• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kizlar resmen grip oldum sesim.gitti. Aksam bogazim yanmaya başladı. Sonra hafif öksürük geldi. Kovit mi oldum diyrcem ama hic disariya çıkmıyorum. Sifir temas yaşıyorum resmen. Esimden bulaştı desem onda hicbirsey yok. Grip oldum herhalde. Bulantidan uykudan gozum acilmiyordu zaten 😔
Geçmiş olsun canım. Suda eriyen C vitamını alabilirsin. Pastil de kullanabilirsin. Agrın olursa panadol al.
Eşim covid ya benim, öneri olarak doktor sana da bulaşırsa bunlaro kullanabilirsin dedi bana ama kendi doktoruna da danış sen tabiki. Artık ne kadar izole de olsak olacağı varsa oluyorsun. Rabbim beterinden saklasın

Valla öle bi şansın varsa değerlendir tabiki de. Görüntüleme cihazına kadar iyi olursa avantaj. Hatta bi de çıkmadan 4 boyutlu 5 boyutlu ne varsa, resim iste 🥰
Ankarada Sinan Tan ve Eyüp Ekici varmış görüntülemede uzman ve popüler doktorlarmış. Bunlara giden olmuş mudur acaba. Bakalım ben de araştırıyorum doktorumuza da sorarız o da birine yönlendirir belki 🥰

Sizlerde bas agrisi oluyor mu kizlar. Allah uzak etsin herkesten öncelikle
Benim haftada bir kaç gün agriyor. Hamilelikten yaziyor heryerde ama hic konuşulmadı burada.
Migrenim de yoktu geçmişte. Dun gece ağrıdan uyuyamadım resmen

Kizlar resmen grip oldum sesim.gitti. Aksam bogazim yanmaya başladı. Sonra hafif öksürük geldi. Kovit mi oldum diyrcem ama hic disariya çıkmıyorum. Sifir temas yaşıyorum resmen. Esimden bulaştı desem onda hicbirsey yok. Grip oldum herhalde. Bulantidan uykudan gozum acilmiyordu zaten 😔
Ayyy çok geçmiş olsun. Covid değildir inşallah 🙏

Ankarada Sinan Tan ve Eyüp Ekici varmış görüntülemede uzman ve popüler doktorlarmış. Bunlara giden olmuş mudur acaba. Bakalım ben de araştırıyorum doktorumuza da sorarız o da birine yönlendirir belki 🥰
Ünlüyse randevunu almakta gecikme canım. Hemen doluyordur muhtemelen. Ay o günlere gelsek çok heveslendim su an 🙈🤩

Geçmiş olsun canım. Suda eriyen C vitamını alabilirsin. Pastil de kullanabilirsin. Agrın olursa panadol al.
Eşim covid ya benim, öneri olarak doktor sana da bulaşırsa bunlaro kullanabilirsin dedi bana ama kendi doktoruna da danış sen tabiki. Artık ne kadar izole de olsak olacağı varsa oluyorsun. Rabbim beterinden saklasın

Ayyy çok geçmiş olsun. Covid değildir inşallah 🙏

Sagolun arkadaşlar.
Daha önce kovit olmadim. Aşıdan cok kotu olmuştum ama aşının yan etkisi denildi. Insallah değildir.
Taze meyve suyu içerim inşallah agri kesici içmeye de korkuyorum. Ama kar zarar ilişkisine gore mecbur kalırsam içerim

Benim haftada bir kaç gün agriyor. Hamilelikten yaziyor heryerde ama hic konuşulmadı burada.
Cok nadir oldu canım bas agrısı , bas donmesi yaşadım bende. Ama su an yok. Midem de rahatladı biraz daha. Ama şükür canım özellikle su yemeği cekmiyor. Senin haftan bana göre geride ya, belki birkaç haftaya toplarsın kendini sen de. Suyu az içersen de bas agrısı yapabilir ya da çaya tıryakiliğin varsa ve içmemişsen, veya açıkmışsan da oluyor
Sadece bikac gün önce kasılmam oldu ilk kez. Cok erken çünkü daha diye. Progestan alıp uzanıyorumbende. Dikkat et

Cok nadir oldu canım bas agrısı , bas donmesi yaşadım bende. Ama su an yok. Midem de rahatladı biraz daha. Ama şükür canım özellikle su yemeği cekmiyor. Senin haftan bana göre geride ya, belki birkaç haftaya toplarsın kendini sen de. Suyu az içersen de bas agrısı yapabilir ya da çaya tıryakiliğin varsa ve içmemişsen, veya açıkmışsan da oluyor
Sadece bikac gün önce kasılmam oldu ilk kez. Cok erken çünkü daha diye. Progestan alıp uzanıyorumbende. Dikkat et
Evet canim benim hala belirtiler zirve. İştahsızlık var bide suyu kendimi zorlayarak içiyorum zaten. Kahveye tiryakiydim. Onu da öğrendiğimden beri içmiyorum. Çoğu zaman su içtiğimde iyi geliyor haklisin

Yok sadece bu güne özel degildi. Neredeyse iki üç haftadır agriyor ara ara.
Kovit olmak istemiyorum 😞 pimpiriklikte olecem zaten
Degilsindir insaAllah kuzum ben de hastaydim ya doktorun 3×1 seklinde parol kullanabilirsin dedi ben aksamlari yatmadan aldim sadece zaten cabuk gecti cok sukur
Evet canim benim hala belirtiler zirve. İştahsızlık var bide suyu kendimi zorlayarak içiyorum zaten. Kahveye tiryakiydim. Onu da öğrendiğimden beri içmiyorum. Çoğu zaman su içtiğimde iyi geliyor haklisin
Susuzluk ciddi bas agrisi yaoar kuzum beyin damarlari buzusuyor cunku susuzluktan ihmal etme

benim de arada bir ağrıyor başımın üstünü yumrukluyorum şaka değil🥲
eşime de diyorum sen de vur diye sapıttın iyice diyor😂

Kizlar ben 12+1 de bugün gittim doktor kız gibi dedi ama bu haftalarda küçük ya değişebilir dedi bu durumda olan varmı ben hep erkek hissediyordum ilk günden beri doktor kız diyince şaşırdım.ikisi de evlat sonuçta bı farkı yok benim için
Ben kesinleşmesi için hep 20.haftayı bekledim iki hamileliğimde de. 20.haftada kesin olunca söyledim insanlara. Bunda da öyle yapmayı düşünüyorum. Bana da geçen hafta doktor bi cinsiyet söyledi ama yanılma payı çok yüksek bence 😁 Hiç bel bağlamadım.

Çok geçmiş olsun canım

Back