- 7 Kasım 2022
- 3.133
- 5.792
Yaaaa çok sevindim canım ya sağlıkla ilerler inşallah sağlıkla da kucağına alırsın inşallah64.63 çıktı kızlar oldu sonunda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa çok sevindim canım ya sağlıkla ilerler inşallah sağlıkla da kucağına alırsın inşallah64.63 çıktı kızlar oldu sonunda
Oy maşallah maşallah çok sevindim canım idrarda negatif mi görüyordun64.63 çıktı kızlar oldu sonunda
Anlat hadi bize de umut ol ilk iğne denemen miydi sen de sokıntı var mıydı eşinde varmıy dı belirti şu bu64.63 çıktı kızlar oldu sonunda
Bunu yaptıktan 10 dkka sonra çektim canım sabah 12 de yaptım.Demin yaptım eve gelip t bayağı silikleşmişti.iniallah geç kalmamşımdor.dün ilişki oldu amaBiraz kurumuş ama epey yaklaşmış gibi duruyor öncesinde daha siliktiyse tabi
Dünü değerlendirdik canımBugunu degerlendirin cnm buyuk ihtimal yarin pik olablr bazn bnm asiri koyulk olmazdi hem birgun oncesini degerlendirmekte ihtimali arttiriyor Allahin izniyle. Test yapmaya devam edin yarin belli olur
O zaman gece değerlendir yine canım ne olur ne olmaz diye sonra bir boş dolu devam et gene bir hafta falan amaBunu yaptıktan 10 dkka sonra çektim canım sabah 12 de yaptım.Demin yaptım eve gelip t bayağı silikleşmişti.iniallah geç kalmamşımdor.dün ilişki oldu ama
Değerlendirecez inşallah canım benimO zaman gece değerlendir yine canım ne olur ne olmaz diye sonra bir boş dolu devam et gene bir hafta falan ama
İnşallah hadi bebişin ilk günü olsun bugünDeğerlendirecez inşallah canım benim
Tamam çok teşekkür ederim bu arada piki 20. Günde gördüm bata da 9 gün var uygulamalarda ki ile hiç alakası yokSilindiğin de aynen canım yumurta çatlamış demek oluyor o yüzden en önemli gün zaten ama sen öncesini de değerlendirmiş oldun sabahta yapacaksın zaten silikleşene kadar denemeye devam hatta silikleştiğinde de bir kaç kere bir boş bir solu gün olacak şekilde bir hfta falan devam etmekte fayda var geç yumurtlama ihtimaline karşı
Bezen tutmuyor işte uygulamalar ortalamayı veriyor testle ateşle akıntıyla falan hepsiyle birlikte takip etmek en iyisiTamam çok teşekkür ederim bu arada piki 20. Günde gördüm bata da 9 gün var uygulamalarda ki ile hiç alakası yok
Tamam yarın sabah ve akşam test yapıp duruma göre hareket edeceğim inşYarinida degerlendirin tekrr test yapin siliklesmediyse bir gun daha bos birakip ertrsi gunude degerlendirin
Çok teşekkür ederim canım benim amiiiinnnn çok aminnnn Hepiniz dualarımdasınız herkesin kucağını doldursun RabbimYaaaa çok sevindim canım ya sağlıkla ilerler inşallah sağlıkla da kucağına alırsın inşallah
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah bizlerede dua et olur muBaktım baktım cnm ama yazamadım dün yoğun bi gündü. aralarında1 gün var testlerin kan versem mi yoksa batın geçmesini mi beklesem eylülden beri istiyorduk enfeksiyon vardı hem bende hem eşimde sanırım o etkiliyordu ikimizde ilaç kullanıp temizlenince oldu sanırım bu ay Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inş
Teşekkür ederim canım evet 3 gün yaptım ilk idrarla. İlk test silik çıktı 2nci negatif çıktı 3ncü yine negatif çıktı. Kaset testler moralimi bozunca hemen kan testine koştumOy maşallah maşallah çok sevindim canım idrarda negatif mi görüyordun
Geçen sene de femara + ovitrelle kullandım onunla da hamile kalmistim ama boş gebelik yüzünden kürtaj oldum. Sonra 1 sene mola verdim. Bu ay başı doktora gittim gonalF günlük 125 doz kullandim 6 gün. 7nci gün ovitrelle vuruldum. Bugün iğneden sonra 12nci gündü dayanadim kan verdim çok şükür oldu son 2 gün aşırı bel ağrısı ve çok hassas göğüs ağrısı yaşadım. Hala yaşıyorum göğüs agrisini bu ağrılara çok şükürAnlat hadi bize de umut ol ilk iğne denemen miydi sen de sokıntı var mıydı eşinde varmıy dı belirti şu bu
Vide bende pco ve pıhtılaşma vardı kuzum. Eşim de sorun yoktuAnlat hadi bize de umut ol ilk iğne denemen miydi sen de sokıntı var mıydı eşinde varmıy dı belirti şu bu
Bemim oyle oldu 4 gün leke geldi hatta kanda cikmadi lekelenmenin 3 yada 4 gunu testte ve kanda çıktı 30 du değer benim kimyasal oldu ama büyük ihtimalle yerleşmey di ama yerlesmedi diye düşünüyorum kizlardesim de rgli günü tam kanaması olmus cok az ondan sonraki günlerde ogrendi oda olabilir yani bi kac gun sonra tekrarla istersen gününde geçerseKızlar Dün ve bugün açık kahverengi akıntı geldi,adet ağrım yok.Bat’ım yarın.Lütfen bu şekilde hamileliğini öğrenen varsa yazabilir mi yerleşme kanamasından yani bu lekelenmeden bir kaç gün sonra idrarda pozitif görülüyormuş sanırım çünkü önceki günlerde yaptığım testler hep negatifti.
Gözün aydın canım rabbim bana ve tüm anne olmak isteyenlere nasip etsin bu duyguyu bugün e bebeğe gittim çok güzellerdi orda alışveriş yapmak çok istiyorum64.63 çıktı kızlar oldu sonunda
Valla bu testten kardeşime yaptim bide normal kaset yaptim kaset kıpkırmızı çıkarmıştı bu testte aynı böyle çıkarmıştı 150 idi değeri yani bide sevemedim bu testi benMerhaba ben bugün strip yaptım görseli atıcam sizin beta kaçkını silikti.