- 7 Kasım 2022
- 3.126
- 5.787
Bende olmamıştı hiçkızlar klomen kullanıp hiç ağrı sızı semptom yaşamayan var mı? benim ikinci kutum bu ilacım dün bitti ama ilk kutudaki gibi ağrı sızı kramp hiç bi,şi olmadı.sizde oldu mu semptom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende olmamıştı hiçkızlar klomen kullanıp hiç ağrı sızı semptom yaşamayan var mı? benim ikinci kutum bu ilacım dün bitti ama ilk kutudaki gibi ağrı sızı kramp hiç bi,şi olmadı.sizde oldu mu semptom
Ayyy iyi o zaman içim rahatladı biraz olsun koklamayalımdaKoklamayla olmazda içmemek lazım tahmin kasılıp genişlemesine damarların açılmasına vazodilatör etkiyle yarar adet söktürür zor olduğunda içince söktürücü olarak etki eder
dün bir maç eyledik bugün olmayacak artık yarına bugün çatlar gerçiAy hadi cok sevindimm mac baslasin
Yaa benim ilk hamileligimde sadece yumurtlama.gununu degerlendirebilmis o sekilde hsmile kalmistim. Sans isteAyyy iyi o zaman içim rahatladı biraz olsun koklamayalımda
dün bir maç eyledik bugün olmayacak artık yarına bugün çatlar gerçi
Evet sanki dünden koyu gibi ama ben seninkini gerçekten anlayamıyorum hep silik çıkmış nerdeyseKızlar testi bırakmıştım ama son bi şans vermek istedim çünkü 2 ay önce 36. Günde regl olmuştum bu ay da tam 3 hafta önce regl oldum bugün 22. Günü son bı deniyim dedim. Ya sanki en koyu gün bugün oldu inanamadim aslında yeni mi yumurtluyorum ben
Karşılaştırmaniz için her gün yaptığım testlerin en altına koydum ilk fotoda.
Sonra da 2. Fotoya koydum. 2. Fotoda 1.si dün sabah 2.si dün akşam bı yapayım dedim koyu gelirse bu sabah yaparım demiştim biraz koyu gelince yaptım 3. De bu sabahki diğerlerine oranla daha koyu D dra21 imagination forever @Tikabasa
Aynen en sonuncu epey koyulaşmış sanki Bence bırakma bugünleri takip etKızlar testi bırakmıştım ama son bi şans vermek istedim çünkü 2 ay önce 36. Günde regl olmuştum bu ay da tam 3 hafta önce regl oldum bugün 22. Günü son bı deniyim dedim. Ya sanki en koyu gün bugün oldu inanamadim aslında yeni mi yumurtluyorum ben
Karşılaştırmaniz için her gün yaptığım testlerin en altına koydum ilk fotoda.
Sonra da 2. Fotoya koydum. 2. Fotoda 1.si dün sabah 2.si dün akşam bı yapayım dedim koyu gelirse bu sabah yaparım demiştim biraz koyu gelince yaptım 3. De bu sabahki diğerlerine oranla daha koyu D dra21 imagination forever @Tikabasa
Yaa olcağı varsa oluyorda işteYaa benim ilk hamileligimde sadece yumurtlama.gununu degerlendirebilmis o sekilde hsmile kalmistim. Sans iste
Evet bizde esimle kustuk simdi. Umarim hamileysem stresten etklenmiyorumdurYaa olcağı varsa oluyorda işte
Dün deli etti beni dedim sen görcen oğlum inim inim inleticem seni de dönüp bakmıycam. Akşama onu sürpriz bekliyorkendiliğinden yanaşır o merak etme tüm ay uzak duramazlar
Dün deli etti beni dedim sen görcen oğlum inim inim inleticem seni de dönüp bakmıycam. Akşama onu sürpriz bekliyor
siz niye küstünüz ay bu ara herkeste bi stres bi sıkıntı sonu tartışmaEvet bizde esimle kustuk simdi. Umarim hamileysem stresten etklenmiyorumdur
Sürpriz olacakta sonuç olmayacak amaç intikam almako sözlerden sonra akşama süpriz ooo çok hızlısın
Testleri bitirmeden yumurtlama gelir inşallah bu aydan o kadar umutsuzdum ki sabah ateş ölcmeyi unutmuşum eşim hatırlattı. Şimdi bı umut geldi yineAynen en sonuncu epey koyulaşmış sanki Bence bırakma bugünleri takip et
Hadi hayırlısı İnşAllah bol bol değerlendirmelerTestleri bitirmeden yumurtlama gelir inşallah bu aydan o kadar umutsuzdum ki sabah ateş ölcmeyi unutmuşum eşim hatırlattı. Şimdi bı umut geldi yine
Valla ben de hiç anlamadım akşam sıvı alımına dikkat edip tekrar bir deneyeyim belki tamamen pik olur. Uygulamaya göre pazar %53tu sonra düştü hep. Bugün de yine %54e çıkmışEvet sanki dünden koyu gibi ama ben seninkini gerçekten anlayamıyorum hep silik çıkmış nerdeyse
Klasik aile sikintilari. Esimin kardesi bebege mama alicam diye surekli bizden para istiyor. Tamam gondersin bebekse mevzu lafim yok. Ama bende tesaduf eseri ogreniyorum canim sikiliyor bu duruma. Arkamdan is cevrilmis gibi.siz niye küstünüz ay bu ara herkeste bi stres bi sıkıntı sonu tartışma
amann yok artık daha neler bu kadar takılma bazı postlarda bu hıkayeyı anlattım sana da anlatayım bızzat kuzenım ve sevgilisi , dogurmaya gıderken hamıle olduğunu öğrendi ne bır dıkkat ne beslenme ne ılac ne vıtamın sıgara alkol bılemem ama belkı madde tamamen saglıksız bır yasam 9 aylık suan sapasağlam bır kız cocugu dunyaya geldiBakayım canım araştırırım sağol canımiyice paranoyak oldum az önce iş yerinde biri geldi kekik yağı koklattı sonra öğrendim ki gebeler ve gebe kalmak isteyenler kekik içerkli şeylerden uzan durmalıymış şimdi düşünüyorum bu etkiler mi mesala tutunmasını
Aaa ben mesajları mi kaçırdım ne olduimagination forever canım n’aptın? Kayınpeder nasıl olmuş ameliyat olmuş mu?
Birde dipnot esimin kardesiyle konusmuyoruz en son evlenmemizs 1 hafta kala bizi dolandirdilar cunkusiz niye küstünüz ay bu ara herkeste bi stres bi sıkıntı sonu tartışma
ay cok fenasın melisaaaaa ama yazıktır etme eylemeSürpriz olacakta sonuç olmayacak amaç intikam almak