- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.053
- 198
Allah tez şifa versin canımcımKizlar ben galiba usuttum dun ya insaAllah iyice yerlesmez hastalik hissediyorum ufaktan bi tarhana corbasi pisiriyim
MantikliValla şimdi ciğer sakatat bir şey diyemem, ben yerim gerçi. İşkembe de sakatat. Ama kelle paça biri kemik diğeri kelle eti. İkisi de kaynıyor iyice pişiyor. Sıkıntı yaratmaz diye düşünüyorum.
Ya valla tuhaf tuhaf şeyler canım çekiyorGüldürdün beni
Aminn kuzumAllah tez şifa versin canımcımdikkat et
Kore turşusu neymiş aşkısı anlat bakıymYa valla tuhaf tuhaf şeyler canım çekiyorne alaka yani geçen de kore turşusu canım çekti nette varmış neyse ki sipariş verdim
Dun aksam hapşurdugumda oyle bir kramp girdi ki. Bir süre takili kaldim. Normalmiş AllahtanSanırım rahim büyüdüğü için bu tarz ağrı batma ve kramplar normal, bugün görüşmede söylediler bana. Hatta hapşırınca kramp girmesi de normal korkmayın dediler
Beybim belki canı çeken olur ama anlatayımKore turşusu neymiş aşkısı anlat bakıymbilmiyorum ben zencefil turşusu deil demi
Benik canımda soya sosu cekiyor. Daha önce hiç yemedim. Tuzlu tadi varmis diye içim.gidiyor resmen. Ama su donemde soya sosu onermiyorlarmis. Soya soslu tarifleri izliyorum surekliYa canım nasıl Çin yemeği çekiyor. Allah bana akıl fikir versinne alaka yani. Yaşadığım yerde de bulamam imkansız. Netten bakıyorum şu an
Cin takviminde her ay için bir cinsiyet soyluyor ama ben iki ayin ortasinda hamile kaldim. Bir ay kiz bir ay erkek diyorÇin takvimi de kız diyor bu arada.
Haydaa bu da ilginçmişBenik canımda soya sosu cekiyor. Daha önce hiç yemedim. Tuzlu tadi varmis diye içim.gidiyor resmen. Ama su donemde soya sosu onermiyorlarmis. Soya soslu tarifleri izliyorum surekli
İki ayın ortasında nasıl olduCin takviminde her ay için bir cinsiyet soyluyor ama ben iki ayin ortasinda hamile kaldim. Bir ay kiz bir ay erkek diyor
Duydum ama yemedim aşkısıBeybim belki canı çeken olur ama anlatayımkimchi diye bir şey. Lahana turşusu gibi acılı filan.
Gunescigim cocuklarda sağlamasını yap. Seninkiyle ayni oluyorsa test geçersizBen de bugün Instagram da gördüm. Bi karton bardağa 1 tatlı kaşığı karbonat koyuyorsun. Sonra üzerine biraz idrarından döküyorsun. Kabarırsa erkek, kabarmazsa kızmışmış mış mış yaniiii denedik gitti
Ahahaha duvar yiyeni de gördük canım her şeyi gördük buradaDuydum ama yemedim aşkısıÇin restoranına gittik eşimle bi gün. Sushicikler, soteler öylece kaldı yiyemedim Karides cipsi yedim bi tek , o da ağzımda strafor yiyormuşum gibi bir hisle sana afiyet olsun valla canım çekmediiiii çekerse duvardan koparır yerim yani nedir
Canim kendine dikkat et. Bol bol dinlen Cok gecmis olsun.Aminn kuzum
O bende de oluyor. Yaptığım şeyi iştahım gelmiyor yemeye.Valla benimde mide bulantılarım şükür azaldı ama şimdide canım herşeyi çekiyor herşeyden aklıma geliyor akşama yapmam gerekiyor ama yaparkende koku rahatsız ediyor yiyesim kaçıyor.
Bilmiyorum siz de deneyin. Cinsiyet oğlan olanGunescigim cocuklarda sağlamasını yap. Seninkiyle ayni oluyorsa test geçersiz
Evde karbonat kalmamış
Hiç sevmem sakatat ama şimdi canım istediYiyim kuzum ya aslinda bi kellepaça ya da iskembe icecen bol sarimsakli baharatli ama sakincaki galiba
İcinde her seyi var kuzum biz yaoiyoruz sogani sarimsagi bebegi domatesi, aynen c vitamini almam lazim ben bi corba yapiyim bi de ihlamur iciyim insaAllah iyi gelir de tutulmadnq gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?