- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 35
Eğer birden fazla çocuk sıkıntı etmeyecekse bence bekleme. Zaten ne olacağı aslında biz doğmadan kaderimizde yazılı.Belki hepsi kiste dönecek. Belki sadece bir tanesi düzgün olacak. Yine de karar size at.Merhabalar ben bu ay Klomen kullandım doktor 4 yumurta büyümüş ilişki olmasın çoğul gebelik olur dedi. (bu ay hayıt sirkesi kullanmıştım. Normalde klomen kullandığımda bu kadar yumurta gelişmiyordu) Ama artık sabretmek çok zor geliyor. Yumurtalarım çoğu zaman çatlamayıp kistleşiyor o yüzden beklesem mi beklemesem mi bilemiyorum bu durumu yaşayan var mı
Ben de olsam beklemezdim galiba çoğul olmasını göze alırdımÇoğul gebelik istemiyorum ama klomen kullandığım sürece hep bu ihtimal olacağını da biliyorum. Dediğiniz gibi düşünüyorum belki hepsi kist olacak belki biri tutacak ama karar veremiyorum.
Bazen ben de içimden geçirmiyor değilm. Aynı anda oluversin bitsin gibisine. Ama herkesin isteği, bakım gücü vs farklı. Ben mesela 1 çocuktan sonra yapmam diye düşünüyorum tabi belli de olmaz.Ben de olsam beklemezdim galiba çoğul olmasını göze alırdım
hahaa çok tatlısın ya :) umut her zaman varHala akıntım devam edıyorçamasırıma gelıyor kuruyunca beyaz.her ay umutlanmayım dıyorum yıne umutlancak bısı cıkıyor aksama degerlendırebılırız ins ya esımın aılesınde olacaz.eve gec gelırız kesın nasıl olcak bılmıyorm.erkeklere bazen sınır oluyorm emınım aklında bıle yoktur melisaa93
Benim de tutmadı vallaHAyır olsun canım. O geçen ay bende vardı. Ama tutmadı Umarım bu ay rüyamda negatif görürüm ama gerçekte sonuç pozitif çıkar
bende 7 tane fitil var ama hepsini kullan demedi şuan bişey yok ama bugünde kullanayım sonra duruma göre bakarım kefirde alayım o zaman iyi geliyorsa akşamları yemekten sonramı içiyorsunyumurtlamaya daha varsa devam et sen benm önceden kullandığım 3 taneydi fitil 2 tanede hap vardı 2 aydr sadece intim yıkama jelini kullanmaya başladm sirkeli suyla sildim şekeri azalttım probiyotik kefir kullanıyorum bakalm 10 gündür birşey yok
Ateş tablonla dünkü testini atabilir misin ?Girdim düne çekti canım ben anlamadım ya neden böyle oldu
dün işte testimde çizik gözüküyordu canım anlamadım ben
Ben bir portakal 2 tane havuç sıkıyorum çatlatmaya çok yararlı 3 günde çatlamış oluyor vallaKaç gündür kuruyorum kendimi havuç yicem diye sabah çıkıyorum akşam yemiş bir şekilde eve dönüyorum zaten kabızlık gaz şişkinlik her bir engelleyici rahatsızlığımda mevcut olduğundan havuca yer kalmıyor içimdeyarın yiyeceğim hırs yaptım artık havuca
Canım igne olacaksan kiste dönüşmez zaten inşallah çatlar gebe kalsanda kalmasanda adetle atılır korkma sen benğ dinle bak havuç havuççççBir hafta sonra ben giderim yine kontrole çatlamadıysa eğer bir iğne daha verirler mi acaba hiç öyle bişey duydun mu kist için tekrar adet dğzenim bozulsun bir iki ay daha ötelesin istemiyorum ya . Kist oluşan ay 24 mm di biri
Bu ay da gene biri 24 e 18 dedi ortalama alıyoruz 19 dedi ( o ne biçim ortalamaysa))
Kaderimizde varsa yaşayacağımız onu yaşarız gönlünüzden geçeni yapın hakkınızda hayırlısı olan olsunBazen ben de içimden geçirmiyor değilm. Aynı anda oluversin bitsin gibisine. Ama herkesin isteği, bakım gücü vs farklı. Ben mesela 1 çocuktan sonra yapmam diye düşünüyorum tabi belli de olmaz.
Yok canım ikinci kez çatlatma iğnesini duymadımBir hafta sonra ben giderim yine kontrole çatlamadıysa eğer bir iğne daha verirler mi acaba hiç öyle bişey duydun mu kist için tekrar adet dğzenim bozulsun bir iki ay daha ötelesin istemiyorum ya . Kist oluşan ay 24 mm di biri
Bu ay da gene biri 24 e 18 dedi ortalama alıyoruz 19 dedi ( o ne biçim ortalamaysa))
Atayım canımAteş tablonla dünkü testini atabilir misin ?
Ben pozitif çıktığını görürsem rüyamda anlıyorum ki testim negatif çıkacakBen de rüyamda devamlı gebelik testinin pozitif çıktığını görüyorum kafayı bozdum iyice
Bana klomen kullandığımda ikiz ihtimali var demişti tek tutmuştu onu da doğum zamanı kaybettim. Ömrü olan sana gelecek ben olsam asla beklememÇoğul gebelik istemiyorum ama klomen kullandığım sürece hep bu ihtimal olacağını da biliyorum. Dediğiniz gibi düşünüyorum belki hepsi kist olacak belki biri tutacak ama karar veremiyorum.
Akşama onun aklına girmek sende o zamanHala akıntım devam edıyorçamasırıma gelıyor kuruyunca beyaz.her ay umutlanmayım dıyorum yıne umutlancak bısı cıkıyor aksama degerlendırebılırız ins ya esımın aılesınde olacaz.eve gec gelırız kesın nasıl olcak bılmıyorm.erkeklere bazen sınır oluyorm emınım aklında bıle yoktur melisaa93
Meyveli kefirden almayın o şeker katkısından dolayı sade olan kadar sağlıklı değil. Meyve ile blenderdan geçirin sade içemezsenizbende 7 tane fitil var ama hepsini kullan demedi şuan bişey yok ama bugünde kullanayım sonra duruma göre bakarım kefirde alayım o zaman iyi geliyorsa akşamları yemekten sonramı içiyorsun
Şimdi senin ağrıların dün başladı dimi? Bu ovü testi bugünün. Ateş tablosuna yarında yüksek ateş girersen düne çizgi mi çekiyor?Atayım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?