Cevap bana galiba canım Bir gün yapamamıştım acaba o gün mü oldu diye düşündüm öyle olunca inşallah kaçırmadımBöyle olması normal canım Sen yapmaya devam et
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cevap bana galiba canım Bir gün yapamamıştım acaba o gün mü oldu diye düşündüm öyle olunca inşallah kaçırmadımBöyle olması normal canım Sen yapmaya devam et
Ne bekliyorsun hemen yapınn tak takıştır, vur yaştır gitsinŞu dogyy bir biz yapmadık galiba
Döngün kaç günCevap bana galiba canım Bir gün yapamamıştım acaba o gün mü oldu diye düşündüm öyle olunca inşallah kaçırmadım
Ameliyat yapıyor bu sıkıntıları diyorlar o yüzden istemiyorum canım ben hakkımızda hayırlısı olsun inşallahBizim ameliyatta olmustu ama su 3 aydir proxeed kullaniyoruz sayi vs baya artti morfoloji normal sperm 8.5 du 43 e cikti.bizimde hizimiz dustu ilginc birsekilde
Teşekkür ederim canım Allah razı olsunDoktorumuz yemesi gerekenler ve yememesi gerekenler için bir liste vermiştim kuzum Ocak ayına atmıştim ocağın ilk haftalariydi görememiş olabilirsin buraya da atayım
Betayı ılkkez duyuyorum ama esımde aynı oldu benım kulak bıraz problemlı bana da cok vurduYa sen de mi beta oldun acaba ilerleyince kulağa vuruyormuş işte bir an önce atlatırsın eğer geçmezse git mutlaka iğne versin kulak iltihabı zor geçiyor normal antibiyotik ile geçmiyor iğne şart oluyor oğlumdan biliyorum
Sarımsagı bılıyorum sa dut kurudunu ılkkez duydum suyuna ellerımı basardım ben egzama ıcınCanım şeker hastalığın yoksa dut kurusu dene kür bu araştır suya atıyorsun bir avuç 7 dk kaynat suyunu iç her yapmanda taze olacak sabah akşam iç crp yani kanda vb enfeksiyonu düşürüyor en az bir hafta yap bak gör ben artık antibiyotik kullanmıyorum kronik enfeksiyon var bende sarımsak yut birde geceden
Akıntı falan hissettin mi canım.bazenn böyle dalgalanmalar olabiliyo bence devam etCevap bana galiba canım Bir gün yapamamıştım acaba o gün mü oldu diye düşündüm öyle olunca inşallah kaçırmadım
Hiç kimse bişey bilmiyirmu ya?Merhaba kızlar iki gündür ateşim oluyor. Öksürük falan Sat 12 ocak oldu yeni bitirdim şimdi de ateş. Ovulyasyona etki edermi ovulyasyonum 26sı
Ben de göreyim bı pik olayını falan rahatlicam artıkAyy aynı ben ya bide ben sürekli su kahve içmeyi severim cok zorlanıyorum şu testte bekleme süresinde allahtan bugun pik oldu da rahatladım yarin siliklesme varmi diye bakicam bide sonra regli gününü beklemeye gecerim
Aaa direkt pik oluyor yanii, o zaman pazar günü falan olabilir yani umudumu yitirmiyimCanım benim dun o kadar siliktiki bugun direk pik oldu bak atayım dünle bugünün testini
Bu testleri kimde görsem t baya baya koyu oluyor yumurtlamada o test yapmadığın gün drgerlendirdiysen üzülme ama bence o dediği gün değil gibi sen yapmaya devam et regliden sonra kaçıncı gunYa kızlar dün ovü koyulasır gibi oldu bugün tamamen beyazlaştı noldu ben anlamadım bir bakar mısınız 10 nunda yapamadım o gün mü yumurtladım acaba
Evet canım ben hatta hiç beklemiyordum önceki günler biraz belirgin olur diyodum dun ki sılikligı görünce bugunde silik çıkar dedim hatta yapmayacaktım ama cok ağrım olunca suphelendim anında pik gördümAaa direkt pik oluyor yanii, o zaman pazar günü falan olabilir yani umudumu yitirmiyim
Bence degik gibi bnmde dün bundan daha koyu cikti sanirim bazen yedigm ictigimden yuksek cikiyor ben yapmaya devam ediorm bgun dha silik ama sanmiorm yumrtlama gunmn oldugunu cnku doktora gittigimde ortalama 17-18 de yumrtam catladi dun 11. Gunumdu adetmde 28-30 gunleri arasi. Bence sizde yapmaya devam edinYa kızlar dün ovü koyulasır gibi oldu bugün tamamen beyazlaştı noldu ben anlamadım bir bakar mısınız 10 nunda yapamadım o gün mü yumurtladım acaba
İyi bari ya yavaş yavaş artıyorsa bayağı uzun sürecek bu yumurtlama diye düşünmüştüm hala umut var demek kiEvet canım ben hatta hiç beklemiyordum önceki günler biraz belirgin olur diyodum dun ki sılikligı görünce bugunde silik çıkar dedim hatta yapmayacaktım ama cok ağrım olunca suphelendim anında pik gördüm
Ben ates olcumu yapmiyorumAteşin hala yüksek değil mi zaten ben sanki sabah baktım herkesinkine seninki yüksekti hala
Şifa olsun canım inşallah yok ya yan etkisi olmaz belki biraz şişkinlik yapar o kadarKlomen verdi sabah 1 akşam 1 canım 30. Da bakalım dedi bide şuan adetim yaafedersin çok koyu pıhtı gibi geliyor bazen kahverengi ye yakın anlamadım gitti umarım ilacın yan etkisi çok yaşamayız yumurtaları büyütürüz
Ekmeğe bikaç damla koyuyoruz biz kahvaltıda zeytinyağı gibi zaten. Herhangi yediğin bişeyin üstğne damlatınca arada kaynıyor gayetD3k2 vitaminini nasıl kullanıyorsunuz? Direkt ağıza bir damla mı? Suya fln mı damlatıyorsunuz?
Etki edebilir canım bir kaç gün oynama olabilir ama o ara sık değerlendirirsen yine de yakalrsın bence test yapıyorsan her türlü yakalarsın zatenHiç kimse bişey bilmiyirmu ya?
Çatlamadan sonra ateş yükseliyor gebelik varsa da düşmüyor , çatlamayı da aşağı yukarı tayin etmiş oluyorsun . Hoş testlerde aynı şeyi yapıyor zaten . Ama ateş daha eğlenceli geliyor banaBen ates olcumu yapmiyorum
Nasil yapiliyo neye yariyo hic bilmiyorumda