2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Sanırım rahim büyüdüğü için bu tarz ağrı batma ve kramplar normal, bugün görüşmede söylediler bana. Hatta hapşırınca kramp girmesi de normal korkmayın dediler
Dun aksam hapşurdugumda oyle bir kramp girdi ki. Bir süre takili kaldim. Normalmiş Allahtan
Sagolun

Ya canım nasıl Çin yemeği çekiyor. Allah bana akıl fikir versin ne alaka yani. Yaşadığım yerde de bulamam imkansız. Netten bakıyorum şu an
Benik canımda soya sosu cekiyor. Daha önce hiç yemedim. Tuzlu tadi varmis diye içim.gidiyor resmen. Ama su donemde soya sosu onermiyorlarmis. Soya soslu tarifleri izliyorum surekli

Benik canımda soya sosu cekiyor. Daha önce hiç yemedim. Tuzlu tadi varmis diye içim.gidiyor resmen. Ama su donemde soya sosu onermiyorlarmis. Soya soslu tarifleri izliyorum surekli
Haydaa bu da ilginçmiş Ama izleyince bana da iyi geliyor sanki canım çeken şeyleri

Beybim belki canı çeken olur ama anlatayım kimchi diye bir şey. Lahana turşusu gibi acılı filan.
Duydum ama yemedim aşkısı Çin restoranına gittik eşimle bi gün. Sushicikler, soteler öylece kaldı yiyemedim Karides cipsi yedim bi tek , o da ağzımda strafor yiyormuşum gibi bir hisle sana afiyet olsun valla canım çekmediiiii çekerse duvardan koparır yerim yani nedir

Gunescigim cocuklarda sağlamasını yap. Seninkiyle ayni oluyorsa test geçersiz

Ahahaha duvar yiyeni de gördük canım her şeyi gördük burada

Valla benimde mide bulantılarım şükür azaldı ama şimdide canım herşeyi çekiyor herşeyden aklıma geliyor akşama yapmam gerekiyor ama yaparkende koku rahatsız ediyor yiyesim kaçıyor.
O bende de oluyor. Yaptığım şeyi iştahım gelmiyor yemeye.

Hiç sevmem sakatat ama şimdi canım istedi
Bu hamilelik ne garip birşeeeey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…