Klasik akla gelen soruyu sorcam canımPeni silun :)))
Selam arkadaslar ben bu aydan erken elendim
10 gun erken adet oldum. Boyle bir durum yaşayan varmi aranizda bugün 20. Gunumun gecesi normalde 28-30 arask regl olurm. Pco var bende daha once hic bole bir durum yasamadm
Yarın sabah daha da koyu çıkacaktır inşallahEvet ilk 5-6 dk da çıktı ikinci silik çizgi
Bugun uc bebegım ,teşekkür ederimYaaa çokkkkböyle pozitif testleri görünce bir anne bir abla ve bir kısım kaynanalar kadar sevindirikkkk oluyorum Adete kaç var
Evet dırek soyledım valla benle bırlıkte yasasın bana yardımcı olsun destek olsun dıye ıstanbulda suan zaten . Ama ben okadar kotuyum kı gece ıkı bucuga kadar oksurukten uyumadım sonra dalmısım sabah 7 de tekrar basladı kulagım tıkalı duymuyorum yatarken bı parol ıctım ama cıks tabı napıcam boyle bılmıyorumPapatyamaviss kıııız nasıl oldun iyi oldunmu bıraz daha kulak kulak derken bugun benımde kulagım agrıyo taa sacımın derısıne bıle vuruyo agrıyoo.eşine soyledınmı neler oldu hıc belırtı varmı anlat hadı bebısm
Tekrar mı gitsen kulak burun boğaza gebe olduğunu da söyleyerek bu kezEvet dırek soyledım valla benle bırlıkte yasasın bana yardımcı olsun destek olsun dıye ıstanbulda suan zaten . Ama ben okadar kotuyum kı gece ıkı bucuga kadar oksurukten uyumadım sonra dalmısım sabah 7 de tekrar basladı kulagım tıkalı duymuyorum yatarken bı parol ıctım ama cıks tabı napıcam boyle bılmıyorum
Çok amin çok çok aminYarın sabah daha da koyu çıkacaktır inşallah
Koyulasmayı takıp et canımKızlar yardımınıza ihtiyacım var dün test yaptım çok hafif slik çizgi çıktı . Bu sabah tekrar yaptım yine çok silik çıktı ama reglime daha 5 gün var . Yani hamile miyim değil miyim umutlanmalı mıyım ?
Kontrole cagırdı aslında kuzum zaten gıdıxem boyle olmuyorTekrar mı gitsen kulak burun boğaza gebe olduğunu da söyleyerek bu kez
Haklisin canım bizimkiler öyle çok baskıcı değiller ama işte merak soruyorlar eşim evin büyük oğlu ondan küçüğü evli 3 çocuğu var 3.'yu yeni doğum yaptı eltim biz biraz gec evlendik biran once olsun istiyorlar ne zaman çocuk diye sorup duruyorlardı inş bi dahakine soramadan biz müjdeyi veririz ay uzun yazdimsen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
Bata kac gun kala verdın kac cıktı anlatsana bırazzBenim beklenen adet günü ve sonrasında birkaç gün yine alt karın ağrılarım oldu ama şiddetli değildi. Sonra onlar da geçti. İyiyim çok şükür
Sağlık ocağına yeniden kan testi verdim ama araya haftasonu girdiği için henüz çıkmadı sonucum.
Hayırlısı
Gec dollenme olabılırmı cnm net yumurtlama tarihi bılıyor musunEki Görüntüle 3198914 günaydın arkadaşlar bat 28 Ocak gecikince test yaptım silik çıktı
Benimde böyle şuan bende emin olamadımKızlar yardımınıza ihtiyacım var dün test yaptım çok hafif slik çizgi çıktı . Bu sabah tekrar yaptım yine çok silik çıktı ama reglime daha 5 gün var . Yani hamile miyim değil miyim umutlanmalı mıyım ?
Net olarak emin değilim ama şey benim biraz idrara geç yansıyor daha önce de böyle olmuştu ama emim değilim kimyasal da olabilir bir kimyasalım ve 2,5 aylık hamile iken kalbi duran bir kaybim varGec dollenme olabılırmı cnm net yumurtlama tarihi bılıyor musun
Bat'a bir gün kala kan verdim, 56 çıktı.Bata kac gun kala verdın kac cıktı anlatsana bırazz
Hastayım ya belki ondan Yüksel kalmıştır ateşimNasıl yaa ben senin hamile kaldığını düşünüyordum ateş tablondan
İnşallah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olur kızlarHayırlısı olsun inşallah şubat şans getirir
Bişi sorucam, bu ilaları doktor vermeden siz kendiniz mi alıp kullanıyorsunz kafanıza göre?Ya canım de de de pocs var ovulasyon yaptım yumurtam buyumuyo inofolic falan kullandım iyi geldi ama çok etki etti diyemem şimdide bilemedim klomen mi kullansam
Ay hadi gözünaydınKızlar yardımınıza ihtiyacım var dün test yaptım çok hafif slik çizgi çıktı . Bu sabah tekrar yaptım yine çok silik çıktı ama reglime daha 5 gün var . Yani hamile miyim değil miyim umutlanmalı mıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?