- 21 Nisan 2011
- 2.145
- 3.183
- 42
Allah hayrınızı kabul etsin elinize sağlıkAmin inşallah canım elimizden anca bu geliyor onlar vesile oluyor bizde örüyoruz çoğu insan dışarıda hava soğuk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah hayrınızı kabul etsin elinize sağlıkAmin inşallah canım elimizden anca bu geliyor onlar vesile oluyor bizde örüyoruz çoğu insan dışarıda hava soğuk
Rüyada deprem görmüşüm .eşime diyorum deprem oluyor..bana diyor sen bakma haberlere..çok korkmuşum..haberlere bakıyorum ağlıyorum..orda olanlar o kadar zor durumdakı..Ben de öyleyim maalesef. Eşim işe gidiyor 7 gibi gün ağarana kadar zaten asla uyuyamıyorum ağardıktan sonra da direniyorum uyumamaya, sonra ne zaman uyuyakalsam artık bir de oradakiler ne yapsın Rabbim yardımcıları olsun
Ahh bebegım tesekkur ederımsizde dıkkat edın lütfen.yok adetım 4 gun gecıktı sonra oldum ama 2 gun surdu sadece agrımda coktu.ilginç bıseyler oldu ama noldu bende anlamadım.zaten köyde fln kaldık bırıkı gun değişik gunlerdı.hala eve gırmeye korkuyorum.sen nasılsın bebegını gordunmu?Cok haklısın kuzum ya aklım kaldı apar topar bı test yaptın attın bıdahada gırmedın dedım inşallah iyidir dusunme bakma bursada istanbul da marmarada cok yakın dıyolar , benım evımde 35 senelık 99 gormus ama ınsan dusundukce mahfoluyor sen bıde bu depremı hıssettın okuma bı sure bakma orda beklenıyor burda beklenıyor haberlerını. Hamılelıgın kesınlestımı naptın
katılıyorum...Ettiler zaten kuzum. Adamlar bas bas bağırdı ama hiç tedbir alınmadı
Kuzucum düşünüyorum ınsallah yaza. O zamana kadar bakarak olacagım.bır sekılde alısacagız.evet sımdı hepımızı manyak ettıler malesef uyku uyuyamıyoruz sayelerınde yok eskı evler yıkılacak yok deprem olacak.arkadas yapılanmaya ızın vermeseydınız o zaman.Deprem olacağını tahmin edebiliyorlarsa bu iki büyük depremi tahmin etselerdi eğer çok korkuyorsan evinizi değiştirseniz canım? Kiraya çıkın gerekirse
Yarına görcez artık bir ümittir bekliyoruz artık :)Bende adet olmak üzereyim yarın hatta benimde 2 gün önce negatif ti zaten ağrılarım son gaz devam
Aynen ben elendim kesin ama inşallah senin tutarYarına görcez artık bir ümittir bekliyoruz artık :)
Bende bugün sallandim yataktayım diyorumki deprem oldu kalk kalkamıyorum nasil psikolojiye girdim yaşamadığım halde yaşayanlara rabbim güç kuvvet versinRüyada deprem görmüşüm .eşime diyorum deprem oluyor..bana diyor sen bakma haberlere..çok korkmuşum..haberlere bakıyorum ağlıyorum..orda olanlar o kadar zor durumdakı..
Yok canım başka hastaneleri de arayacagim bu medikalparktiBaşka hastanelerden de fiyat aldın mı canım? Hepsi aynı değildir
Cekildiysen istemiyorlar mi canım inşallah istemezler senden. Sen 1 sene önce 3 bin verdiysen normal o zamanKuzum 1 sene önce benimki çekilmiş o zaman 3000 TL verdim ben..ama sanmıyorum tüp bebek doktoru yeniden istesin benden..İn şa Allah istemez..genelde 2 sene sonra yeniden istiyorlar.
Canım sen filmin peşine hamile kaldın o zaman filmin nasıl cikmistiCanimfiyatlar dahada artarak gidiyoe bende gecen ay 4800 e cektirdim
Iyiymis başka hastaneye daha soracağım yarinBen 1400 e çektirdm
Başka hastane de arayacagim canım medikalpark böyle istedirahim filmi için çok istemişler canım iyice araştırın
İşte demekki her kes öyle..ben çanta hazır etdim ama olarken insanın aklına çanta gelmiyorBende bugün sallandim yataktayım diyorumki deprem oldu kalk kalkamıyorum nasil psikolojiye girdim yaşamadığım halde yaşayanlara rabbim güç kuvvet versin
Aynen canım fiyatlar uçmuş.1 ay önce eltim çektirdi 3400 verdi anestezeli..ama onun çektirdiği yer 1 sene önce 1400..Cekildiysen istemiyorlar mi canım inşallah istemezler senden. Sen 1 sene önce 3 bin verdiysen normal o zaman
İğnede ilaçta ilk ayınmı benim ilk ayımda öyle olduBen 12.saatte ve 32.saatte daha sonra 44.saatte yaptım. İlk yaptığım da kasıklarım patlayacak gibiydi çok acılı ve ağrılıydı. O gün sabaha kadar uyuyamadım ağrıdan. Aynı şeyleri yaşayan var mı ?
Canım samsun da ben tüm özellerde fiyatlar aynı oluyor diye biliyorum ama tabi ki sen yine de araştır. Olmadı fakülteye gidebilirsin aslındaBaşka hastane de arayacagim canım medikalpark böyle istedi
Vajinismus geçmişim olduğundan vajinal ultrasonda bile geriliyorum canım anestezili ve naz yapabilecegim bir ortam istiyorumCanım samsun da ben tüm özellerde fiyatlar aynı oluyor diye biliyorum ama tabi ki sen yine de araştır. Olmadı fakülteye gidebilirsin aslında
Vajinismus geçmişim olduğundan vajinal ultrasonda bile geriliyorum canım anestezili ve naz yapabilecegim bir ortam istiyorumCanım samsun da ben tüm özellerde fiyatlar aynı oluyor diye biliyorum ama tabi ki sen yine de araştır. Olmadı fakülteye gidebilirsin aslında
Naz derken kendimi çekebiliyorum bazen vajinal ultrasondaCanım samsun da ben tüm özellerde fiyatlar aynı oluyor diye biliyorum ama tabi ki sen yine de araştır. Olmadı fakülteye gidebilirsin aslında