- 24 Ağustos 2022
- 4.069
- 11.935
Of yaa kör olcam neden böyle olduÖyle öyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Of yaa kör olcam neden böyle olduÖyle öyle
sabah aksam yapmaya basla derımKızlar galiba yavaş yavaş yumurtluyorum bugün biraz dhaa koyu gibi geldi bi bakabilir miisniz neden bu kadar geö koyulaşıyor anlamadım daha koyu bekliyordum sizce koyulaşırmı yarına
Ben yapamam bunu o zaman Ne zaman hamile kalabilirim hiç bir fikrim yokbebısım bes bın tl dıyor suan en dandık hastanede bıle dogum 15000 tldır kemıksız , 9 ay muayene tahlıl derken 20 olur kı bu mın dusuk butcelı bı hastanede bu fıyata varmı hala bılemem . Sıgortan anlasmalıysa medıcal park acıbadem vs cok guzel hastanelerde takıbını yaptırabılırsın dogumunu yapabılrsın kı bu hastanelerde dogum kac paradır kım bılır . Tabı sozlesmedekı sartları saglayarak hamıle kalabalırse bu gecerlı
degısmıyorda nalet sey unı baby reklamıOf yaa kör olcam neden böyle oldu
Ya rahat olduğumu düşünüyorum ama bilinçaltı galiba bir an önce olsun bitsin de artık geriye doğru sayayım derdindeydim asssla olmuyor bu sefer deBunu kafaya takıp stres yaşadığın için gecikiyor bence yumurtlaman Kafanı rahatlat bir iki gün içinde olacaktır
for example me bende bunu cok arastırdım ama guvenenemedım ıyıkıde yapmammısım bak 6 ay olacak kalaamadım yanacaktıBen yapamam bunu o zaman Ne zaman hamile kalabilirim hiç bir fikrim yok
Hamile kalınca yapılmıyor mu?for example me bende bunu cok arastırdım ama guvenenemedım ıyıkıde yapmammısım bak 6 ay olacak kalaamadım yanacaktı
Rahat olduğumuzu düşünüyoruz sadece öyle olamıyoruz o yüzden yumurtlama gecikiyor regl gecikiyorYa rahat olduğumu düşünüyorum ama bilinçaltı galiba bir an önce olsun bitsin de artık geriye doğru sayayım derdindeydim asssla olmuyor bu sefer de
Ay aynen valla ama arada değişik temalar geliyor böyle güzel oluyorİsimler fosforlu turuncu gibi okunmuyor kör olcam
Bence biraz açılmış canım seninCanım benimki de böyle ama tam pik olmamış yarın falan yükselir bence seninki. Benim bugün açılmış gibi gelmişti rengi ama şimdi bakınca dünle pek farklı yokmuş gibi hep böyle kaldı benimki
akşamları sıvı alımı oluyor yemekle doğru olmaz diye yapmaktan cekiniyorum olmazsa yapayımKoyulaşabilir zaten çok kısa sürede oluyor Günde iki yap bence kaçırma
Yaa döngümün bugün 15. Günü bakalım takip edeyim canımbence perşembe veya çarşamba piki görürsün balım
Yemek öncesi mesela işten 6 da eve geliyorsan 4 ten sonra sıvı alma 6 da yap testi Yada 11 e doğru yaparsınakşamları sıvı alımı oluyor yemekle doğru olmaz diye yapmaktan cekiniyorum olmazsa yapayım
Çok merak ettim canım çatlayıncada yapsana cidden vay be yumurtanda ne büyümüş yahu maşallahValla kuzu sanırım öyle yumurta olmuş 25mm ama ovu testi silik. Bence çatlayınca pik gösterecek
Akşam 10ndan sonra yapılır mı acaba bir gebenin günlüğü 8-10 arası demişte ister istemez yemek yiyoz ya sıvı alıyomsabah aksam yapmaya basla derım
Sabah 14 gibi yapmıştım akşam 9 gibi yapayım olmadı bideYemek öncesi mesela işten 6 da eve geliyorsan 4 ten sonra sıvı alma 6 da yap testi Yada 11 e doğru yaparsın
Günaydın mühendisim En azından seni anlayan biri olmuş hiç sıkıntı etme kimseyi de duyma zaten gerekli net cevabı vermişsin canımmTiniminimavihanim gunaydin kusum. Of ya manyetik muayene odamız var beni onay vermem için çağırdılar bir numuneye. Odayı ben kurdum yazılarını ben astım unutmuşum kapıda kocaman hamile riski olanlar ve hamilelik düşünenler giremez yazıyordu. Yazıya takılı kaldım 7 kişi gözüme bakıyor tugba hanım gelmeyecek misiniz diye Allah tan eleman akıllı çıktı severim de kendisini. Tugba hanım akım yok şuan kapattım dedi diğerleri neden ne alaka falan dedi. Ay insallah anlamamislardir çok dedikoducular. Elemana da dedim henüz yok ama risk gördüm teşekkür ederim kimseye birsey deme dedim.
Olgunlasmadigi icin dollenme olmuyor diye biliyorum. Ama doktorunla gorus birdePeki bu durum olumsuz bir şey mi gebeliğe engel mi
Anladım canım haklısın mantıklısı olan kan testi zatenYok canım testler kesin sonuç vermiyor çok yanılttığı oluyor. Kesin sonucu kan testi verir