
Aminnn inşallah çok dua ediyorum hepiniz içinBeklemek daha mantıklı tabi inşallah sabrımızın sonu bebiş olacak hepimşz için
3 şubat2 subatmi seninde bat
Sağlıklı beslenme devam, egzersizlerimi artırmaya başladım bol bol kitap okuyorum anacım kafam rahatladı yeminle. Ama bizim oğlan çok geç uyuyor gece 3 te uyudu mesela. Değerlendirmeler de geç saatleri buluyor ben de geç uyumayı hiç sevmiyorum okul açılana kadar bir düzen vermem lazım bakalımBiz de seni çok özledik kız ben de tatildeyim sen de ama sen kayıplara karıştın anacım şurda 1 haftamız kaldı napıyon ne ediyon dinlenebildin mi anlat hele
Ah ya gözlerini severim seninCanım benim bende özledim gözlerim seni arıyor topikte
Ikıncı olacak Allahın ıznıyle ınsallah canım benım henuz bende demedım anneme ve yakın bır arkadasıma sadece esım bılıyorİnşallah sağlıklı ve hayırlı bir şekilde ilerlerİkinci bebek herhalde senin ?
Benim ilk. Sadece eşim ve kardeşim biliyor. Kimselere söylemiyorum daha.
Ben de işte tatilin akışına kapıldım kafamı rahatlattım biraz evde vakit geçiriyorum dinleniyorum bol bol kitap okuyorumAyy bızde senı cok ozledıkk bebegımmmhaftasonları maraton gıbı gectıgı ıcın çalısana o yuzden cok gıremıyorum h.sonları.bugun gune guzel hberlerle uyandık 2 hamişle darısı her gunumuze dıyelım.sen yokken baya atraksıyonlar oldu ne zorluklarla ne degerlendırmeler yaptık sen nasıl oldun hayrıs hanımın keyıfler yerındemı bakaymmmm
Testten de oyle olabılır normal test yokmu hıc prodoctora guvenım yok benımReglim geçince yapıcam 4 gün kaldı zaten, 2 çizgi var üstleri pembe gibi hgc hormonu yeni salgılanıyor diye düşünüyorum
İlerliyor bebegım onemlı olam ilerlemeye de devam etmesı ınsallahKurban olurum ona bak ilerliyor burdayım diyor annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?