Kızlar çok mutluyum. Allahım nazar değdirmesin, sağlıkla gelişsin ve kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebeğimizi. Bende pcos var. Yaşım 34. Lisedeyken 49 kiloykende vardı bu rahatsızlık adetlerm hep düzensizdi. İlk kez geçen ay korunmayı bırakmıştık ama bunun öncesinde de regl olabileyim diye ilaç kullandım yasmin ve diane35 gibi. Doktor geçen ay yumurtalığımın birinin büyük olduğunu ve içinde kist olduğunu söyledi. Hatta bu şekilde hamile kalman çok zor demişti. Ancak mucize gerçekleşti
Ben bu ay süt maydanoz kürünü 1 gün uyguladım, zeytinyağında beklemiş incir yedim. Bir de yumurtalık masajı yaptım kendime. Bunların yumurtlamamda bir etkisi oldumu hiç bir fikrim yok. Ancak paylaşmak istedim.
İlişki olarak da doggy pozisyonunda yaptık ve ilişki sonrasında başım aşağıda kalçam yukarıda bekledim 1 dk. Sonra uzandım 3-4 dk. 1 defa misyoner pozisyonu oldu bu süreçte. Hangisi denk geldi bilemiyorum.
Bilmek isteyen olursa da diye paylaşayım dedim. Ateş tablom da sayfa1 de. İncelemek isteyen varsa.