iMerhabalar ben bu ay Klomen kullandım doktor 4 yumurta büyümüş ilişki olmasın çoğul gebelik olur dedi. (bu ay hayıt sirkesi kullanmıştım. Normalde klomen kullandığımda bu kadar yumurta gelişmiyordu) Ama artık sabretmek çok zor geliyor. Yumurtalarım çoğu zaman çatlamayıp kistleşiyor o yüzden beklesem mi beklemesem mi bilemiyorum bu durumu yaşayan var mı
harıkasın canım ya bende tadı kötü nasıl içilir diyordumMeyveli kefirden almayın o şeker katkısından dolayı sade olan kadar sağlıklı değil. Meyve ile blenderdan geçirin sade içemezseniz
Ya bu senin için bir fırsatsa ve kaybedersen tekrar sahip olma şansın olmazsa?Ya dördüz olursa
emin olabilirsin yoktur nedense yumurtlama döneminde zoraki yapıyoruz o dönem bitince coşuyorlarHala akıntım devam edıyorçamasırıma gelıyor kuruyunca beyaz.her ay umutlanmayım dıyorum yıne umutlancak bısı cıkıyor aksama degerlendırebılırız ins ya esımın aılesınde olacaz.eve gec gelırız kesın nasıl olcak bılmıyorm.erkeklere bazen sınır oluyorm emınım aklında bıle yoktur melisaa93
Aynısı ya ben günlük pedden alerji oluyorum..onu bırakınca kaşıntı mantar olmadıha birde ilişkiden sonra en fazla 20 30 dakika yatıp özellikle wc ye gittim günlük pedi bıraktım çamaşırlarımı ütüledm inşallah bir daha da olmaz
Bana 8 ya 9 yumurtan var dedi ve ilişkiye devam gün aşırıMerhabalar ben bu ay Klomen kullandım doktor 4 yumurta büyümüş ilişki olmasın çoğul gebelik olur dedi. (bu ay hayıt sirkesi kullanmıştım. Normalde klomen kullandığımda bu kadar yumurta gelişmiyordu) Ama artık sabretmek çok zor geliyor. Yumurtalarım çoğu zaman çatlamayıp kistleşiyor o yüzden beklesem mi beklemesem mi bilemiyorum bu durumu yaşayan var mı
ay ikiz üçüz de gecti dördüz cok zor canım ama rabbim nasip ederse olsun ben olsam kacırmam bu fırsatıYa dördüz olursa
YeeeesssSonradan buna üzülecek miyim sevinecek miyim bilmiyorum ama bu ay da denicem sanırımkarar verdim
Siz hamiş olarak gelin yanımızaHerkes buraya gelmiş ocağın tadı tuzu kalmadı kızlar
Ben domuz gribi oldum. Dün acilde kan aldılar negatif çıktı >2.30… bat yumurtlamaya göre bugün. Adet akıntısı yok ağrısı yok gelen giden yok ama kanda da negatifSiz hamiş olarak gelin yanımıza
Sanada o güzel bebişler gelecekBana klomen kullandığımda ikiz ihtimali var demişti tek tutmuştu onu da doğum zamanı kaybettim. Ömrü olan sana gelecek ben olsam asla beklemem
canım ovü testi dünün bugün daha yapamadım dün başladı ağrılarım evet yarın ateş yükselirse düne çizgi atıyorŞimdi senin ağrıların dün başladı dimi? Bu ovü testi bugünün. Ateş tablosuna yarında yüksek ateş girersen düne çizgi mi çekiyor?
ocak ayı cok bereketsiz oldu ya herkes yedi kartıHerkes buraya gelmiş ocağın tadı tuzu kalmadı kızlar
Bence sen dene..ben şimdi diyorum yeterki hamile kalayım bu kadar yumurtayla..tabi sağlıkli hamilelik diyorum..çoğul hiç aklıma gelmiyor..olsa bile uçarım sevincimdenBana ilişki olmasın demişti. Hatta söylerken korkuyor gibiydi ben de çok korktum öyle olunca. Doktorlar nasıl bu kadar farklı kararlar verebiliyorlarNiqu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?