- 9 Mart 2022
- 8.229
- 6.268
1 hafta önce keçiboynuzu özü polen ve özel bir karışım kullandım şuan sadece folikasit alıyorumTakviye ilaç fln kullandım mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 hafta önce keçiboynuzu özü polen ve özel bir karışım kullandım şuan sadece folikasit alıyorumTakviye ilaç fln kullandım mı
Yumurtlamanı öne çekmiş olabilirsin1 hafta önce keçiboynuzu özü polen ve özel bir karışım kullandım şuan sadece folikasit alıyorum
Bende öyle düşünüyorum reglim biter bitmez kullanmaya başladım bu karışımı eşimle birlikte ve o zamandan beri kremsi akıntım var. 1 gün dolu 1 gün boş değerlendirdimYumurtlamanı öne çekmiş olabilirsin
Bende eylülde klomenle estrofem kullanmıştım ovitrelle ile kist oluştu bende gidicemde doktora tekrar verirmi bunları yoksa yaştan dolayi aşılama mi der bilemedmBen dedim bu defa onu mu kullanalım diye aşılama içinde bir yer önerin gibi öyle konuştuk verdi o da yanına da estrofem verdi aynı anda başla ama ben diyene kadar bırakma dedi tekrar tahlil yapmaya gerek varmı desim gerek yok tok yumurtan var zaten şuan dedi
Özel karışım ne kullanmıştın bende araştırıyorum:)1 hafta önce keçiboynuzu özü polen ve özel bir karışım kullandım şuan sadece folikasit alıyorum
En güzeli tabi inşallah hiç ihtiyacın da olmazDoggy pozisyonuyla olduktan sonra hiç sağa sola hareket etmeden dümdüz yattım bende karnıma yastık koydum ocak topiğinde coşkulu ablamızdan okudum ben pek ilaç alma taraftarı değilim kist oluşturduğu için hormonlarımla oynamak istemiyorum
Verir canım aynı hikayemiz işte sende direkt femara de her yerde daha iyi kaliteli olduğu yazıyorBende eylülde klomenle estrofem kullanmıştım ovitrelle ile kist oluştu bende gidicemde doktora tekrar verirmi bunları yoksa yaştan dolayi aşılama mi der bilemedm
Doktor 1 2 defa böyle deneriz sonra diğerlerine geçeriz demişti çevreme kalsa direk tüp bebek yaptr yoluna devam et yaşın geçiyor diyorlarVerir canım aynı hikayemiz işte sende direkt femara de her yerde daha iyi kaliteli olduğu yazıyor
Keçiboynuzu özü polen ve özel bir karışım özel karışımın içinde propolis, arı sütü, Çakşır otu gibi bitkiler var aktarda satılıyor söylerseniz verirÖzel karışım ne kullanmıştın bende araştırıyorum:)
Aminn inşallahEn güzeli tabi inşallah hiç ihtiyacın da olmaz
Normalde yumurtlama ne zamandı öne çekmiş olabilr yazilmistaKeçiboynuzu özü polen ve özel bir karışım özel karışımın içinde propolis, arı sütü, Çakşır otu gibi bitkiler var aktarda satılıyor söylerseniz verir
Benim reglim kürtajdan sonra biraz değişti 29, 33,34 değişiyor regli döngüm geçen ay 34.günde regl oldum ona göre hesaplıyorum 34-14 20.günde yumurtlamam gerekiyor daha 2 günüm varNormalde yumurtlama ne zamandı öne çekmiş olabilr yazilmista
Ya bana da öyle diyorlar dün doktora da dedim bilsem garanti olacak hemen bugün giderim ama onun da garantisi yokki o kadar para olması bidaha bidaha deneyeyim lüksüm de yok vijdani rahatlığım da yok o kadar son çarem o olacak inşallah oraya varmayızDoktor 1 2 defa böyle deneriz sonra diğerlerine geçeriz demişti çevreme kalsa direk tüp bebek yaptr yoluna devam et yaşın geçiyor diyorlar
Ama bugün perşembe cumaydı de miNiqu canım haber ver bize de , inşallah o gün bugündür
Doktorun ne diyor? Yani birde oyle garantiside yokki inşallah hayırlısıyla olur herkesinYa bana da öyle diyorlar dün doktora da dedim bilsem garanti olacak hemen bugün giderim ama onun da garantisi yokki o kadar para olması bidaha bidaha deneyeyim lüksüm de yok vijdani rahatlığım da yok o kadar son çarem o olacak inşallah oraya varmayız
Ya bana da öyle diyorlar dün doktora da dedim bilsem garanti olacak hemen bugün giderim ama onun da garantisi yokki o kadar para olması bidaha bidaha deneyeyim lüksüm de yok vijdani rahatlığım da yok o kadar son çarem o olacak inşallah oraya varmayız
Anladm canm benm genelde 10. 11 günlerde Yumrtlama oluyor erken deyince ne kadr erkene çekebilir benmkini araştırıyorum bakalmBenim reglim kürtajdan sonra biraz değişti 29, 33,34 değişiyor regli döngüm geçen ay 34.günde regl oldum ona göre hesaplıyorum 34-14 20.günde yumurtlamam gerekiyor daha 2 günüm var
Yarın kuzum aşılama..bu gün evi topluyorum yemek ediyorum..bir kaç gün dinlenicemAma bugün perşembe cumaydı de mi
Sen yinede ilişkiye bir süre daha devam et doktorum çatlamadan sonra 1 hafta ilişki olacak demişti bir dolu bir boşBende öyle düşünüyorum reglim biter bitmez kullanmaya başladım bu karışımı eşimle birlikte ve o zamandan beri kremsi akıntım var. 1 gün dolu 1 gün boş değerlendirdim