- 7 Şubat 2021
- 690
- 793
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm testte bişey çıkmadıysa bnce kan vermeye boşuna gitmeKızlar bugün çatlatma iğnesinden sonra 12nci günüm. Kan vermeye gitsem mi? Kaset test yaptım ama bişey çıkmadı. Of moralim bozuldu
Evet olabilir hayırlısına çıksın inşallahBen adetim 20 gün sürdü ya ona bağlıyorum ama dr yumurta tembelliğin var hafif dedi belkide o yüzdendir. Bide ben adet olmayı bekliyordum hatta adetimi söksün diye 3 gün soğan suyu içtim ama sökülmedi bugün 4. Günü içecektim pik oldu
Ah durabilsem ah sabredebilsem inşallah canım inşallah ya. Akşama kadar durabilirsem ne alaCnm testte bişey çıkmadıysa bnce kan vermeye boşuna gitme
Gitsende az değerle öğrenme
Sonrası daha stresli oluyor
Yarın sabah kaset test yap bnce
Zaten Varsada 1-2 güne kadar belli olcak
İnşallah bebiş seninledir
Merhaba bu silik testi battan ne kadar sonra yapmıştın canım bugün benim de böyle çıktı erken gebelikte kırmızı ama bunda silikBuydu canım ilk yaptığım test
3 adet keciboynuzunu kaynayan suya atin kapahigini kapatin alini kisin 5 dkk kaynasın sonra altını kapatin 5 dkk demlensin içinNasıl oluyo keçi boynuzu kürü
Merhaba ben bugün strip yaptım görseli atıcam sizin beta kaçkını silikti.Strip olansa. Benim betam yuksekken bile silik cikariyordu
Bilmiyorum ama baska testte daha belirginken stripte daha siliktiMerhaba ben bugün strip yaptım görseli atıcam sizin beta kaçkını silikti.
Pozitif görünüyor canımMerhaba ben bugün strip yaptım görseli atıcam sizin beta kaçkını silikti.
Aciller yapıyor muKızlar ben dayanamadım kan testi verdimmmmmm
Özele gittim aciline sonuç çıkar birazdan :)Aciller yapıyor mu
Hayırlısı olsun canım marttan hep birlikte çıkarız inşallahKizlar ben elendim
İnşallah hadi sevindirici sonuç alırsınÖzele gittim aciline sonuç çıkar birazdan :)
İnşallah güzel haberler alırsın kuzum benimde 7.günümÖzele gittim aciline sonuç çıkar birazdan :)
Canım 24-29 gün arası düzensiz regl dönemim bugün döngünün 29. Günü erken gebelik testleri hep belirgin ama adet gecikmesi olan günde bu kadar silik moralimi bozdu daha kırmızı olması gerekmez mi? Predictor erken teslerimi de atıyorum 3 gün üst üstePozitif görünüyor canım
Bat geçtimi?