2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Doğru canım aynen ben de tulum daha çok rahat ediyorum yenidoğanda. Derli toplu hem de değişincw mecbur hem üstü hem altı değişiyorsun. Tulumu çıkar gitsin rhaat Ben bunu ilk hastane çıkışı olarak düşündüm fotoğraf filan çekilir diye bakalım. Çok fazla seçenek var. Bakarız yine

Yaa canım inşallah size bulaşmaz çok geçmiş olsun.. Bol bol sarımsak tüketmeye çalışın

Canımm geçmiş olsun bıl su iç drunla mutlaka haberleş pıhtılaşma konusunu konuş Allahın izniyle bişeycikler olmax

Bir şey yoksa endişe etme canım

Rabbim korusun şifa versin

Çok geçmiş olsun cnm bol c vitamini ve su tüket çabucak atlatırsınız inşallah

Canımm geçmiş olsun bıl su iç drunla mutlaka haberleş pıhtılaşma konusunu konuş Allahın izniyle bişeycikler olmax
Konuştum canım da panadol al agrın olursa dedi, suda eriyen C vit al dedi bi de bu kadar. Coraspin fln demedi

Az önce öğrendim şükür ki bakterim bitmiş şükürler olsun. İnş covid olmayız olursak da hemen atlatırız saolun hepiniz

Ay yok sende evham yapma. Cümlenin sonunda agrı sızı bekledim o bile yok çok çok şükür Hamileyiz ama hasta değiliz canım o kadar kasma kötü düşünme hiç İyi gelir gözün gönlün açılır işte yolculukla

Allah korusun canim sizi. Cok gecmis olsun. Insallah size bulaşmaz. Esinde kolayca atlatır. Zaten öneriler de bitkisel hep. Sen olmasan da vitamin almani öneririm. dikkat edin

Dualarm seninle canm inşallah size bulamadan eşinizden kolay atlatır zatn stresliyim bide hastalık gelmesin valla ben arada hapsuruyom ödüm kopuyor şu zamandan sonra artık inşallah rahatlayalımda hamileliği keyifli geçirelim hepimiz inşallah saglık lada doguralım hepimiz

tamamen uyutulduktan sonra yine normal doğum mu oldu
Yok.kiz ne normali sezeryan oldum gem.sanci cekdim bende sezeryan oldum
Evet ama olsun sağlıcakla kucağına aldim ya çok şükür epidural olamazdım kan sulandırıcı ilacımı içmiştim doktor risk oluşturur dedi birde bazılarından epidiralden sonra bel ağrısı kalmis varmi öyle birsey ınşaallah ikinci sezeryan daha rahat olur

Kızlar liziqi yazınca cok güzel rahatlatıcı videolar var. Ben seviyorum bu tarz programları. Kız o gün sadece domates topluyor mesela, ve bi sürü çeşitle ama ana ürün domates olan yemekler pişiriyor. Ya da başka şeyler. Görüntüler harika. En çok izlenenlerden başlayabilirsiniz, oğlum minikken sessiz modda ızlerdim

Sezeryandan sonra kahve gönderdiler, sonra ardından rezene çayları. Hastane baya iyiydi, aneztesizt de öle olunca sıkıntı yaşamadım ben. Genelde bel agrısı, hatta sezeryan esnasında bulantı hissi yaşayanlar varmış, tüm suç hastanenin aslında. Şöyle ki, basımda bi kız vardı ameliyathanede , şimdi bulantınız olmasın diye iğne vuruyorum diye söyledi de mesela en basiti. Sen iyi bi hastane bul da, ikinci de bari iyi gecsın canım benim. Tbaiki sağlıkla almak en onemlisi. Ama neden kötü bi tecrübe olsun ki ?

Benim öyle bulantı filan olmadı ama işde kalkıp otururken agrım oldu bir seferde kalkamadım hep destekli kalktım Insalalh 2 öyle olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…