Evet canım kalp atışından sonra yöneticilerime ve ekip arkadaşlarımla paylaştım. Çünkü pandemi süreci nedeniyle hamileler şirkete gitmiyor bu nedenle erkenden söylemem gerekiyordu .Gruptaki çalışan hamişlere bir sorum var. İşyerlerinize bildirim yaptınız mı? Ben kısmen söyledim ve bana mobinge başladılar bile :) sizlerin nasıl gidiyor süreç
Canim risk her zaman vardır. Doktorlar günümüzde herseye gerek yok diyor. Bide sen cok pimpirikli bir guruba soru sordunbir çoğumuzun kotu tecrübeleri var. O yuzden temkinli ilerliyoruz
İlaçlarını aksatma, mide bulantısının geçeceği yok 1-2 hafta daha içelim bakalım yapacak bir şey yok bekleyeceğizKelin ilacı olsa kendi kafasına sürermiş. Vallahi bilmiyorum ben de kendi midemden bıktım.tam geçti ohh rahatım artık dedim. Nazar değdirdim kendime akşam oldu halen yataktan çıkamadım.
Prillam olmasa gözümü açamıyorum kusmaktan. Keşke kullanmasam ama daha uzun süre kullanacağım gibi duruyorKızlar ilaç kullanmıyor musunuz? Prilam baya iyi geliyor diyorlar. Zor böylede
Teşekkür ederimArtışlarınızı görmedim bile. Risk var genel olarak. O yüzden söyledim. Korkutmak istemem. Tedbir amaçlı
Sanki hiç bi şeyi hazmedemiyor gibiym. Bugün öğünlerimi yarım yarım birer saat arayla yaptım biraz daha rahat ettm. Sanırım tam doymak beni tahatsız ediyorEvet kullanılıyor canim bana da kadın doğumcum yazdı. Bir de sende hazimsiz yapan yiyecekleri keşfetmelisin bana maalesef süt ürünleri yapıyor . Su ana kadar dogru düzgün kalsiyum alamadım o yuzden. Su an kendimi zorluyorum bebek için ama bugün abartarak yediğim dondurma rahatsiz etti mesela. Iki gündür daha iyiydim. Diyetisyen ya da doktor değilim ancak insanlarin cogu süt ürünlerini hazmedemez. Hamilelikte de mutlaka kullanılmalı deniyor. Arada kalıyorum bende
Beta artışınız çok güzel. Mesela benim 1065 iken 1 hafta sonra gel dedi görmüştük çok şükür. Süreç sizin içinde böyle işleyebilir. Mesela sürekli kan takibi yaptırmış sınız tekrar neden istendi ki? Benim bildiğim 1 hafta sonra gitmelisin çünlü 2000leri geçmişsinCnm artişlarima göre mi böyle düşünüyorsun? Yoksa herhangi bir risk faktörü olduğu için mi böyle yazdın?
Ah o listeye bende eklenmedim aylardırMerhabalar Arkadaslar listeye kim ekliyor ben eklenmemisim sat 6 mayıs 11+4 üz 3. Hamileliğim
Bende haftaya Çarşamba- Perşembe gibi gideyim ozaman. sen gittiğinde keseyi ve bebegi beraber mi gördünüz?Beta artışınız çok güzel. Mesela benim 1065 iken 1 hafta sonra gel dedi görmüştük çok şükür. Süreç sizin içinde böyle işleyebilir. Mesela sürekli kan takibi yaptırmış sınız tekrar neden istendi ki? Benim bildiğim 1 hafta sonra gitmelisin çünlü 2000leri geçmişsin
Bizde nipt deniliyo, annenin kanindan bakiliyor cocukta belirli sendromlar varmi yokmu diyek
Bugün öğrendim ya . Benim yaşım 35 olduğu için down sendromu riski artıyormus. Benim tahliller ve hormon testi normal çıktı ama yaştan dolayı hoca riskin 1/240 dedi. istiyor musun dedi hayır dedim.Bizde nipt deniliyo, annenin kanindan bakiliyor cocukta belirli sendromlar varmi yokmu diye
Ay öyle mi hayırlısı bakalım. Biz de eşimle hep kız hissediyoruz.Seninki hep erkek gibi geliyor bana canim. Sebepsizce bilmiyorum
Ay öyle mi hayırlısı bakalım. Biz de eşimle hep kız hissediyoruz.Seninki hep erkek gibi geliyor bana canim. Sebepsizce bilmiyorum
Henüz söylemedim yasal olarak sürem varmış söylemek için (hastaneden öğrendim) o yüzden nıfty testimi bekliyorumGruptaki çalışan hamişlere bir sorum var. İşyerlerinize bildirim yaptınız mı? Ben kısmen söyledim ve bana mobinge başladılar bile :) sizlerin nasıl gidiyor süreç
Olabilir eğer yine acıkıyorsan öyle yap bence.Sanki hiç bi şeyi hazmedemiyor gibiym. Bugün öğünlerimi yarım yarım birer saat arayla yaptım biraz daha rahat ettm. Sanırım tam doymak beni tahatsız ediyor
İkili test ve ense kalınlığı normal çıktıysa içiniz rahat olsunBugün öğrendim ya . Benim yaşım 35 olduğu için down sendromu riski artıyormus. Benim tahliller ve hormon testi normal çıktı ama yaştan dolayı hoca riskin 1/240 dedi. istiyor musun dedi hayır dedim.
Moral bozmamak için tartilmiyordum iki gündür biraz iyiyim diye tartilayim dedim 38'e düşmüşüm bendeAaa sen ben misin yoksa43 kiloyum ben de, yok olmaya doğru gidiyoruz
Daha yapmanıza hiç gerek yok. 1000 lerde ulaşınca değerin daha tekrarlatmıyolar çünkü kese görünür hale geliyo vajina dan. Ben gittiğim de 5+5 ti ve kese 10 mm Di. Sonra 2 hafta sonra gel dedi bebek ve kalp atışı için. 7+1 de de kalp atışı ve bebek gördük. Sana bunları yazma sebebim için hep huzursuz olacak ve stres olacaksın. En azından ilk hamleyi geç. Çünkü daha sonra acaba boş mu diye düşüneceksin kalp atacak mı diye diye geçecek sürecinBende haftaya Çarşamba- Perşembe gibi gideyim ozaman. sen gittiğinde keseyi ve bebegi beraber mi gördünüz?
Bu arada Hiçbirini doktor istemedi canım ben tam 48 saat arayla 3 kan testi yaptırdim. En sonuncusu 96 saat. Doktor 308 çıkan değerden sonra haftaya tekrar yap beni ara dedi. ben dayanamadim bugün de yaptım, ayın 29 una bir ömür var
Çok teşekkür ederimAyseee1987 kutlarim canim degerlerin cok guzel maasallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?