Canım bugün günüm attım testiCnm değerin kaç
Kaç gunun geçti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bugün günüm attım testiCnm değerin kaç
Kaç gunun geçti
İnşallah canım cuma tekrar kan verecemİns. Sağlıklı şekilde yükselir ve bı an önce stresten kurtulursun
Değerim düşük deyınce kan testi yaptırdın sandımCanım bugün günüm attım testi
canım hamilesin neye göre değerim düşük diyosun üzülme hemen.takip edicez daha bakalım sağlıkla artar inşallahCanım bugün günüm attım testi
Kan yaptırdım dün canım zatenDeğerim düşük deyınce kan testi yaptırdın sandım
Cnm değerin düşük diye üzülmeCanım bugün günüm attım testi
Daha yüksek olması gerekmiyormyydu canımcanım hamilesin neye göre değerim düşük diyosun üzülme hemen.takip edicez daha bakalım sağlıkla artar inşallah
İnşallah canım cuma ver dedi aile hekimim randevu yok zaten hastanelerdeCnm değerin düşük diye üzülme
İnşallah düzenli artar
Belki geç döllenmedir
Cnm zaten kan değeri düşükle başlar git gide artarKan yaptırdım dün canım zaten
senin bat ne zamndı bebeğim.Daha yüksek olması gerekmiyormyydu canım
Bugündü canımsenin bat ne zamndı bebeğim.
İnşallah canım ya doktorda dedi bayan olunca rahat konuşuyor düşükte dedi daha artar bu dediCnm zaten kan değeri düşükle başlar git gide artar
Sen erken öğrenmişsin oyuzden değer düşük
Sıkma canını, cuma günü inşallah artmış olur
Ahanda testler sevayd 12gebe olarak beni ekleyebilir misin? dilerim arkama peş peşe haberler durmaksızın gelir ayağımı öyle bı sürttüm ki Rabb'im in izniyle
Yaa ohh be maşallah ne de kırmızı çizgi sağlıkla da devam eder inşallah koyayım mı emojiniResim büyük diyor kirptim oldu ins.
önemli olan sağlıklı artması canım.hiç canını sıkma 5 le öğrenen varBugündü canım
İnşallah canım dün eşimde kızdı biraz acele niye ettin sabırsız olma diye erken test yaptım diyeönemli olan sağlıklı artması canım.hiç canını sıkma 5 le öğrenen var
Valla bizde tam hazırlandık artık nerede yaşam boşluğu olacak ne şekilde cikicaz deprem cantamiz portatif kazma kürek ilk yardım çantası her ayrıntısı ile hazırladım kendim sağlam bir şekilde çıkarsam Allah nasip etsin dışarıda ki insanlara yardımım olsun diye en azından yardım gelene kadar ne kadar insana yardımcı olursam diye hazırlandım bakalım rabbim böyle bir imtihanla bizi sınamasın inşallahBizim yatakla dolap karşılıklı, dolap yatağa devrilirse arada boşluk oluyo hemen oraya saklan diyo eşim de. Ve bende de panik atak, dar alan korkusu ne ararsan var off günlerdir olası deprem senaryoları düşünüyorum hep
Sana da emoji koydum canım hiç endişelenme Allah sağlıkla devam etmesine izin verir inşallah bırdan sonra kendine dikkat et bebek Allah a emanet artıkİnşallah canım dün eşimde kızdı biraz acele niye ettin sabırsız olma diye erken test yaptım diye
Ayyyyy onlar çok biliyor boşver sen onu. Mutlu ol şimdi hamilesinİnşallah canım dün eşimde kızdı biraz acele niye ettin sabırsız olma diye erken test yaptım diye
Öyle gerçekten biz bazı şeyleri kolay elde edemiyoruz.rabbim hayırlısını versin İnşAllahah melisacım onlar ikinciyi üçüncüyü yapıyor tabiki hepsi çok iyi insanlar onlar adına cok seviniyorum ama işte düşünmüyorduk bi anda oldu falan diyorlar ben onca cabaya ragmen olmayınca üzülüyorum tabi