- 7 Şubat 2022
- 2.705
- 1.797
- 27
2 gün geçiktirdi normalde 28 günde olurum 30 günde oldumc life adetlerinizi etkiledimi süresini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 gün geçiktirdi normalde 28 günde olurum 30 günde oldumc life adetlerinizi etkiledimi süresini
Bende de olmuştu sol tarafa inşallah öyledirKızlar bugün çok keskin bir acı yaşadım sağ kasığıma doğru. Yumurtlama ağrısından çok farklı bir şey, sanki bıçakladılar gibi bir süre yaşadım. Sonra beyaz su gibi akıntı geldi. Hatta sonrasında su gibi saf akıntı geldi. Gelmeye devam ediyolar. Yerleşmede böyle bir şey yaşayan oldu mu?
Haftaya gıtmen ıyı olur herhangı bır problem olmazsa canımPazartesi vereceğim 9 şubattı
Bu Dr a çekinmek istemiyorum canım önümüz ay kendi Dr uma gidecegim bu ay ovulasyon testi ve jel siparişi verdimBende çekindim anestezi ile mutlaka baktır bencede aklımda soru işareti vardı kalmadı
Bnm şimdi farklı bugün cnmAdet oncesı degılde asıl sonrasında cogaldı canım benım farkettıgım
Hayırlısı olsun canım ben de gördüm bugün kırmızıları martta inşallah ne diyelimBugün itibariyle bendede kırmızılar bir dahaki aya inşallah sevayd
Hayırlısı inşallah herkes içnHayırlısı olsun canım ben de gördüm bugün kırmızıları martta inşallah ne diyelim
Sen bir tedavi görüyor muydun canım ya da görcek misin bu aya özel ben famara kullanıyordum tırt çıktı yine ya da ben zaten tırtım kabul etmek zorunda kalacağım eninde sonundaHayırlısı inşallah herkes içn
hiç güleceğim yoktu.. Eylül ayında kullandmdi klomen olmadi kist olmuştu sonrada gitmedim doktora regli bitince nasipse gidicem hem bi kontrol olur malum arada kaşıntı akıntı oluyordu hemde nasıl bir yol izleriz bakalmSen bir tedavi görüyor muydun canım ya da görcek misin bu aya özel ben famara kullanıyordum tırt çıktı yine ya da ben zaten tırtım kabul etmek zorunda kalacağım eninde sonunda
Cnm bısey sorcamhiç güleceğim yoktu.. Eylül ayında kullandmdi klomen olmadi kist olmuştu sonrada gitmedim doktora regli bitince nasipse gidicem hem bi kontrol olur malum arada kaşıntı akıntı oluyordu hemde nasıl bir yol izleriz bakalm
Amin canım test yaptın mı hiçÇok sevindim inan benim yok gibi rabbim bağışlasın darısı bize
Benim de öyleydi ya canım bir klomen denemem devamında kistlisi oldu. Bu ay femara idi . Doktora hiç gidesim yok ama aslında gidip kist var mı diye baktırmam lazım çok kararsızımhiç güleceğim yoktu.. Eylül ayında kullandmdi klomen olmadi kist olmuştu sonrada gitmedim doktora regli bitince nasipse gidicem hem bi kontrol olur malum arada kaşıntı akıntı oluyordu hemde nasıl bir yol izleriz bakalm
Canım 12. Gün ama belki herkeste aynı olmuyordur etkisi. Ben bu depremden dolayı sancım olduğunu düşünüyorum ıslaktı hep çoraplarımız. Baska belirti yok ama bilmiyorum Allah tan hayırlısıCanım selam kaçıncı günü iğnenin? Benim 15ci günüm öncekiler iğne etkisi silik çıkıyordu 9 cu gün negatife döndü.. adet ağrılarım var göğüs hassasiyetide var test yapmaya korkuyorum en son 12. Günde yapmıştım negatifti..
Ben kullandığım halde oldu canım sanırım iğneye geç kaldık ki 11.gğn vurulmuştum ama çok büyümüştü sanırım yumurtalar günde iki faxla geldi bana demekkiCnm bısey sorcam
Klomen kullandığın ay çatlatma iğnesi kullanmadın mı?
O yuzden mi kıst oldu
İnşallah olmaz. Öyle yaparım. İlk çocuğumuz olacak inşallah eşim çok mutlu. Hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin Allah hepimizeHaftaya gıtmen ıyı olur herhangı bır problem olmazsa canım
Hayırlısı olsun inşallah depremden etkilendiniz Allahım bir daha yaşatmasın nerdesiniz?Canım 12. Gün ama belki herkeste aynı olmuyordur etkisi. Ben bu depremden dolayı sancım olduğunu düşünüyorum ıslaktı hep çoraplarımız. Baska belirti yok ama bilmiyorum Allah tan hayırlısı
Evet kullandm ovitrelle vermişti doktor 2 ay deneriz klomen demiştiCnm bısey sorcam
Klomen kullandığın ay çatlatma iğnesi kullanmadın mı?
O yuzden mi kıst oldu
Ovitrelle kullandığın halde çatlamayıp kistmi olmuş yani?Evet kullandm ovitrelle vermişti doktor 2 ay deneriz klomen demişti