• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Sagolun arkadaşlar.
Daha önce kovit olmadim. Aşıdan cok kotu olmuştum ama aşının yan etkisi denildi. Insallah değildir.
Taze meyve suyu içerim inşallah agri kesici içmeye de korkuyorum. Ama kar zarar ilişkisine gore mecbur kalırsam içerim
Geçmiş olsun cnm geçenlerde bi kaşık hakiki zeytinyağının ağrı kesici etkisi yaptığını yazmıştı bi dr. İstersen bi araştır allah şifa versin 🤲🏻❤️

Ben bugün biraz ortalığı döktüm, kızların eskilerini küçüklerini ayırdım. Ama toplamaya gücüm yetmedi ahahaha bıraktım öyle dağınık bakalım. Çok halsizim ama işler de beni bekler nasıl olacak böyle bilmiyorum. Ne zamana düzeliriz 🤔

Kızlardan kalanlar hep kız eşyaları, pembiş, çiçekli, kalpli şeyler 😂 doktor erkek gibi dedi. Bakalım nasıl olacak. Sadeleri ayırayım dedim. Ama bazı şeyler de öyle yeni ki elbiseler filan. Kıyamıyorum ne olacak böyle 😂 kız olur inşallah üçüncü de ya 😂

Ben kontrolden çıktım 5 cm olmuş bebeğim her şey yolundaymis😍 kiza benzettim dedi benimde doktorum ama tabi daha erken 11+5'teyiz. Eşim çok sevindi gönlü daha çok kızdan yana ☺ bende sağlıklı olsun da diyorum önemli degil hic gözümde yok.
Bir ay önce gitmiştim ne kadar büyümüş eli yüzü gözü her şeyi belli😪 o kadar tatlı hareket ediyor ki😍

Konak hastanesi Firdevs hanıma gidiyorum ben de. Cinsiyet 2 hafta sonra belli olur sanırım. Bugün umuttepeye gittim orda da görünmedi. Görünmemesi kızmış gibi geliyor bana🙈
Hayırlısı olsun🥰
Benim de bi sonraki randevum 22 agustosta ama sanırım dayanamayıp 10 Ağustos gibi önden bi doktora gideceğim 😍 ilk bebek ve merak cok hayırlısı olsun Allah saglıkla dünyaya getirmemizi nasip etsin inşallah 🥰

Sagolun arkadaşlar.
Daha önce kovit olmadim. Aşıdan cok kotu olmuştum ama aşının yan etkisi denildi. Insallah değildir.
Taze meyve suyu içerim inşallah agri kesici içmeye de korkuyorum. Ama kar zarar ilişkisine gore mecbur kalırsam içerim
Ben covid olduğumu çoook şiddetli baş ağrısı ile anlamıştım ama öyle böyle bir baş ağrısı değil başımı öne eğiyordum beynim yerinden düşüyordu sanki öyle garip bir şeydi 😞

Benim de bi sonraki randevum 22 agustosta ama sanırım dayanamayıp 10 Ağustos gibi önden bi doktora gideceğim 😍 ilk bebek ve merak cok hayırlısı olsun Allah saglıkla dünyaya getirmemizi nasip etsin inşallah 🥰
Hayırlısı olsun inşallah benim de ilk bebek. 15inde randevum. Nasıl dayanıcaz bakalım🙈🥰

Benim çok oluyor canım gebelikten önce hiç olmazdı eşim ovuyor bazen bana mısın demiyor geçen gün parol aldım bir tane hiç faydası yok
Sizlerde bas agrisi oluyor mu kizlar. Allah uzak etsin herkesten öncelikle
Benim haftada bir kaç gün agriyor. Hamilelikten yaziyor heryerde ama hic konuşulmadı burada.
Migrenim de yoktu geçmişte. Dun gece ağrıdan uyuyamadım resmen

Kizlar resmen grip oldum sesim.gitti. Aksam bogazim yanmaya başladı. Sonra hafif öksürük geldi. Kovit mi oldum diyrcem ama hic disariya çıkmıyorum. Sifir temas yaşıyorum resmen. Esimden bulaştı desem onda hicbirsey yok. Grip oldum herhalde. Bulantidan uykudan gozum acilmiyordu zaten 😔
Canım dikkat et Allahın izniyle bişeycikler olmaz atlatırsın hemen inşaAllah

Canim bende 1 gun içmeyip denedim kendimi. Bulantim yine vardi ama o kadar olmadi kiyaslarsam tabi. Sonraki gün içmeye devam ettim benim daha 11 haftalik. Bir iki hafta daha dayanacam mecbur. Gebelikten once de içiyordum gece içersem uykumu kaciriyordu sadece. Ama.simdi bulanatiyi zirve yapiyor.

Bide şöyle birsey fark ettim içerisinde b12 desteği olan folik asit o kadar bulanti yapmiyor. Tek folikler daha beter
16593568175667176287880339775069.jpg

Bende ilk 3 ay bunu kullandim
Devam ediyormusun canm ben yine Bi içeyim tekrr bulantı feln olursa değiştiririm artık doktora söylerim zatn normldede hiç ilaç içmem hamilelikte Bi ilaç Bi mide bulantısı işkence gibi geliyo bana mide alısık dgl belki de ondan😂ilacı içsemde midemde öylece duruyo gibi hissediym

Back