- 2 Eylül 2022
- 7.743
- 9.204
Memnun kaldınız mıFatma hanıma gittim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Memnun kaldınız mıFatma hanıma gittim
Belki yerleşti gerçekten ama sen henüz testlerde göremiyorsun sıkma canını moralini yüksek tut ki bebişte sana sıkı sıkı tutunsun İnşAllahGünaydın kızlar. Hepinizin sevgililer günü kutlu olsun.
Ben sabah kaset test yaptım artımed fakat yine tertemiz çıktı. Buradan yaptığım çıkarımda şayet 1 Şubatta yumurtlamış olsaydım şimdiye kaset testte çoktan çıkacağı oldu ve demekki yapmış olduğum predictor erken gebelik testi bana yalancı çizgi gösterdi. Demekki benim düşünceme göre olan 7 sinde pik görmüştü 8 inde silikleşmişti bu tarihlerde yumurtladım ben. Buna göre de kaset testte çıkmaması normaldir diye düşünüyorum. Bat'a 5 gün var. Çatlama günü 8 Şubat'ı 1. gün baz aldığımda bugün daha 6. gün oluyor.
Ancak anlayamıyorum gerçekten anlayamıyorum. Ben resmen hafta sonu yerleşme ağrısı çektim, nefesimi kesti ve 2 gün şiddetliydi hatta tüm gece uyutmadı. Hafta sonundan beridir süt gibi beyaz bazen kremsi akıntım geliyor durmak bilmedi.
Canım sıkıldı çok.
neden uzuldun kuzum olabılır oluyor bılıyorsun benım agrılarım gecmedı hala meselaKizlar bugun kasigimda agrim biraz fazla
Dun falan yoktu kuzum ya bugun artti acaba tam 5 e girdik bugun onla alakali olabilir mineden uzuldun kuzum olabılır oluyor bılıyorsun benım agrılarım gecmedı hala mesela
normal kasette ıkı gun sonra dene ıstersen canım , cok sasırdım gercekten suan aynı durumu yasayan ıkı arkadas varsınız bende bununla ogrendım cunku kasette yapmıstım hatta atayım sıze
Kan değerlerine baktır reglinin üçüncü günü her şey normalse akışına bırak gitsinbenim iki gün önce biri silik biri belirgin çıktı,dünden beri yaptıklarım negatif pozitif negatif pozitif çıkan oldu mu ki hiç acaba
ben tekrar ilaç kullanmayı düşünmüyorum ya bırakacağım akışına artık sıkıldım
kuzum kanama olmadıgı surece agrılarına takılma dınlenmeye calıs bol bol aklından kotu dusuncelerı at gıtsın tamammıDun falan yoktu kuzum ya bugun artti acaba tam 5 e girdik bugun onla alakali olabilir mi
Calisiyorum ne kadar dinlenebilrsem istwkuzum kanama olmadıgı surece agrılarına takılma dınlenmeye calıs bol bol aklından kotu dusuncelerı at gıtsın tamammı
Büyüyordur annesi Kanaman yoksa korkma. Bende şiddetli ağrıyla hastaneye gitmiştim hamilesin tabiki ağrı çekeceksin demişti doktor. Bir süre sonra ağrı geçmezse tabi yinede doktoruna danışmalısınKizlar bugun kasigimda agrim biraz fazla
Haftaya kadar agrimasin bisey olmasin. Doktorum burada degil cok siddetli degil ama korkuyorum ister istemez hersey Allahtan tabiiBüyüyordur annesi Kanaman yoksa korkma. Bende şiddetli ağrıyla hastaneye gitmiştim hamilesin tabiki ağrı çekeceksin demişti doktor. Bir süre sonra ağrı geçmezse tabi yinede doktoruna danışmalısın
Ayakta mı calısıyorsun kuzumCalisiyorum ne kadar dinlenebilrsem istw
Sen rabbime emanet et bebişini o korur İnşAllahHaftaya kadar agrimasin bisey olmasin. Doktorum burada degil cok siddetli degil ama korkuyorum ister istemez hersey Allahtan tabii
Melosss ben daha hala hastaneye gıtmedım bılıyormusunnnn gel bırazda bana akıl ver Kafan dagılsınSen rabbime emanet et bebişini o korur İnşAllah
Buna da güvenemiyceksek neye güvencez o zaman ya her kafamıza estiğinde de kan testi verilmezki2 farklı test ile yaptım onlar negatif.Predictora güvenmiyorum.
ben geçen sene 3 gün üst üste predictor ile yaptım üçü de pozitifti ama hamile değildim.Kistim varmış meğerse acaba o mu yapmıştı bilemiyorum.Bu sefer de güvenemiyorum o yüzdenBuna da güvenemiyceksek neye güvencez o zaman ya her kafamıza estiğinde de kan testi verilmezki
Adetinize kaç gün kala kaset test yaptınız
Maydanoz süt olanı mi diyorsun o beni korkutuyor ya. İncir kuru varmış onu denemiş miydin ya benim stresten döngüm uzuyor hep sağ yumurtlik sola gore daha düzenli gibi geliyor bana bu ay da sağ yumurtalikta iyi değerlendirmem lazım kürler vsBen bir ay kullanmıştım onu fayda etti mi hiç bir bilgim yok )) masajı da adet olayım diye yapmıştım bir ara gelmişti de adetim ne duyduysam yapmışım yani bir tek o sütü denemedim
burdakı fotograf 4 gun kala canımAdetinize kaç gün kala kaset test yaptınız
Çok destekleyici ve moral yükseltici oldu yazdıkların. Teşekkür ederim Cuma gününü beklicem telrar test yapmak için. O güne kadar test yapmıcam.Belki yerleşti gerçekten ama sen henüz testlerde göremiyorsun sıkma canını moralini yüksek tut ki bebişte sana sıkı sıkı tutunsun İnşAllah